- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel 9a - a lapos munka
-
Mobilarena
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
imrus72
tag
válasz
jochen35 #18017 üzenetére
Sziasztok!
Én is pont ugyanígy jártam,nagyon merült ,meg bármit futtattam nagyon melegedett.
b125-re ment fel a román kitkat 3gombos módszerrel,majd utána volt full wipe is,és mégis ez lett.
Aztán,hogy láttam a képet,hogy neked is ugyanez a gondod,csináltam a telefonon egy gyári visszaálítást,és belső sd törlést.
Most sokkal jobb nem is merül annyira,és nem is melegszik.1 kérdés az itteni régi motorosoknak!
Miért nem mutatja a hívóképet hívásnál ? Hiába van beállítva kép a telefonkönyvben amit látok is ,hívásnál nem mutatja.Próbáltam a telefonon is új képet beállítani,sikerült is,de csak nem mutatja hívásnál.
-
duvi
nagyúr
válasz
jochen35 #18037 üzenetére
Ok. Akkor előtte manuálisan már felraktad a B132-t, ezért tudtad online frissíteni. Az utóbbi napok hozzászólásai erről (is) szólnak
. NEM jó ha frissítéssel tesszük fel a KK-ot! Sok beállítás, file megmarad a régi rendszerből, ami általában problémákat okoz. Ezért írtuk le már jó pár alkalommal, hogy a fullos telepítőt használjátok. INNEN tudod letölteni (Huawei Ascend P6: Android 4.4, Emotion_UI 2.3, V100R001C00B510 Northeast_Europe_Channel). Előtte csinálj egy full wipeot és utána mehet fel a szokásos három gombos módszerrel a KK. (persze minden személyes adat törlődik, ezért mentsél le minden szükséges adatot!)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged