- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Vivo X200 FE amire vágytam
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
pixelmester.
aktív tag
válasz
#86973952 #3988 üzenetére
Kedves porterocka és GSPLR és minden jószívű ember!
első körben szeretném mégegyszer tisztázni, hogy senkit nem szeretnék emgbántani!!!!
nem tudom mi az a B133, de úgy vettem, hogy 4.4.2 android volt rajta, és 2.3-as emui volt rajta, de ahogy a spec-eket olvasom, ez a gyári szoftver.
legelső válaszodra reagálva: teljesen bontatlan dobozban volt a készülék, a gyári fóliákkal, és minden gyári tartozékával. az előző telefonomat is "ilyen" gsm boltban vettem, és semmi gondom nem volt. A huawei-nek sincs szerintem semmi hardveres problémája.
Tudom, hogy a gyári böngésző optimalizálása nem sikerült jól, ezért a chrome-ot és a dolphine-t is letöltöttem, de azzal sem akadásmentes.Igen, ezzel a ténnyel valóban nem számoltam, hogy az akksinak kell opár hét, míg "bejáratódik". csak megijedtem, hogy a gyári hálózati töltőre dugva wifi+youtube mellett nem tölt... te power bankról igen
de ezt sem a telefon hibájának róttam fel, sejtettem, hogy arról van szó, hogy a combosabb hardver miatt nagyobb a fogyasztás, mint amennyit a töltő tölt.
és az is tény, hogy nekem irreális elvárásaim vannak egy telefon akksijával szemben, hisz 24 órában megy vagy a wifi vagy a mobilnet, és sokszor a bluetooth is be van kapcsolva a headset miatt, illetve sokat használoma waze-t, sopkat telefonálok, sokat netezek/csevegek. (játszani nem játszom) szóval valószínűleg olyan 8-10ezer mAh-s akksi lenne nekem elég egy napraaz autós töltős problémámat nem a telefonnak róttam fel, sejtettem, hogy a töltő nem elég erős ehhez a telefonhoz.
az egy évet arra értettem, hogy az előző telefonomat pont egy éve vettem, igaz a két modell között csak bő fél év van, de még sem érzem, hogy fejlődött volna valamit a technika, a számokat leszámítva...
mindent szevetve jó kis telefon, tényleg nem akartam leszólni, bocsánat, ha friss tulajként indulatos voltam
csak csalódtam, hogy nem tökéletes
de pár hibája ellenére azért szeretem. és nem véletlenül esett erre a választás, azért körbejártama témát vásárlás előtt, az már más dolog, hogy ez nem látszik rajtamhahaha
de valószínűleg egy másik telefont már kidobtam volna...viszont, amiben segíthetnétek:
a gyári zene-lejátszóban nem lehet beállítani, hogy egy albumon belül a számok sorrendje ne ABC, hanem ID3 alapján legyen?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Telekom mobilszolgáltatások
- BestBuy topik
- Elektromos autók - motorok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Ú, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Ú, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Ú, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 16 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra (újszerű, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titán fekete)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3270
- Új HP 16 Elitebook 865 G10 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 7540U 4.9Ghz 16GB 1TB Radeon 740M Win11 Pro Garancia
- Macbook Air M1 512GB // Számla // Garancia //
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest