- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
icemad
nagyúr
válasz
marilllyo #18715 üzenetére
Az azért van mert a feladatkezelő/memóriaoptimalizáló kilövi a háttérből, nézd át a beállításokat és hagyd, hogy fusson a háttérben.
Más: Most is frissült a play szolgáltatások b132-n. Természetesen mindenféle kérdés nélkül, még a play áruház sem volt megnyitva. Jó ez a CM Security, hogy ezt is kijelzi...
-
B4ZSO86
csendes tag
válasz
marilllyo #18556 üzenetére
Valószínű az lesz, csak ugye ott volna a rendeltetésszerű helye,mint minden navinak. De szerintem beszerzek egy hátul nyitottabb tartót neki,mert a mostanit azt a szilikontokjából és egy régebbi Nokia telefontartóból csináltam.
Csak ezek szerint melega van benne,mondjuk elég zárt valóban.
-
icemad
nagyúr
válasz
marilllyo #18436 üzenetére
Régebbi telefonokon használtam az Anysoft Keyboard nevű programot, és hozzá a magyar kiegészítőt. Már egy jó ideje nem használom, mert swiftkeyre váltottam. Hirtelen ez jutott eszembe. Talán ez nem laggol.
-
Kharchy
tag
válasz
marilllyo #18413 üzenetére
Telemax nekem b125-el adta vissza, bár ez még KK előtt volt egy héttel kb. Amúgy én a beépített biztonsági mentéssel mentettem le ROM csere előtt az appokat, köztük egy Blizzard tokent és azzal is raktam vissza utána, és nem kellett újból aktiváltatni, lehet a te Cibes tokeneddel is menne így.
-
racerx
őstag
válasz
marilllyo #18418 üzenetére
Lehet. Lehet h ennél a telónál nem kell ezeket kivenni (bár a google + tól idegbajt kapok). Nálam néha van egy pillanatnyi gondolkozás , tényleg csak néha néha. De annyira nem gáz, ugyhogy a kényelmi dolgai bőven pótolják számomra ezt. Úgyhogy nálam marad. De erős a gyanúm hogy majd a 2. 4. leaked lesz belőle az igazi. Ha lesz...
-
icemad
nagyúr
válasz
marilllyo #18413 üzenetére
Nem gond, köszönöm, hogy megpróbáltad.
BartShadow: Igen, szerintem is nagyon jó. Lehet, hogy ez is mehetne majd az összefoglalóba lehetséges megoldásként. Tud például olyat, hogy az értesítési sávban folyamatosan mutatja az aksihőmérsékletet, nyáron kocsiban jól jöhet.
KK alatt nem teszteltem, valaki megnézhetné.
-
TomWexX
addikt
válasz
marilllyo #18214 üzenetére
Köszi.
Pedig van ennél is tartalmasabb, pl. az LG G2-é.
-
arminlok
senior tag
válasz
marilllyo #18202 üzenetére
Igen most én is azt hiszem beszerzek egy fóliát. A tokot én csak akkor rakom rá ha ha tudom, hogy ferde este elé nézek
Most elég jól jött.
(#18201) TamZoli. Ez azért lehet, mert az új rendszer egy instabil rosszul megírt hulladék amivel csaka gond van azon kivül,hogy rohadt jol néz ki a zárolási képernyő mindenben rosszabb lett.
-
v1kt0hr
tag
válasz
marilllyo #18163 üzenetére
ha jól értelemezem, akkor annyi összvisz a dolgom, hogy 3 gombossal ráteszem ezt:
Huawei Ascend P6: Android 4.2.2, Emotion_UI 1.6, V100R001C00B132 Northeast_Europe_Channel
Descarca aceasta versiune a sistemului de operare:
Versiune Soft: B132
Operator: fara operator
Versiune Android: 4.2.2
Versiune Emotion U.I: 1.6
2014-04-081,04 GB
(innen)
és utána automatán felajánlja a KK-t a telefon? -
-
icemad
nagyúr
válasz
marilllyo #18124 üzenetére
Nem csak te. Nem lenne rossz program, de 180 mega? Minek annyi neki? Volt olyan androidos telefonom, hogy 60 mb volt a teljes rom hozzá... Ezt letörölem, helyette kényelmesen elfér jópár másik program.
Crue: ez így igaz, de ha systembe rakom az appot, akkor már előrébb vagyok. Én pl. Swiftkey-t raktam a helyére, meg dolphin browsert.
-
szori
tag
válasz
marilllyo #17904 üzenetére
Nem emlékszem, hogy leejtettem volna, sőt, szinte biztosan nem. Reggel még semmi baja nem volt, majd zsebembe volt és mikor kivettem, akkor lett olyan. Kicsit vissza tudtam most pattintani, de eláll. Mikor írtam, akkor még nem tudtam. Más is hőtágulásra gyanakszik. Engem nem érdekel, mitől van, csak csinálják meg.
-
gabancs
addikt
-
arminlok
senior tag
válasz
marilllyo #17585 üzenetére
A felrakásnál még nem számit késöbb viszont igen, tegnap kifejtettem hogy a mappa elérési utvonalak nem egyeznek ez okozhat galibákat sajnos:/
(#17586) bpdjoco: ez az update file innen letudod szedni a teljeset és ezt háromgombossal feltolhatod lényegtelen miylen hivatalos rom van a telodon.
-
duvi
nagyúr
válasz
marilllyo #17548 üzenetére
Feltöltöttem neked a gyári Theme foldert. Benne van a Breeze is. Viszont nekem még a régi rendszer van fent, tehát EMUI 1.6-os témák vannak benne!!! Ha csak a wallpaperek kellenek belőle, akkor azt valszeg lehet használni. ITT találsz EMUI 2.0 témákat. Szerintem ezek már kompatibilisek a 2.3-al is.
-
TomWexX
addikt
válasz
marilllyo #17517 üzenetére
Én már wipeoltam azt is és nem lett belőle gondom. Pontosan én sem tudom mi van ott, hülyeséget pedig nem akarok mondani.
A lényeg hogy rom telepítés előtt cache, dalvik cache, data, internal storage wipe mindig javasolt. Aki azon nyűglődik hogy "jájj, frissítésnél minden adat törlődik? nem lehetne úgy hogy megmaradjon?" az ilyen inkább ne frissítsen, hanem maradjon a belakott működő rendszerénél. Egyébként kismillió backup program létezik amivel pár perc alatt vissza lehet állítani mindent a helyére.Minden frissítéskor erősen javasolt a tiszta telepítés!
-
arminlok
senior tag
-
gabancs
addikt
válasz
marilllyo #17492 üzenetére
Megpróbálom körülírni, mit is jelent ez. Tehát nem azzal van a gond, hogy nem lenne smooth. A képernyők lapozásával semmi gond, gyors. Az apró megakadás olyankor van, amikor megnyitjuk a telefonkönyvet, vagy belépünk a beállításba, és az alkalmazások kezelésében az összes alkalmazást listázzuk ki. Valamiért lassabban tölti be a listát, és ha ezt nem várjuk meg, akkor meg akad egy picit, amíg betölti a többit. Amikor betöltötte az összest, onnantól kezdve nagyon gyors, tehát már nincs gond.
Szóval olyan öregurasan kell neki esni, várni egy picit, mert utána már semmi gond. Nem tudom mennyire volt ez így érthető.
Tehát nem rossz a rendszer, csak más lenne a KK memória kezelése? Talán így oldották meg, hogy 512MB-on is smooth legyen a rendszer? Nem tudom, nem értek az android lelkivilágához.
Egy a lényeg, a rendszerrel nincs semmi gond, csak másképp kell egy picit kezelni. -
arminlok
senior tag
válasz
marilllyo #17490 üzenetére
Én mondjuk főleg a root miatt döntöttem a visszarakás mellett amiatt nem tudtam kilőni a google szolgáltatásokat amik egyébként most is megettek este az akksibol 30százalékot. Valamit megint elba_zarintotak. Amiatt nem volt me widgetem kicsit olyan volt mintha megkötötték volna a kezem.
-
arminlok
senior tag
-
arminlok
senior tag
válasz
marilllyo #17436 üzenetére
Miközben éppen a telefonod életéért imádkozol megprobálsz minden billentyü kombináciot és egyszer ugyis belép. Azt gondolom egyébként h nem lehet semmi probléma vele akkorse ha lemerül mert utána nagy valozinüséggel a töltöt azért érzékelné.Hozzáteszem ha felvan töltve az akksi akkor akár egésznap játszhatsz vele h beinduljon ugyse merül le szal annyira nem para. Nekem legutobb harmadikrabelépett a recoverybe akkor jo sokáig nyomtam hosszan a három gombot még egy kicsit akkoris mikor megjelent a felirat. Utána factory reset és az minden megoldott letörölt egy csomo appot ami a 4.2böl maradt és ami nyilván be is zavart.
-
Infranyuszi
aktív tag
-
Nimda
addikt
-
törölt tag
válasz
marilllyo #16688 üzenetére
Nincs hibátlan készülék, a kollégám nexus 4-e heti szintem egyszer egyszer lefagy és ő erre még azt mondja nem probléma ennyi még belefér.A fiam xperia u-ja egyszerűen hulladék , még a hívás indítás sem megy róla normálisan. Nekem még egyetlen egyszer sem fagyott le háromnegyed év alatt, szerencsére semmi olyant nem produkált eddig ami miatt megbántam volna a vásárlást.
-
törölt tag
válasz
marilllyo #16671 üzenetére
Nekem még semmi gondom nem volt vele, a sokaknál problémás wi-fi dobálás olyan ritka hogy említésre sem érdemes, a GPS simán működött mikor kellett, a net amennyire alapból gyors úgy a telefonon is, ezzel sincs gondom. A stabilitással tehát semmi gondom. Azért egy kicsit leredukáltad hogy csak hívásra jó, ha így lenne akkor mindenki jobban tenné ha hamar megválna tőle és venne 3500 ért egy akármilyen Tescókban árult telefont, arra az is jó, de szerintem ennél sokan tartjuk többre. Attól még hogy néhányan most más telefonban gondolkodnak nem jelenti azt hogy nagy hirtelen szart sem ér ez a készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Háztartási gépek
- OLED TV topic
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Milyen digitális videókamerát?
- Kerékpársportok
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest