- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- One mobilszolgáltatások
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Yettel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
KKrisz751 #6519 üzenetére
Valaki feldob, "legépel" egy teljes listát az összes fül alól az alkalmazás kezelőben, akkor nagyon szívesen segítek/segítünk abban, hogy mit lehet letiltani. Én nem vagyok most gyári ROM -on, így fejből csak néhány dolgot tudnék írni.
Ráadásul a gyári ROM -ot sem szoktam csupaszon visszarakni, csak a már általam rendezgetett, pucolt, system -ben állított CWM mentést.
Aztán mehet ez is a összefoglalóba majd, mert ha pl. valaki csak tiltani akar, arra még ROOT sem kell. Eltávolításhoz meg szintén alkalmazható a lista.
Illetve van néhány dolog is, ami sok embernek elsőre nem fontos kategória, de azt nem tudja, hogy nélküle 1-2 dolog nem működik. Ilyen például a Google Play szolgáltatások, ami bár fogyaszt, ébredni is szokott, de a Play -es működéshez szükséges.
Red B:
Az egyértelmű, hogy az segít. DE miután más jelenséget is írt a hiba mellé, így önmagában az nem leszmegoldás, max. arra a problémára.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen videókártyát?
- Óvodások homokozója
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Windows 10
- Milyen program, ami...?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Logitech MX Master 3 for MAC vezeték nélküli egér
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 12T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Acer Aspire E5 - i7-7GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I Nvidia 2GB I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest