- Azonnali mobilos kérdések órája
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- iPhone topik
- Szemrevaló trió frissíti a Motorola portfólióját
- Hová lett 1000 mAh?
-
Mobilarena
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomacko
senior tag
válasz
PACSA75 #25316 üzenetére
Mint ahogy az előttem szóló mondta, ez a telefon ennyire nem gáz mint ahogy te próbálod sugallni itt. És igen már mindenki tudja, hogy eladtad, mert "szar". Én viszont újfent közlöm veled, hogy NEM ez a telefon nem "szar", csak ha játékra akarja valaki használni, de ez sem a telefon fejlesztőinek hibája (legalábbis 98%-ban NEM), hanem a játék fejlesztők lustasága, lehetetlensége vagy a kettő együtthatója, de a lényeg, a játékokat nem sokan optimalizálták erre a HW összeállításra. Vásárlás előtt meg ugye aki nem néz utána annak, hogy mit vesz, az nyeljen nagyokat véleményem szerint és a user error-t ne a megvett portékára vetítse át. Marhára nem érdekel amúgy a Huaweinek "okozott kár" amit evvel teszel
tehát részemről szidhatod, nem vagyok náluk részvényes, hogy féljek a csődbe menetelüktől.
Nyilván vannak itt is hibás példányok, gyári kiviteli hibával, vagy később meghibásodó gyenge alkatrészek, amik bosszúságot okozhatnak, viszont ez minden gyártóról elmondható sajnos. Hiába próbálnak meg ezen cégek mindig hatékonyabb módon ellenőzni a gyártás során, sajnos 100%-ban nem fogják tudni sehol sem.......
Szóval nem kell vissza járni és energiát, időt pazarolni arra, hogy valamit lehordj nagy részben jogtalanul...... Inkább hívj fel 3-4 barátot ezen idő alatt a gépelés helyett, és menjetek el inni egy sört, vagy akár kettőt is
-
törölt tag
válasz
PACSA75 #25295 üzenetére
Én is az eladásán gondolkodtam, LG G4 volt a kiszemelt utód, első körben nagyon bejöttek a paraméterei,a cserélhető aksi fő szempont volt, a kamera egészen kiváló, a JPS szél sebesen hasít, minden funkció gyors, alig melegszik stb. De... aztán a topikját olvasgatva jöttek a negatívumok is, a legveszélyesebb a *bootloop* ( LG logó után állandóan újra indul) ez csak alaplap cserével orvosolható, tehát szerviz, szinte minden készülék érintett lehet, valami típus hibáról beszélnek. A napokban kiderült a keret reped a jack dugónál és még a levegőtől is karcosodik, ahogy a kamera és szenzor lencsék is, a hátlapnak az a szerencséje hogy cserélhető.
Tehát nem is olyan egyszerű ez, annak akinek ezek számítanak. Háát egyenlőre marad a P6 -
TomWexX
addikt
válasz
PACSA75 #25226 üzenetére
Csupán a keresőt kellett volna ügyesen használni.
Toolkit, twrp, bug szavak eredménye
-
törölt tag
válasz
PACSA75 #25220 üzenetére
Itt a fórumon hangzott el, hogy bugos, az összefoglalóban valószínűleg nincs említve (jó lenne updatelni, a jelen állapotoknak megfelelően).
Frissíteni a toolkit által telepített TWRP-ből tudod, flasheld a linkelt zip-et, majd utána az új ROM-ot.A B708-ra pedig nem kell úgy tekinteni, mint az ördögre, nálam megbízhatóan működik. A B709-et nem próbáltam, így nem tudom, hogy az jobb-e, de nem kellene általánosságban leírni a 708-at sem.
-
törölt tag
válasz
PACSA75 #25218 üzenetére
Próbáld meg a TWRP-t frissíteni 2.8.1.0-ra, a P6 Toolkit-es verzió bugos.
-
Tomacko
senior tag
válasz
PACSA75 #25143 üzenetére
Houston baj van... de ki......tt nagy. Szöveg értelmezési problémád van, és nem kicsit, NAGYON !!! Egyetlen szóval nem mondtam, hogy nem fikázhatod a telefont. Magasról teszek rá mennyire hosszan és mennyire sok helyen hordod le. Én csak próbáltam pár dolgot megvilágítani, de ha te azt falnak akarod látni, hát tedd azt.
Magasról teszek a politikai nézeteidre, a világ nézeteidre és minden egyébre ami nem ide tartozik, NE KEVERD ide az ilyesmit, mert NEM ide való !!!!! (Speciel én az összes magyar politikust a pártjaikkal vagy anélkül, nullának tartok)
Visszakanyarodva a "betegségedhez", hogy értsed amit mondok. NEM azon múlik itt semmi, hogy mennyi mag, mennyi RAM és egyebek...... Ebbe a telefonba a Huawei saját egyedi fejlesztésű processzora került beépítésre. Ez eddig érthető mindenkinek. Na most akkor, hogy PC-s nyelven és le egyszerűsítve mondjam el, ugye a mai világban van Nvidia és Amd(ATI) videokártya. Ahhoz, hogy ezek megfelelően tudjanak működni, bizony külön driverek szükségesek, ez is rendben van, mindenki érti. Azonban már, hogy maguk a játékok megfelelően fussanak NEM a videokártya gyártónak kell, szokása gondoskodnia, hanem a játékok fejlesztői kell, hogy optimalizálják az adott platformra a játékukat, hogy vevő megelégedéssel tudja azt használni. Hogy te az előbbi hsz-ben amit írtam hol találtad meg a falat amit nem tudtál átmászni és komcsinak nézni nem tudom, de nagyon kiröhöglek érte.
Szerinted 41 éves fejjel mennyire érdekel engem, hogy szidsz, vagy magasztalsz valamit ?
Amúgy meg sok boldogságot kívánok Neked is ebben a "Fideszes" országban is. Bár ez az elköszönés sem ide vágó, de vissza nem törlöm már
SZERK:
Én CM11 rom-t használtam a telefonon megelégedetten, hiba mentesen, hogy mondjak számodra hasznosat is. Egy próbakört talán megérhetne, hátha avval működne mgfelelően a játékod is. Néhány hsz-l a vitaparty előtt vázolva le is van írva a telepítési menete.
-
Newlachka
őstag
válasz
PACSA75 #25152 üzenetére
itt most még annyit említenék, meg, hogy elsőre rossz készülékbe szaladtál bele,
-köztudott volt,hogy a P6 problémás telefon a maga módján./ez volt a huawei első új generációs telója sok kiforratlan dologgal
-csak két éves technika ez már/ha a fejlesztési időt nézed akkor 3 is van
Csak ígérni tudom neked, hogy a P7 illetve P8 már 100x jobb és simábban megy mint a P6
nálunk két P7 van és egy P6 jelenleg, és volt ideiglenesen nálam P8 lite és P8 is, eléggé érezhető a P6 tól megtett út!
Remélem nem tántorít el ez a "kis" gond a márkától. -
törölt tag
válasz
PACSA75 #25144 üzenetére
Feltettem mindkét játékot, szépen mennek, semmi szaggatás nincs egyiknél sem. SMS-re Handcentet használok az ékezet-kezelési módszere miatt, teljesen jól működik.
Melyik B708 verziót tetted fel?
Telepítés után kipucoltam a nekem szükségtelen alkalmazásokat, ne foglalják feleslegesen az erőforrásokat.Az igaz, hogy a CoC 50-60 MB körüli helyre telepedik, de mellette jelentős mennyiségű gyorsítótárat is használ, ami elképzelhető, hogy a játék menetének előrehaladtával még növekedik is. Teljesen nulláról indulva 150+MB-nyi cache-t láttam lefoglalva, de nem játszok ilyen jellegű játékokat, így nem tudom megnézni, hogy igazam van-e.
Segítségképpen teszteltem csak a játékokat, semmiről nem akarlak meggyőzni, főleg nem a P6 hibátlanságáról. Sokat küzdöttem már én is vele, de most pillanatnyilag elégedett vagyok, B708, néhány nappal ezelőtt írt hozzászólásomban látható változattal.
-
Newlachka
őstag
válasz
PACSA75 #25144 üzenetére
hogyhogy nem megy el az sms? ez eddig csak nálad fordult elő.
nem megoldás, ha kézzel beállítod az sms központot?
illetve előtte T-s volt a teló vagy milyen szolgáltatós.
nem feltétlenül a telefon hibája az,hogy a kirin soc.ra nincs optimalizálva a játék.
"Mivel hiába kicsi a game ha nincs úgy megírva,hogy több magot is használjon akkor csak az első magot használja"
nem maradt véletlen energiatakarékosba a teló? -
crue
őstag
válasz
PACSA75 #25143 üzenetére
Az egész mobilarénára jellemző fórumostul, mindenestül, hogy a huawei az egekig van magasztalva és vele kapcsolatban nem szabad kétségnek, elégedetlenségnek hangot adni. Az egyik topikban leírtam a véleményem, hogy mekkora gyalázat amit a P6-tal műveltek. Az egykori zászlóshajó egy félig-meddig összetákolt bugos verziófrissítést kapott összesen és utána a gyártó le is húzta a wc-n, mintha sosem létezett volna. Erre meg is kaptam a fanboyoktól, hogy mekkora hater vagyok és fejezzem be.
-
Tomacko
senior tag
válasz
PACSA75 #25141 üzenetére
előre is bocsánatot kérek. Nem bunkózás, de nem tudok elmenni mellett szó nélkül.
Szóval azt írod, hogy vásárlás előtt is meg utána is sokat olvastál róla, de ezek szerint az összefoglaló kimaradt igaz ? Vagy én emlékszem majd 1 év távlatából rosszul, hogy ott is említve van, hogy ez nem játékra való? Illetve ha már rá szántad az időt, ami becsülendő és manapság ritka dolog, hogy valaki megteszi ezt, ezt a többiek, és főleg az összefoglalót megalkotók nevében köszönöm meg
A következő telefon odról ha olvasgatsz, keress rá szavakra az adott fórumban és sokkal többet és gyorsabban találsz infókat majd.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen légkondit a lakásba?
- OLED TV topic
- Milyen autót vegyek?
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Konteó topic
- Elektromos autók - motorok
- Samsung LCD és LED TV-k
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest