- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
torrrent
aktív tag
válasz
Revenge #9773 üzenetére
Lg optimus 3D-vel éltem 2 évig ami akkor a prémium szintet hasogatta (náluk). 1,5 évvel a vásárlás után jött ki rá az ICS amikor már minden telón kifutóban volt. LG 4 éve supportba brutál vacak, de neked sok szerencsét, sajnos sokat fogsz vel cumizni LG-k magasról fognak kakilni a telód frissítésére egy fél év múlva.
-
duvi
nagyúr
válasz
Revenge #9792 üzenetére
A kártyajátékokkal nem hiszem, hogy gondod lenne P6-on
A 2GB RAM már valóban nyomós érv. Ennek (is) köszönhetően soha nincs akadás/lagolás (én legalábbis nem tapasztaltam az eddig eltelt hetekben). Az olcsó zongoralakkos hátlapot láttam én is az L9 II esetében
. Egy egyszerű szilikontokkal könnyen orvosolhatod ezt a problémát. Egyébként a P6-ra se árt egy tok, hiába van fémből a burkolat nagyrésze. (ez persze ízlés/szokás dolga) Menj be egy MM-ba és élőben hasonlítsd össze a két telefont. Az a tuti ...
-
duvi
nagyúr
válasz
Revenge #9790 üzenetére
Ne kapkodjál! Ha már megvan az L9 II. akkor ismerkedj meg vele. Amennyiben nincs különösebb gondod és játékra is kell a telefon, akkor nem biztos, hogy megéri most cserélni. A P6-nak ez az egy hátránya van (tudtommal) az L9 II-vel szemben. Több játéknál is előfordul kompatibilitási probléma (főleg a chipset miatt).
-
Uuser
tag
válasz
Revenge #9773 üzenetére
Azt gondolom, a legnagyobb hátránya az L9 II-nek a P6-al szemben hogy nem sok esélye van a 4.4-es frissítésre hivatalosan.
De ezenkívül az 1GB RAM kevés ezen a szinten ( főleg úgy hogy a rendszer több mint felét megeszi alapból ), kifejezetten ronda a hátlap, és képalkotási képességekben sem az a szint. -
-
törölt tag
válasz
Revenge #9773 üzenetére
Csak azt ne hidd hogy az LG- vel vagy bármilyen más készülékkel nincsenek problémák! A jelek szerint Te csak azoknak a hozászolását olvastad el akik valamilyen hibáról írtak, azokét nem akik elégedettek. Nem hiszem hogy készült arról statisztika hogy a több tízezer eladott P6 ból mennyi a hibás, de valószínű nem lehet nagy ez a szám mert annak már visszhangja lenne mint ahogy volt pl a Sony xperia T sárguló kijelzőinek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- BestBuy topik
- macOS PC-re
- Yettel topik
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Amazfit Active okosóra / Számla / Garancia /
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Apple iPhone X 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest