- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jampop
tag
válasz
kecskebégető #8060 üzenetére
Adja az ég, hogy minél hamarabb megvedd a Z1-et!
-
kecskebégető
aktív tag
válasz
kecskebégető #8061 üzenetére
És végűl senkit nem hűlyéztem le soha nem állítottam,hogy nem lehet játszani a telfonnal!
2 dolgot állítok azt vállalom is.1 a készülék magas hardverigényű játékok magas minőségű futtatására NEM alkalmas.(Sokkal több esetbennema alkalmas mint alkalmas kivételek persze vannak)aki pedig ennek az ellenkezőjét állítja úgy,hogy a telefonja out of box állapotban van hax nélkűl az bocs HAZUDIK..Nem tudom miért mi az előnye értelme de nem mond igazat..
Ha valki eddigi mondandóm félreértelmezte esetleg megbántottam attól utólag is elnézést kérek nem állt szándákomban -
s3nsitivity
addikt
válasz
kecskebégető #8054 üzenetére
Múlt időben beszéltem, és szerkesztett grafikasi fájlokat használok hozzá, tableten pl ultrahigh-ot, mr midnent jobban tudok uraság.
De tudod mit? Csak a te kedvedért leszedem megint mert már rohadtul idegesítesz.
-
torrrent
aktív tag
válasz
kecskebégető #8032 üzenetére
Az attól függ, hogy már haboztál e már elötte, vagy nem mert a makróhoz sok türelem kell. De amit rendeltél azzal lesz hozzá.
-
jegenye77
addikt
válasz
kecskebégető #8024 üzenetére
A füles már adott 2db xears de egyik se L jackes és a nélkül 2,5 cm kilógna a telóbol oldalra.Az úgy zsebben is kényelmetlen lenne szerintem.
TomWexX be is szerzem az átalakítót hozzá mert sokat hallgatok zenét telóról -
TomWexX
addikt
válasz
kecskebégető #8019 üzenetére
Igen, kellett bele egy kis szín.
Egyébként a te véleményed is belekerült, és írtam egy kis szösszenetet a P6+erős hardver igényű játékok témára is:
"Huawei Ascend P6 és a komolyabb hardverigényű játékok:
A fórumozók együttes véleménye, hogy eme csodaszép telefon elsősorban nem a komolyabb játékok futtatására való, a ritka SoC miatt ezekkel lehetnek kompatibilitási problémák, laggolások, textúra hibák! Aki elsősorban telefonon szeretne játszani, akkor vegye fontolóra a P6 mellőzését!"Továbbiakban belekerült a TWRP Recovery, a tisztító script, további root lehetőségek, fórum használata kezdőknek, mikesa új signed_116.zip-je, lett egy CFW hasáb ahol egyelőre csak a MIUI van, van egy hasznos alkalmazások mező, és kicsit átalakítottam az egészet. Most ennyire jutott az időmből, ezt is vagy 4 óráig szerkesztgettem.
-
Zsocy155
őstag
válasz
kecskebégető #8017 üzenetére
Nem vitatkozom, nem is akartam, csak még egy észrevétel: A Dead Trigger 2-t nem külső apk-ból tettük fel.
Én sem a játék miatt szeretem a P6-ot, hanem így ahogy van.
-
skynet666
tag
válasz
kecskebégető #8012 üzenetére
Ennél a két konkrét képnél azért nagyságrendnyi a különbség
Amatőr fotós vagyok, ezért számomra fontos, hogy nagygépet nem igénylő, egyszerű élményeket megfelelő minőségben tudjak rögzíteni telefonnal is. Nem várok csodát, mert egy jó perspektíva illetve pillanat nem feltétlenül arról szól, hogy minél tökéletesebb legyen a képminőség, de azért egy kvázi minimumot hozzon a cucc. Nálam a P a minimum, attól lejjebb már nem mennék, feljebb azért van bőven mozgástér
De ott is abszurd módon nagy a különbség a fotós és videós minőség között. A videó funkció terén szerintem jobb mint a szifon 5, képeket tekintve meg a kanyarban sincs
Feleségemnek vettem egy szifon ötöt, azért annak irigylem a kameráját, csak ezt az ios-t nem akarja bevenni a gyomrom
-
Zsocy155
őstag
válasz
kecskebégető #8014 üzenetére
Akkor mindenkién egyformán elmegy a wifi, nem akar műholdat találni a GPS, ugrál a fényerő?
Az akksi hogy jön ide? arról én nem írtam semmit játék és videó közeben merül mint a veszedelem.Jut eszembe: A Dead Trigger 2-t 2-3 hete többen fel tudták telepíteni, de nem indult el nekik!
-
Zsocy155
őstag
válasz
kecskebégető #8008 üzenetére
Irigylem a látásodat!!! Onnan látod, hogy egy játék hogy fut az én telómon!
Szóval szerinted "hülye" vagyok, nem tudom mit csinálok? Az a lényeg, hogy te tudod!
-
Zsocy155
őstag
válasz
kecskebégető #8008 üzenetére
Ez igaz.
, de rohadjak meg ha 2 hete nem a 2-vel játszottam.
Azért tettem most be gondolkodás nélkül. -
Zsocy155
őstag
válasz
kecskebégető #8002 üzenetére
-
Zsocy155
őstag
válasz
kecskebégető #7999 üzenetére
Én a Dead Trigger 2-vel játszottam egy darabig, szépen, akadás mentesen ment (csak túl sok volt a zombie
Tudom itt volt akinek el sem indult, de nekem simán ment.
A RR3 szintén simán szépen megy, lehet csak szerencsém van, pedig még a vodás rom van fenn. -
mati12
senior tag
válasz
kecskebégető #7992 üzenetére
Mert ez egy fórum...! Ahol bárki bármihez hozzászólhat..! De kár ugye...?
Dehogy legyen valami aktualitása is a hozzászólásomnak nekem ez a véleményem Riptide játékkal kapcsolatban.
A Riptide több más játékkal egyetemben Tegra processzora írt játék ami a processzor erejét volt hivatott demonstrálni. Ha ilyen processzorral szerelt készüléken futtattad az adott játékot akkor az teljes mértékben kihasználta a processzor képességeit gyönyörű effektek,vízcseppek a képernyőn,tükröződés stb. formájában. Viszont ha más készüléken használtad akkor egy lebutított verziót kaptál ami kevésbé volt látványos az eredetihez képest. De általában ezeknél a játékoknál a fejlesztők lehetővé tették a játék menüjében,hogy a grafikát egy szintre hozd az eredetivel ha a készüléked teljesítménye engedte azt. Tehát valószínűleg a P6 esetében is ez a helyzet ha akarja az ember állíthat a játék minőségén,nem hiszem,hogy a Huawei kedvéért átírták volna a játékot. -
TomWexX
addikt
válasz
kecskebégető #7988 üzenetére
Akkor most te is számolj, mert Tybike81 állította hogy nem megy a rr3.
-
mati12
senior tag
válasz
kecskebégető #7983 üzenetére
Elég gáz az is,hogy te meg ilyen stílusban osztod itt az észt.... Nem is olyan régen állítottál te is valamit ami valószínűleg szintén valótlanság,konkrétan a Riptide játékkal kapcsolatban... Nem tudom,hogy te számoltál-e 10-ig....?
-
Tybike81
őstag
válasz
kecskebégető #7979 üzenetére
1. P6-om van.
2. Nem lehurrogtam a készüléket, mert imádom, csak hirtelen szíven vágott hogy ezen nem fog menni.
3. Mire észrevettem mi volt a gond, hogy elkezdett 1 gigát lefelé szedni lejárt a szerkesztési időm.
4. Én nekem S3-as volt, arról váltottam, haveromnak van S Advance, csak hogy tisztán lásd a dolgokat! -
gabancs
addikt
válasz
kecskebégető #7970 üzenetére
Ok, mint írtam én nem játszom. Ezt is csak kipróbáltam, ha már adták hozzá.
-
SityiSXT
őstag
válasz
kecskebégető #7970 üzenetére
Ha megnézed a játék beállításait, láthatod, hogy a grafika közepes szintre van letekerve. Maxra téve szebb, de nem is fut olyan jól. Szerintem csak a Huawei zászlókat rakták bele.
-
gabancs
addikt
válasz
kecskebégető #7968 üzenetére
Ezt nem tudtam. Igaz, nem is érdekelnek a játékok :-) De ezt az infót, hol olvastad?
-
s3nsitivity
addikt
válasz
kecskebégető #7951 üzenetére
Már bocsi de nem szerkesztett kép. Nagy expozícióval auto mód ráadásul a macska is mozgott közben.
Én is szeretem a P6 ot de ami tény az tény, az a 4 centi inkább 4 inch.És félreértések elkerülésére, nem azt mondom, hogy sz@r, csak, hogy nem olyan kimagasló. Erős közép mint mondtam.
-
gabancs
addikt
válasz
kecskebégető #7959 üzenetére
Nálam a favorit még mindig a jó öreg Fender Stratocaster és a Les Paul.
-
gabancs
addikt
válasz
kecskebégető #7955 üzenetére
A makrója partiban van a fényképezőkkel. Igen mélyen kellene a zsebbe nyúlni, aki ennél többet akar. Egy jó macro objektív pár százezer forint. Van még kérdés?
Egyébként milyen gitár?
-
gabancs
addikt
válasz
kecskebégető #7954 üzenetére
Nem tudom, hogy a mostani BB-k milyen képet tudnak, de ami nekem volt, azt azért nem merném fényképnek nevezni. Tipikusan az a fajta hozzáállás volt, hogy ha már ennyire kell nektek a kamera, akkor nesztek van benne.
Ráadásul a P6 fotós teljesítményét még a mobilaréna is lehúzta. Az a nagy fotós teszt nem volt hiteles. Ki tudja miért. Nem egy felhasználó töltött már fel ide különb képeket. Én azt mondom, hogy telefonhoz mérten kiváló kamerája van. Igaz nem 41 Mpixel, és nem lehet veszteség mentesen zoom-olni utólag. De ezt a Nokián kívül egy sem tudja, tehát ez nem hátrány. Az összes többivel pariban van, vagy jobb tőle.
De ezt is kitárgyaltuk már milliószor.Akkor a kétkedőknek zanzásítva. A Huawei Ascend P6 minden idők egyik legjobb telefonja, ha a játék nem opció. Akinek a játék fontos, az menjen békével, és nézelődjön a brutális Snapdragon 800 telefonok között.
-
kecskebégető
aktív tag
válasz
kecskebégető #7954 üzenetére
Pár random kép még,hogy a leendő tulajoknak:
Ascend P6(#7956) gabancs
Ennyi ahogyan mondod.
Kiegészítve ,hogy a relatív komolyabb játékok sem gondok amennyiben a játszani szándékozo vállja a melegedés fokozódását és ezzel a gyorsabb akku merülést és esetleges készülék károsodát.Mindez megvallósítható az XDA-s modszerrel amit már linkelt ide egy kolléga.(A kéynszerített 4 mag használata,kényszerített frekvenciák) -
kecskebégető
aktív tag
válasz
kecskebégető #7951 üzenetére
Semmi gond a fénykép részével.Gyűrött 5-ös:
Sajnos rongyá volt gyűrödve így a fókusz nem egyforma majd holnap bankozok akkor lesz szép egyenletes.
-
Pedy1225
tag
válasz
kecskebégető #7937 üzenetére
Köszönöm a segítséget! Lehet, picit túlaggódom, de nem 1 évre szeretnék telefont, és hát nem nagyon ismert a neve sem, csak a tesztre tudok hagyatkozni, ami nagyon felmagasztalta a telót. Nekem fényképezni kellene, meg netezgetni, csajos dolgokra
Azt hiszem végül meggyőztetek, vagy nem ?
Ilyen árban nem találtam jobb képcsinálót
-
s3nsitivity
addikt
válasz
kecskebégető #7941 üzenetére
-
olahroberto
tag
válasz
kecskebégető #7935 üzenetére
köszi
-
Pedy1225
tag
válasz
kecskebégető #7930 üzenetére
Köszönöm a választ, természetesen elolvastam a tesztet, amiről nekem az jött le, hogy szuper a telefon. De szerettem volna itt tapasztalt használókat is megkérdezni. A véleményedtől viszont kicsit elbizonytalanodtam. Gyári hibás? Így kezdődött? Az jó
Azt kiértettem a véleményedből, hogy a fotó az jó, a videó már nem. Mondjuk engem a fotó része érdekel, meg a net. Gondolkoztam Sony SP-be, de annak ahogy olvastam, rosszabb a fénykép minősége. A Samsung S III meg drága, bár nem tudom, hogy annak jobbak-e a képei, mint a P6-nak? Köszönöm, ha valaki válaszol! Üdv: Edina
-
olahroberto
tag
válasz
kecskebégető #7921 üzenetére
Ennek az időjárás widgetnek mi a neve?
-
s3nsitivity
addikt
válasz
kecskebégető #7919 üzenetére
[link]
felrakod a frameworkot, aztán vagy a Gravity box vagy az xblast(külön le kell őket szedni) modul segítségével beállítod olyanra amilyen tetszik. -
s3nsitivity
addikt
válasz
kecskebégető #7913 üzenetére
-
gabancs
addikt
válasz
kecskebégető #7910 üzenetére
Félreértettél! Örülnék én is, de én azt mondtam, hogy hála Istennek, ma már igen komoly mobilok vannak. Tehát jó ha van egy csapat, aki fejlesztget, de ma már nem olyan létszükséglet, mint 3-4 éve volt.
-
gabancs
addikt
válasz
kecskebégető #7908 üzenetére
Ez igaz, de szerencsére ez már nem a defy korszak, a mai android már sokkal használhatóbb. Lehet, hogy lesznek új ficsőrök, bár a felhozatalt nézve, kétlem. Se az Iphone se a WP de még a BB sem tudott már olyan dologgal előjönni, amire minden képp szükség lenne. Már csak a gyári agymenés van, a Samsung féle jedi, vagy az lg féle harmatos próbálkozás. Ja meg a htc hírolvasója, amit még eltüntetni sem lehet.
-
TomWexX
addikt
válasz
kecskebégető #7903 üzenetére
-
tbajusz
tag
válasz
kecskebégető #7891 üzenetére
Na, most itthon vagyok (betegen).. úgyhogy nem lépek ki a lakásból, térerőért meg nem kell harcolnia. mivel wifin netezek így végig 2G volt csak engedve neki! Az auto szinkronizálást is kikapcsoltam.
Az alkalmazások közül 4-5 van elrejtve, de azok gyáriak! A töltőről este vettem le lefekvés előtt, úgyhogy se wifi, se mobilnet nem ment éjszaka, szintén 2g. reggel óta alig használtam.
-
tbajusz
tag
válasz
kecskebégető #7889 üzenetére
pl.:
Tegnap reggel 7kor levettem töltőről. csak 2G használata, wifi nagyrészt ment, kicsit neteztem, de összesen max 45 perc volt a kijelzőidő. dél körül már lement az akku 55% - ra! délután fél4 kor meg már 22 százalékon álltam, így este 6kor fel is tettem töltőre...
már csak abban bízhatok, hogy ez még javul. 19- én vettem a telefont! alap dolgokat használok. Nova launcher van fent. a futó dolgokat le szoktam állítani. -
Stehe
aktív tag
válasz
kecskebégető #7842 üzenetére
Vágott SIM, de amúgy nincs vele baj. És ahogy láttam, csak akkor kéri a pint, ha elment a hálózat (pl. munkahelyem, ami nincs teljesen jól lefedve)
-
lfarkas
aktív tag
válasz
kecskebégető #7805 üzenetére
Igy van!!
-
Newlachka
őstag
válasz
kecskebégető #7828 üzenetére
mindenki használja úgy ahogy jól érzi,hogy kell neki..Vannak jobb lehetőségek a gyárinál ez a lényeg.
hagyjuk az egymás mellett elbeszélést mert úgyis az olyan szakmai "zseniknek" van mindig igazuk -
Newlachka
őstag
válasz
kecskebégető #7826 üzenetére
már megint kezded.. minek szinkronizálod a címtárat amikor automatikusan ment a telefon simre kapcsolatot?
plusz contact+-al teljes fb lapot képekkel,névjeggyel szinkronizálok...
minden 1-2 hónap után csinálok egy biztonsági mentést az sd-re,hogy meglegyen plusz amikor gépre dugom a telefonom akkor hisuittal is...
jó lenne már elérni azt,hogy ne harapj rá minden sz*rra ami neked nem tetszik -
lfarkas
aktív tag
válasz
kecskebégető #7803 üzenetére
Köszi! Lesújtó! Tudom van DLNA, de mégsem HDMI közvetlen kapcsolat.
Ezen a téren nagyon csalódott vagyok. Lehet Lg G2 lesz. -
lfarkas
aktív tag
válasz
kecskebégető #7801 üzenetére
Te tudsz valamit!! Slim portot sem tudja?
-
lfarkas
aktív tag
válasz
kecskebégető #7795 üzenetére
Nekem van MHL adapterem és van full HD Pana TV is, de semmi. Én is pipa vagyok emiatt. Lehet Slim port-os a P6-unk? Slim portot még itthon nem kaptam. Amúgy, ha beírjátok a keresőbe "MHL", kihoz egy olyan oldalt amiben megnézhetitek melyik készülék MHL képes. P6 nincs köztük!!!!! Ennyi. Ha slim porttal sem megy az átvitel, lehet váltok!
-
molnartom
aktív tag
válasz
kecskebégető #7792 üzenetére
Olvastam. Csak azt nem értem, hogy miért így hirdetik!
-
molnartom
aktív tag
válasz
kecskebégető #7756 üzenetére
Akkor miért írják belföldi-külföldi tesztekben, hogy a P6 MHL képes? Nem tudna valaki kölcsönadni egy MHL-HDMI átalakítót?
-
racerx
őstag
válasz
kecskebégető #7763 üzenetére
VAgy a Go SMS is tudja asszem, meg említettek itt másik sms appot is mások. Sajnos a gyári ilyen, pedig jó lenne, mert én se akarok másik appot használni rá.
-
SpeedHUNGARY
aktív tag
válasz
kecskebégető #7763 üzenetére
Kösz a tippet!
-
mati12
senior tag
válasz
kecskebégető #7745 üzenetére
Ezért játszom én a játékokat Playstation controllerel a telefonon.
-
okoska74
senior tag
válasz
kecskebégető #7726 üzenetére
Nálam a Gta Vice City Hun v1.2 akadás mentesen futott.
A Modern Combat 4 - Zero Hour v1.0.4 is fut de órákig nem játszottam vele.
A Gangstar Rio - City of Saints v2.0.0 Textura hibák vannak benne.
A RE-VOLT Classic (Premium) v1.0.6 is szépen fut.
A Warcraft2 is rendben működik csak sajnos nem lehet csoportos kijelölést csinálni.
És a kedvencem a Sky Acces II is tökéletesen működik. -
kecskebégető
aktív tag
válasz
kecskebégető #7701 üzenetére
Elöbb jött az FPS mikulás:[link]
Az égvilágon semmi akadás. Xperia P meg a YT minőség csodát ne várj.
Néztem a Riptide GP-t 35-60 FPS között fut tehát teljesen folyamatos. -
mikesa
tag
válasz
kecskebégető #7682 üzenetére
Nem kell hinned nekem, de akkor ne kérdőjelezz meg, hanem próbáld ki Te magad.
Ha nem esik nehezedre tedd fel az Fps meter progit és tesztel pár 3D progit vele.
(különben tényleg kiváncsi vagyok, nálad milyen fps ertékek lesznek.) -
gabancs
addikt
válasz
kecskebégető #7692 üzenetére
Egyébként nem is világos, hogy miért lenne ez így. Hiszen adott egy 4 db ARM Cortex-A9 mag ARMv-7 utasításkészlettel. Ezt ugye licenszelik a tervezőtöl. Adott egy Android 4.2.2 verzió, ezt kapják a Goggle-tól.
Mi a fenéért futtatnák virtuálisan a rendszert? Kinek jutna ilyen eszébe?Az egy dolog, hogy ők nem a Sense vagy a Touchwiz rendszert teszik rá, hanem a sajátjukat. De ettől még at ARM ARM marad, az Android meg Android.
-
mikesa
tag
válasz
kecskebégető #7677 üzenetére
Vagy a többieknek nincs kihegyezve lagra a szemük.
(pl: van itt bent egykét applefan munkatársam, nyomják a RR3-at. Mondják hogy miben szépen fut. Megnézem, látom hogy Max 20-25 fps-el nyomják...és még nem is a GT kategóriában...
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
kecskebégető #7661 üzenetére
ha már így felhoztad ismét a hTc-t, ott (legalább is a one x-nél) egy régebbi, mondhatni nem modern hardver van.
a tegra 3 igen is a lehető legrosszabb választás volt...olvass utána te is, nekem nem kell...
egyrészt mert használom, használtam, és az egész android már elég régen a szívügyem, lehet mondani, hogy nem vagyok kezdő...
( nagyon zárójelben, mert itt nem ez a lényeg, de lásd pl. a logout blogomat...és az időpontokat is nézd meg, vagyis, hogy kb. 3 éve foglalkozom az éppen aktuális csúcskészülékekkel. jelenlegi csúcstelefonok mindegyike volt már nekem, kivéve a note3, mert az már nem az én stílusom...)visszatérve a HOX-ra , pl. "láss csodát" ott akár 50 Mhz-re is lemegy ha nem nyúlok hozzá, de ha megnyitok valamit, azonnal szinte max-on működik...úgy ahogy kell. (egyébként stock a rendszer, mert pont a tegra miatt érdemi javulásokat a főzött romok, custom kernelek nem hoznak.)
a kutya nem mondta, hogy mindig a teljesítmény csúcsán működik, ezt nem is tudom hogyan olvastad ki előző írásaimból.DE az igen nagy baj, hogy amikor kellene itt a p6-nál ezt nem teszi!
(#7665) szende_robi!
az sms-eim nem a sim-en vannak, google-n tárolok mindent, majd onnan szinkronizálom az aktuális készülékre.
a sim-em nem vágott, sőt nagyobbító adaptert használok, mivel mikor iphone 5-öm volt, akkor lecseréltettem a sim-et nano-ra.(#7658) migabi24!
bocs kollega, átsiklottam a hsz-eden.
azt tudom, hogy one-on is van, volt gond, de itt többen azt írják, írták, hogy a google ismert hibája itt nincs jelen... -
Newlachka
őstag
válasz
kecskebégető #7661 üzenetére
szerintem először is vesézzük ki az user oldalt
kellene képernyőkép a futó alkalmazásokról, ram mennyiségről stb. jöhet nekem privátba is, egy 3-4 órára eltűnök,de utána tudok fele foglalkozni.. ne spammoljuk már tele a topikot.
első kör full restore vhogy egy tiszta telepítést csinálj...
utána alap készülékkel szórakozzunk... -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
kecskebégető #7655 üzenetére
Allj!
Vissza az agarakkal!
Ez nem "kibeszeloshow", hanem forum.
Es en is arra hasznalom, amire valo.
A topic alapjat kepezo telefonnal gond van.
Gyari alaphelyzetben hasznalom, semmi mokolas.
A hTc- t azert hoztam fel az elozo hsz.-ben, mert a kollega azt mondta, hogy a google hibak altalanosak.
Hat nem.
Lasd itt is, tobb forumtarsnak hibatlan a keszuleke.
En is ilyet szeretnek, mert amugy tetszik, nagyon meg tudnam szeretni.
A baj az, hogy nekem van itthon masik telefonom, amihez van azonnali viszonyitasi alapom.
Pl. a hTc one x ahogy elinditom, azonnal a max 1500-bol 1400-an megy, es minden program inditasakor ez a helyzet.
Igaz ez a beallitasok es pl. az sms- ek inditasanal.
Itt meg 800 - an megy....
Miert?
Nem hinnem, hogy ez a telefon nem lenne kepes hozni a hTc szintjet, hiszen kb. fele teljesitmennyel mukodik most , ami ezen adat birtokaban igen is nagyon jo.
Szoval nem a hTc- t fenyzem, hanem a hibara keresek megoldast, amit meg tegnap itt nagyon sokan ketsegekkel fogadtak. Azert hoztam fel peldakent a masik telefonomat, mert kevesen hittek nekem.
Kerek mindenkit, ne bantson, mert egy csapatban focizunk... -
mikesa
tag
válasz
kecskebégető #7631 üzenetére
Ah ismerem, nálam nem vált be... (Xperia P jó volt) Szerintem nem igazán tudja rendesen kezelni ezt a Huawei soc -ot.
-
TomWexX
addikt
válasz
Én még régebben 1x átraktam a governort performance-ra, és teljesen meghülyült tőle a telefon. Vagyis inkább gyengébb lett, vagy nem is tudom...
-
mikesa
tag
válasz
Nem látok a : után semmit....
-
seria
tag
válasz
kecskebégető #7614 üzenetére
3 napon belül mindenképpen cserélik, nem?
De nem volt több fekete. Nekem meg nem kell rózsaszín azt meghagyom a csajoknak.
Úgyhogy nem tudom mi lesz.(#7615) gabancs
Abban igazad van, hogy nem lehet kimutatni de erősen visszavesz az élményből.
Azért tudok különbséget tenni mert az előzőn nem volt ilyen.
Olyan érzésem van mintha a hardver lefeleződött volna. -
s3nsitivity
addikt
válasz
kecskebégető #7602 üzenetére
Na mondjuk ez nagy parasztság..
(#7605) gabancs
Ezzel vitatkoznék, attól ,hogy itthon jó sokáig alig ismerték a HTC-t attól még nagy cég volt, még most is de anno teljesen a "luxus" kategóriára voltak ráállva azért nem ismerhette mindenki.Erre azt a példát szoktam felhozni, hogy vajon miért nem látni a tv-ben Ferrari reklámot?
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
kecskebégető #7595 üzenetére
nem adja annyira vissza, de azert lathato a hiba.
ezt a beragadast hol ellenorizzem?
a folymatok kozott szinte semmi rendkivulit nem latok.... -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
kecskebégető #7591 üzenetére
maga a bongeszo jo, szinte hibatlan, a lapok kozotti valtas az ami nagyon "csunya".
a rendszer teljesen gyari szuz, kb. 2-3 oraja indult el, eddig semmilyen programot nem telepitettem az sms bacup-on kivul...nincs itt (nem lehet) beakadva semmi.(#7592) TomWexX!
a miui-nal (v5-nel) hala istennek a nevjegyek, hivaslista scrollozasa hibatlan (legalabbis s3-an is, ami a gyari tw-nel szinten "gagyi") igy ez most nem lehet osszehasonlitasi alap.
a chrome-ot en meg androidon nem lattam szepen mukodni.okoska74!
mindjart tuzetesebben megnezem -
torrrent
aktív tag
válasz
kecskebégető #7563 üzenetére
Nekem már kétszer fullra lemerült annyira, hogy kikapcsolt. Este bekapta valami progi és szárazra szívta (mármint az akksit
) Eddig semmi eltérés, nem merül lassabban. (U)Ettől függetlenül mindenki tartózkodjon a teljes lemerítéstől mert az ördög sosem alszik.(/U)
-
akosar
tag
válasz
kecskebégető #7581 üzenetére
A másik topic teljesen személyes vélemény. Komolyan.
Szerettem volna segíteni, ránézni az ügyedre,megkérdezni pár kollegát. Remélem minden helyre kerül. -
akosar
tag
válasz
kecskebégető #7579 üzenetére
Szolgáltató. Remélem hamarabb lesz valami megoldás. Pontosan mi történt?
-
akosar
tag
válasz
kecskebégető #7576 üzenetére
Szerencsére csak pletyka/rosszindulat. Valamennyire érintett vagyok, és ilyen biztosan nem történhet. Legalábbis nem szánt szándékkal, 1-1 hiba persze előfordulhat.
-
seria
tag
válasz
kecskebégető #7559 üzenetére
Nem, T-nél vettem. Tuti új volt vagy legalábbis olyan új mint az előtte lévő.
(#7561) Nimda
Köszi, és a többi jelenség?
Az időjárásnál a városok lapozásánál is megakad.
Csináljak egy gyári visszaállítást? -
TomWexX
addikt
válasz
kecskebégető #7571 üzenetére
Ez jó kérdés. Valahol ott lesz, de pontosan nem tudom.
-
TomWexX
addikt
válasz
kecskebégető #7568 üzenetére
Ezek is jók, köszi érte, de nem ezeket keresem, hanem gyári softon mikor kezdőképernyőn hosszú tapi, háttérkép, és azon belül ha jól emlékszem felsősáv jobb oldalán egyéb, vagy valami ilyesmi, és ott a galériára nyomva a saját képeid között van egy háttérképek mappa. Sok szép tájkép, stb., neten nem találtam sehol.
Nimda: Köszi neked is!
-
mikesa
tag
válasz
kecskebégető #7559 üzenetére
-
mikesa
tag
válasz
kecskebégető #7545 üzenetére
Nem kötegetésből írtam, amit írtam, hanem több mint 10 éves tapasztalattal a hátam mögött. 0660, Westel, T. Amelyik akksi (LiPo - LiIon) amiatt ment tönkre mert hagyták lemerülni az alapban hibás. Ezzel kapcsolatban többet nem fogok írni. Se Neked sem másnak, csináljátok ahogy akarjátok...
-
bpdjoco
tag
válasz
kecskebégető #7545 üzenetére
Ha nem mindig az ő telóját dobná le el is tudnám fogadni de így ebben valahogy nem hiszek. Van hogy vagyunk még egy jópáran nálunk és senkinek semmi gondja a nettel csak a kedvesem telójának. Ha valóban a router lenne a ludas akkor igen csak kiszemelte magának azt az egy telefont. És nem kekeckedni akarok csak az én véleményem az hogy a telefonnak van gondja és szerintem nem szoftveres. Most szervízben van a szóvan forgó készülék többek között emiatt a probléma miatt is. Ha sikerült valamit kezdeniük vele és megjavult akkor természetesen azt közlöm.
-
mikesa
tag
válasz
kecskebégető #7525 üzenetére
Szerintem nem kéne hülyeségeket írni az akksikról már megbocsáss! (nem sértésből...) Már többször volt róla szó....
LiPo és LiIon akksikat nem formázunk, mivel nem is lehet a technológiából adódólag. Használod, merül, töltöd (bármikor!) Nem fogja befolyásolni az akku élettartamát. Példa:kaptunk két teszttelefont, 2 Defy. Az egyiket én használtam 1 évig, össze vissza töltöttem. A másikat bent használtuk, teljes merülési-töltési ciklussal. Most bent pihen mindkét telefon, kb ugyanannyi mindkét akksinak az üzemideje!
Gyakorlatilag lemeríteni sem lehet teljesen, mivel az akkuban található elektronika nem engedi. Mikor azt látod, hogy 0%-on van, gyakorlatilag kb 3-5% az igazi töltöttség. Ha ez a védelem nem lenne, az első tényleges lemerülés után kuka lenne az akku!
Persze vannak a specko LiPo és LiIon akksik (pl:modellezés) de az más kategória, azokat nem fogod látni egyhamar a telefonokban már csak az áruk miatt sem. -
s3nsitivity
addikt
válasz
kecskebégető #7510 üzenetére
Nem tetszik, hogy bubis
-
ITI-san
tag
válasz
kecskebégető #7475 üzenetére
A tök....öm ki van a teloval. Gyari szoft van rajta friss 1 hete tette fel a Voda.
Most nincs már gps sem. Persze telepítsem újra akkor minden adat ugrik. Hetente force- t neki? Na ne már....
Nem töltöttem semmit még is újra hülye. Elegem van.... -
freemanone
addikt
válasz
kecskebégető #7490 üzenetére
CM 4.4 ? mármint CM11?
Amúgy AOSP droidot én is el tudnék fogadni. Kis kínai ceo meg arra legyen büszke ami saját termék és nem lopott! NyávUI már régen se jött be, így az érzelmes vacak sem az én világom. Viszont azt el kell, hogy ismerjem, nagyon gördülékeny és stabil rendszert sikerült a P6-ra faragniuk. -
|AP|
veterán
válasz
kecskebégető #7486 üzenetére
persze, annyira azért nem más
Itt csak arra gondoltam, hogy sok nem MIUI-s, alap holo rendszerhez szokott ismerősöm mikor kezébe kap egy ilyen telefont, akkor nem nagyon találja a helyét jó darabig -
|AP|
veterán
válasz
kecskebégető #7483 üzenetére
Azért nem csak egy új skin-t jelent a MIUI.
Teljesen más rendszer. P6-nál csak azért nem olyan szembetűnő a különbség, mert az EmotionUI egy hatalmas MIUI nyúlás -
ITI-san
tag
válasz
kecskebégető #7475 üzenetére
Megcsinalom. Thx!
A Playmagazin nalad mukodik.allandoan internetre vezet, pedig elvileg neveben a Play aruhazhoz tatrozo alkalmazas. Szerintem kamu. -
ITI-san
tag
válasz
kecskebégető #7471 üzenetére
Nem hasznalok ilyen hulladek appokat, azt sem tudom, hogy mik azok. A letoltest allandoan letiltja_ nem futo alkalmazasok. A Play magazin szerintem nem valodi a Playon nem elerheto...
Más: az alkalmazas telepitoben vannak progik de nem kertem oket. Torolni onnan nem tudom, csak ott varakoznak. Lehet torolni valahogy -
s3nsitivity
addikt
válasz
kecskebégető #7420 üzenetére
Nekem is Volt P-m ha már itt tartunk.. mondjuk nekem mim nem volt?
De nem az a lényeg, a Sony-k jók! Az UI szép, sőt gyönyörű. Csak tele van buggal!
Aki nem akar piszkálni annak HTC vagy Nexus, szvsz.
Meg ugye a P6, bár ez már ízlések és pofonok, nekem nem jön be az EMUI -
gabancs
addikt
válasz
kecskebégető #7420 üzenetére
Azóta sokat butult a Sony. Bug halmaz. Tudom ,mert a családban 2 is van.
-
tomi613
aktív tag
válasz
kecskebégető #7380 üzenetére
Annyira véditek lehet mégis huaweit veszek!
-
s3nsitivity
addikt
válasz
kecskebégető #7380 üzenetére
+1
(#7381) mec71
Gyorsabb meg jobban kipucol.
De utána egyből kell romot telepíteni mert nem fogsz tudni bootolni.
[link] -
olahroberto
tag
válasz
kecskebégető #7350 üzenetére
Full wipe kell a CMW bol?akkor mi az a kiegészitő wipe data?
-
Revajzz
tag
válasz
kecskebégető #7338 üzenetére
Köszi. Ha haza értem megnézem
-
TomWexX
addikt
válasz
kecskebégető #7332 üzenetére
Igen, most vettem észre én is.
Vajon egy CWM-mel készített backup-ot is tud kezelni? Most lenne időm haxolni, kéne egy backup a jelenlegi rendszerről.
Akit érdekel, itt a legfrissebb multilanguage-es MIUI ROM! (3.11.15) + egy wipe data.zip
-
mati12
senior tag
válasz
kecskebégető #7327 üzenetére
Nálam sem szerepel a listán. Független készülék Tmobilos kártyával használva...
-
clacika
csendes tag
válasz
kecskebégető #7262 üzenetére
Köszi! El is kezdem megnyirbálni a felesleges cuccokat!
Illetve még egy kérdés. Hol tudom megnézni, hogy mennyi memóriát használ a teló jelenleg és mennyi a szabad, ezt még nem találtam meg. Első Androidom amúgy...
-
s3nsitivity
addikt
válasz
kecskebégető #7234 üzenetére
Majd a vizsga időszakban tudok jobban nekiesni, remélhetőleg.
Mostanában sajnos alig van időm, ezt is csak gyorsan dobtam össze, mondom egy próba hátha mázlim van, de kifogott rajtam a soc(#7235) Nimda
Ja tényleg a múltkor mondtam. Még nem kerestem meg de mindjárt ránézek.
-
okoska74
senior tag
válasz
kecskebégető #7229 üzenetére
-
okoska74
senior tag
válasz
kecskebégető #7215 üzenetére
Én mondtam, hogy nekem is kopog. #7114 De a sötét ill. a túl közeli felvételeket leszámítva mi olyan homályos?
-
SityiSXT
őstag
válasz
kecskebégető #7183 üzenetére
Öcsém Nexus 4-ét nézegettem egy kicsit - szerintem sem rossz, de a képe nem olyan szép, mint a P6-é, és a fényképező része sem épp világbajnok. Ő viszont egész elismerően nyilatkozott a P6-omról, pedig meglehetősen finnyás a telefonokra (techgeek a lelkem
)
-
okoska74
senior tag
válasz
kecskebégető #7136 üzenetére
Itt van a két 1 perces videó.
Teljes sötétség vakuval.
Nappal, már amennyire volt nap. -
-KP-
addikt
válasz
kecskebégető #7188 üzenetére
megoldható, ha nagyon akarom. miért?
-
-KP-
addikt
válasz
kecskebégető #7186 üzenetére
nem találtam gyártói garos Nexust sehol. csak telenornál, de nekem független kell, vagy T-s (munkahelyi csomag odaköt)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Renault, Dacia topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Háztartási gépek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Bittorrent topik
- Formula-1
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest