- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- iPhone topik
- Végre bemutatkozott a Pixel 8 és a Pixel 8 Pro
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
válasz
Zotya21 #3298 üzenetére
Én a második linkedhez hasonló tokot használok müanyag hátlappal. mint leirtam, lehet, hogy térerő vesztést okoz a fém miatt,de megjelenésben egyáltalán nem ront a telefonon és elég masszivnak is találom,de nem szeretném kipróbálni az ütésállóságát.
Más :Most mikulás alkalmával készitettem videót vele beltérben lámpafénynél és max felbontáson nem voltam elájulva a minőségtől nagyon zajos volt a video és folyamatosan változott a fehéregyensúly is néha sárhább néha fakóbb szineket okozva. és 13 perc után magától leállitotta a felvételt , ezekszerint ennyi az egyszerre felvehető videó hossza? Mert a mérete 2,8gb lett és a memóriára is fért volna.
És még az is érdekes volt, hogy a video felvétel közben jobban melegedett a telefon mint a játékoknál (igaz csak a beépitettek )
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vicces képek
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- NVIDIA® driverek topikja
- Gyúrósok ide!
- Autószerelők, autószerelés
- Vizsgálat indult, a Meta chatbot gyerekekkel folytatott romantikus beszélgetést
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Apple iPhone 8 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest