- Yettel topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Apple Watch
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
Mobilarena
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rone003
tag
válasz
freemanone #10751 üzenetére
Kipróbáltam de mondjuk a shadowgun multiba ugyanúgy szaggat low beállításon. HTC sensation-ön jobban futott.
Hogyan lehet leellenőrízni, hogy a bekapcsolás sikeres volt? Ha ranyomtam az offra akkor vissza áll gyárira?
-
akosar
tag
válasz
freemanone #9701 üzenetére
Leírnád kérlek ( vagy valaki) lépésről lépésre, hogyan működik ez? (gamingmode) Be kell valahogyan be és kikapcsolni? Valamiért nem értem.
-
Zsocy155
őstag
válasz
freemanone #10736 üzenetére
Teljesen igazad van.
Én nem vagyok egy frissítés mániás, eddig csak a hivatalos voda rom van a P6-on.
Csak arra reagáltam, mert duvi kolléga írta, hogy: a P6 hivatalos oldalán még mindig B111 a legfrissebb hivatalos szoftver. -
kemotox
addikt
válasz
freemanone #10706 üzenetére
Pofás LS/HS, melyik launchert használod? És milyen widgetek azok az órás cuccok? Tetszik, hogy mutatja, hogy mire van beállítva az ébresztőóra, illetve hogy a zárképernyőn még időjárást is mutat.
-
marilllyo
veterán
válasz
freemanone #10474 üzenetére
Ezt le lehet valahogy ellenőrízni hogy független vagy sem anélkül, hogy beleraknék egy nem t-s simet?
-
Crytek
nagyúr
válasz
freemanone #10416 üzenetére
Pff ez elég ahhoz hogy ne vegyem meg :-(
A gyors smothal akkor semmire se megyek ha játszani ne oké, másra nem kell nekem.
Pedig kezdtem örülni hogy ennyire lement az ára, na mindegy.
-
freemanone
addikt
válasz
freemanone #10381 üzenetére
-
gabancs
addikt
válasz
freemanone #10238 üzenetére
Nos, az a gond, hogy interferencia nélkül is dobálja. Mondtam, hogy én ebben nem hiszek.
-
gabancs
addikt
válasz
freemanone #10231 üzenetére
Ok, legyen így! Ettől függetlenül egy szoftver cserétől az esetleges interferencia egy cseppet sem változik. Tehát ha ez a gond, tehetsz rá bármit, a zavar továbbra is jelen van.
-
gabancs
addikt
válasz
freemanone #10228 üzenetére
"Ha nagyon sok másik router van ugyanazon, az interferencia miatt lassabbá válik a kapcsolat."
Tehát nem leszakad, csak lassabb lehet.
-
chelsi
csendes tag
válasz
freemanone #10196 üzenetére
köszi h megnézted a játékot
-
rob01
tag
válasz
freemanone #10176 üzenetére
akkor az eredetit hagyom rajta,
újonnan nem akarom rootolni, legalábbis 1-2 hétig biztos... :-) -
-ZsoLi-
tag
válasz
freemanone #9832 üzenetére
Köszi gondoltam rá én is azért kérdeztem rendelés előtt.
-
ShadowX
őstag
válasz
freemanone #9764 üzenetére
Én is belefutottam már. Ha függő a készüléke, akkor az lehet a probléma...megoldható a visszahozatal és gondoltam is, hogy ki lehetne egészíteni az első hozzászólást is, csak lusta vagyok megírni.
-
gabancs
addikt
válasz
freemanone #9755 üzenetére
Lehet tudni mi a különbség a mienk és a kínai modell között?
-
gabancs
addikt
válasz
freemanone #9701 üzenetére
És majd jön a sírás, púposodik a hátlap.
-
ShadowX
őstag
válasz
freemanone #9699 üzenetére
B125. Feltöltheted nyugodtan a scripteket valahová, szoktam próbálgatni az ilyen dolgokat.
Mindenhol maxon tartja a gpu órajeleket, vagy csak ahol arra szükség van? Mondjuk böngészés közben is maxon pörgeti? Nem meríti nagyon az akksit? Hōtermeléssel hogy áll?
-
ShadowX
őstag
válasz
freemanone #9697 üzenetére
Én sem tudom, lehet valami hiba a mátrixban.
Pontosan erre.
A textúrahibák megmaradtak ahol eddig is voltak, de a grafikus teljesítmény javult.
-
ShadowX
őstag
válasz
freemanone #9695 üzenetére
A múltkor kipróbáltam így is. Vagyis kipróbáltam volna, de nem rootolta, csak töltött és töltött. Egészen addig míg manuálisan be nem kapcsoltam a hibakeresést.
-
duvi
nagyúr
válasz
freemanone #9434 üzenetére
Akkor sorry! Félreértettem a téves fordításra való utalásokat.
Most már tiszta, hogy, hogy ez a sor lett félrefordítva: "Keep Wi-Fi on during sleep" -
seria
tag
válasz
freemanone #9327 üzenetére
ja, ok.
-
duvi
nagyúr
válasz
freemanone #9316 üzenetére
Köszi!
Hogy ne legyen teleszemetelve a topic, arra kérek mindenkit, hogy küldje el nekem PRIVIBEN az alábbi paramétereit:
1. Router típusa (és ha tudod, akkor a chipset is):
2. Állandó stabil kapcsolat / Működik de néha megszakad / Rövid ideig tartja csak a kapcsolatot
3. Wi-fi alvó mód bekapcsolása rész ellenőrizve és "Mindig"-re bekapcsolva
(Ez utóbbi ugyebár a téves fordítás miatt kell)
Várok az összesítővel mondjuk egy hónapot és utána közzé teszem a statisztikákat. -
Nimda
addikt
válasz
freemanone #9292 üzenetére
A kérdés az, hogy miért jelentkezik egyes telefonoknál ez a hiba.Adott két P6, ami ugyanazt a firmet használja, az egyik jó a másik nem.Mi lehet a különbség? a frissítés mit szúrhatott el? miért nem viselkednek egyformán? és erre még rajtam kívűl nagyon sokan panaszkodnak fórumokon.Talán vannak hardver verziók? amikben különböző típusú/gyártójú alkatrészek lettek felhasználva? ekkora szórás lenne? sok a kérdés...
Az én telóm még az első szériában vásárolt, de ez nem biztos, hogy jelent valamit, mert van akinek szintén és semmi baja a wifivel.
-
ShadowX
őstag
válasz
freemanone #9125 üzenetére
A t-nél a custom.bin-ben dt/hu szerepel. így az sem lesz független...ez van.
-
JanR
addikt
válasz
freemanone #9128 üzenetére
Engem mondjuk igazából tényleg nem érdekel, hogy milyen függő (mivel szerintem még sokáig vodás leszek), ha a frissítéseket megkapja.
-
JanR
addikt
válasz
freemanone #9120 üzenetére
Mivel kifutottam a szerkesztési időből...
Ha sim nélkül kapcsoljuk be először?
Vagy más szolgáltató kártyájával? Eddig megkapta a 2 telefonod a legújabb frissítéseket?
-
JanR
addikt
válasz
freemanone #9120 üzenetére
Ebben biztos vagy? Mert ahogy én tudom, a vodas P6-k is függetlenek. De lehet tévedek, na de majd utána járok jobban
-
Nimda
addikt
válasz
freemanone #9088 üzenetére
Ez igaz, de egy rejtett hiba, nem derül ki rögtön a vásárláskor.Én általában 1 hónap "próbaidőt" adok egy telefonnak, mielőtt belepiszkálok a szoftverbe.
-
Nimda
addikt
válasz
freemanone #9086 üzenetére
Egy kicsit végiggondolva ezt a garis mizériát:
1.Ha a készüléknek valami baja van/lesz, az már az esetek 90%-ban már a használat első heteiben kiderül.Felelőtlenség egyből rootolni és romolni.
2.Ebből következik, hogy a későbbi hibalehetőségek, szinte kizárólag a felhasználó hibáját képezik.
3.A hivatalos firmware frissítés soha nem jár garivesztéssel, lásd a szolgáltatók, különböző verziókkal dobálóznak.A telefon szoftvere a vásárlás napján, meg nem kerül semmilyen nyilvántartásba, tehát nem lehet visszafejteni.
4.A gondot így tehát egyedül a root okozhatja és/vagy egy custom rom. -
duvi
nagyúr
válasz
freemanone #8855 üzenetére
Köszi, hogy megnézted! Menet közben csatlakoztattam én is. Ezek után már csak az eltérő firmware (nekem most T-s B104 van fent) lehet az ok, vagy kifogtam egy hibás kábelt.
-
Dondenis
aktív tag
válasz
freemanone #8826 üzenetére
Ebben reménykedem én is. Szívesebben venném ezt mint a drágább G2. Amire neki kell még sok is lesz.
-
Dondenis
aktív tag
válasz
freemanone #8824 üzenetére
Bízom benne hogy szeretni fogja. Most a G2met nyomja ha meg tudja kaparintani. De, most Galaxy minit használ. Szerintem hatalmas előrelépés lesz neki.
-
Dondenis
aktív tag
válasz
freemanone #8820 üzenetére
. Füles, külső hangszóró?
-
Dondenis
aktív tag
válasz
freemanone #8817 üzenetére
Nem a két gép összehasonlítására gondoltam mert tudom hogy nem egy kategória. Csak gondoltam 50el olcsóbb a P6 és az is jó lenne az asszonynak. De, ezek szerint nincs semmi gond a kütyüvel? Átlag használatra biztos jó. Képek, akksi milyen?
-
Szellem.
nagyúr
válasz
freemanone #8655 üzenetére
Köszönöm szépen. Akkor egy 16 gigást teszek bele. Gondolom azt gond nélkül fogja használni.
-
zola-
őstag
válasz
freemanone #8543 üzenetére
Koszi.... Felraktam a framework installert de a gravity box yemmit nem csinal, a moduloknal sincsen.
-
ShadowX
őstag
válasz
freemanone #8520 üzenetére
Power gomb nyomása 10 mp-ig folyamatosan.
-
kecskebégető
aktív tag
válasz
freemanone #8498 üzenetére
Az egyes:Láthatod nemhogy nem egy szavas hanem majdnem 8 sor-Nem nyert.(Plussz ki az aki kitudja számolni,hogy van még 20 sec?.....)
A kettes teljesen más téma mindkét válasz és nem is tudtam egy-két szóban kifejteni természetes és a szabályzat szerint is jogos hogy nem egy hszben válaszoltam-Nem nyert
Hármas.-28 sor szerinted egy hszben kellett volna ömlesztenem amikor más téma más személy.-Nem nyert.
Négyes:15 sor két témában két különböző embernek -Nem nyert.
Ötös:21 sor három különböző téma 3 különböző embernek -Nem nyert.
Hatos:11 sor 2 különböző téma két különböző embernek-Nem nyert.
Nemhogy vakvágány ,döglött ló volt.Most kezd összeszámolni a sok-sok összevont hszem..
Én is építő jellegű kritikának szánom,hogy a topik csendőr szerepét ne vedd magadra nem áll jól.
Légy jó és fogadd el. Ha konkrét kivetnivalót találsz a posztjaimmal kapcsolatban azt a moderécios topikban jelentsd.Kizártnak tartom mondjuk,hogy több soros teljesen mástémájú másembernek szoló postjaim amik kiregénynek is beillenek nem egyszavas ürességek hsz gyűjtögetésnek minősülnének,
Az ügyet úgyérzem megvitattuk részemről zárva a téma.Tegyél te is így.
-
kecskebégető
aktív tag
válasz
freemanone #8493 üzenetére
Pont rám nem jellemző ha visszaolvasol sőt kérlek olavass vissza és láthatod én vagyok az aki mindig összfűzött kommentekt gyárt.99%-ban.470 hszemből kb ez volt a második ez is véletlen lett szerkesztetlen.
Ez most vakvágányra ugrás és felesleges boss attitude volt bocs. -
koxaman
tag
válasz
freemanone #8484 üzenetére
Rendben ezt eléggé sarkosan írtam le, én csak azt mondom hogy 1 napig simán bírnia kell, sőt picit tovább csak jól kell beállítani. Gondoltam itt olyan dolgokra amiket leírom.
Én jelenleg erre használom:
Email
Üzenetküldő szolgáltatások
Soundcloud
Naptár
Feladat ütemező
Dropbox
Térkép
Menetrend
M. Manager
Illetve a hírek olvasása Flipboardilletve persze a képernyő nagyságából fakadó energia igényt nem lehet kikerülni.
-
kecskebégető
aktív tag
válasz
freemanone #8484 üzenetére
+1 okostelefonként 1 nap.
Polcdíszként mindenkinek elmegy 3 napot is..... -
-KP-
addikt
válasz
freemanone #8411 üzenetére
igen azt sejtettem én is. most megpróbálom frissíteni a szoftvert, de ez az amit 0 napos android userként el akartam kerülni
noob kérdés, sd kártyát nem vettem pluszba. anélkül nem is tudom frissíteni?
-
-KP-
addikt
válasz
freemanone #8411 üzenetére
elgépeltem. úgy értettem hogy ne használja. ma vettem t-nél, b103 rom van rajta. sajna nem tudok csatlakozni az itteni wifire emiatt állandóan a mobilnetet akarja használni...
-
TomWexX
addikt
válasz
freemanone #8269 üzenetére
Köszi, holnap foglalkozom vele.
-
Borg76
tag
válasz
freemanone #8269 üzenetére
A B607 frissítéshez.Az akku idő pozitív irányba változott, megjelent egy új menüpont (legalábbis nekem eddig nem volt), nagy fogyasztású háttéralkalmazások, ahol külön lehet kijelölni mit szeretnék bezárni.A telefon gyorsabban reagál, programok gyorsabban indulnak, pl. skype, böngésző..Mást még nem találtam.
-
tbajusz
tag
válasz
freemanone #8259 üzenetére
Na, köszi a leírást, megoldva!
Bár ha hamarabb írod,hogy nem kell szenvedni az "r" meg "rw" dolgokkal nem kattingatok
A lényeg, hogy most már megy flottul! -
kecskebégető
aktív tag
válasz
freemanone #8259 üzenetére
Akkor ha még a jogokkal sem kell bibelődni extra jó.,köszi.
Mehet 1-es hszbe
-
kecskebégető
aktív tag
válasz
freemanone #8245 üzenetére
Hisuite modeban való rootolos megerősítve megy. 3 készüléket sikerűlt nekem is gond nélkűl.
-
Nimda
addikt
válasz
freemanone #8245 üzenetére
Jó, de ezzel azt akartam írni, hogy nem kell a hisuite a roothoz.
-
Nimda
addikt
válasz
freemanone #8241 üzenetére
Én azt ki sem kapcsolom.Viszont csak MTP módban tud rootolni.
-
SpeedHUNGARY
aktív tag
válasz
freemanone #8164 üzenetére
Köszi szépen!
-
kecskebégető
aktív tag
válasz
freemanone #7495 üzenetére
"CM 4.4 ? mármint CM11?"
Jól van értem én. A helyes úgy lett volna,hogy 4.4-re épülő CM11.Most boldog vagy(#7496) ITI-san
User error vagy gyári hiba.
Első esetre mit írhatnék.
Másodikra szervíz.Senkinek nem kell hetente lezúznia a telót tehát valószinüleg az első eset áll fent.
Mindkettő esetben valóban felesleges a nyavajgás. -
mec71
tag
válasz
freemanone #7412 üzenetére
értem én de mégis bénázok
bocsimegtaláltam
én a beállításoknál kerestem és az ikonoknál találtam meg
végül is google lett a barátom -
mec71
tag
válasz
freemanone #7399 üzenetére
de amikor fel akarom tenni a TouchRecoveryInstaller-v1_01.apk-t akkor amikor rányomok az install recoveryre akkor ezt irja ki:
recovery installer is trying to get system root permission which is disabled by default to ensure system security .if you need to enable it please go to settings in permission managerakkor most mit csináljak?
-
clacika
csendes tag
válasz
freemanone #7296 üzenetére
Tényleg köszönöm szépen!
És közben töltöm a B114-et és látom "dload" néven van tömörítve a szoftver! Így most már azt hiszem minden világos.
-
clacika
csendes tag
válasz
freemanone #7294 üzenetére
Oké...
Ha kérhetném csak komolyan, mert nagyon nagyon kezdő vagyok az egészben, és hajlamos vagyok mindent elhinni!
amúgy köszi a választ, azt hiszem kihámoztam a lényeget.
-
ShadowX
őstag
válasz
freemanone #7256 üzenetére
A build.prop-ot böngészve látszik hogy itt foglalkoztak azzal is.
-
kecskebégető
aktív tag
válasz
freemanone #7170 üzenetére
Persze ,hogy igényel nem is írtam ,hogy nem.Csak azt,hogy megy anélkül is viszont rootal tökéletesebb.
Amit lineltél az is egy remek app .Tényleg csak izlés kérdése ki mit használ.
(#7171) gekko293
Itt nem az kérdés kinek mennyit ér mert ez szubjektív.Objektíven nézve mr a soc ami belefog kerülni akárhonnan nézzük jobb soc mint a mienk.Ha a picacon lenne mindkettő én biztos az ujabbat választanám(Persze nem azonnal mert új készülékekkel könnyen belehet fürödni)Aki nem annak nem értem az indokait hacsak azok nem anyagi jellegből fakadnak akkor ok.De minden más edetben ha nincs kritikus hiba az ujabbat kell megvenni.
-
Zlika
aktív tag
válasz
freemanone #7100 üzenetére
Nekem b118-al még akadt de b122-vel fura mád már a pályaválasztásnál sem.
-
törölt tag
válasz
freemanone #6986 üzenetére
A mondatod első része igaz, a többi a saját érdekedben történik.
torrrent, Vigyázz ezzel mert van itt kolléga aki nem fogja jó néven venni hogy kibékülsz a szerinte nem kis hibával, aztán ha írsz valamit majd megkapod hogy nagy az arcod
-
törölt tag
válasz
freemanone #6966 üzenetére
Akkor előtted is ott a lehetőség, SZERVIZ!!!!! Téged idegesít engem és ahogy látom mást sem, akkor most?
-
törölt tag
válasz
freemanone #6962 üzenetére
A kattogás nem hiba, a célkövetésnél nem fókuszálás és a szaggató vibráló kép már hiba. Van egy K800i-m 5 éve kattog minden fókuszálásnál és kiválóan működik, a tőle elvárható módon jó képeket lehet nyomni vele. Ha 5 évig elkattog a P6-om is és olyan fotókat videókat készít mint most akkor had kattogjon engem nem zavar.
-
lfarkas
aktív tag
válasz
freemanone #6939 üzenetére
Nekem is hallható. Üdv. B122
-
olahroberto
tag
válasz
freemanone #6860 üzenetére
vodafone /hu van benne.ez jó?
-
olahroberto
tag
válasz
freemanone #6863 üzenetére
Amit most irtál minden megvan .ugycsináltam ahogy irtad. Mégsem semmi.Amugy vodás a telo de kártyafüggetlen számit?
-
olahroberto
tag
válasz
freemanone #6860 üzenetére
ez megvan
-
olahroberto
tag
válasz
freemanone #6857 üzenetére
amit te is kiirtál
-
olahroberto
tag
válasz
freemanone #6855 üzenetére
mindent ugy csinálok ahogy leirtad de semmi.Nem tudom bekapcsolni az értesitési panelt
-
olahroberto
tag
válasz
freemanone #6850 üzenetére
Nem tudom mit csinálok rosszul de nem sikerül.íprivibe nem tudsz segiteni?
-
olahroberto
tag
válasz
freemanone #6850 üzenetére
És ezt hogy futtatom?
-
freemanone
addikt
válasz
freemanone #6849 üzenetére
elnézést a dupláért, de módosítottam rajta: [link]
-
Newlachka
őstag
válasz
freemanone #6838 üzenetére
pl Tnél meg channel/neeurope...
-
ITI-san
tag
válasz
freemanone #6820 üzenetére
Mint érintett VODÁS ezer köszönet a leírásért.
Igazán profi.
Sőt ha lenne belőle valami "automata" módszer......
Ezt most úgy írom, hogy nem Rootoltam mert nem ment, valamint ez a root browser sem tiszta, hogy ez mikor, és hogyan működik.Ha jól értem /cust mappába/vodafone/hu -ba, vagy hova is kell másolni a fájlokat?
-
TomWexX
addikt
válasz
freemanone #6834 üzenetére
Szerezni kell egy sd card-ot, amire rá kell tenni a dload mappát, benne a fw-vel, majd 3 gombos telepítés.
-
olahroberto
tag
válasz
Nekem nem jött össze
vmit nem jol csinálok?
-
olahroberto
tag
válasz
Remélem jo lesz most csinálom. B122 van rajta
-
TomWexX
addikt
válasz
freemanone #6753 üzenetére
Jó a gyári is, csak a wakelock egy fokkal okosabb, + a megszokás.
-
djbelo
senior tag
válasz
freemanone #6713 üzenetére
Én is a gyárit használom, ezek szerint azzal nem megy!
-
gabancs
addikt
válasz
freemanone #6713 üzenetére
Ja. De én a gyári launchert használom.
-
espista
senior tag
válasz
freemanone #6704 üzenetére
Chronus néven fenn van a playen.
-
s3nsitivity
addikt
válasz
freemanone #6704 üzenetére
Tegnap jött az OTA és az isntenért sem akarta felrakni.
Felhúzott és töröltem a MIUI-tDecemberben meg majd nekiállok egy CM portnak, most úgy is kevés vizsgám lesz lesz időm dögivel
-
s3nsitivity
addikt
válasz
freemanone #6700 üzenetére
Hiszed vagy sem tegnap én is lemondtam a MIUI-ról vissza a B122 és "vanillásítottam"
Nem tudom mennyiére érdekel téged de én még szeretem a naptárat is látni a lockscreenen.
CM féle cLock tökéletes választás, óra-időjárás-naptár.(#6688) Vagabond01
Minek az a sok hülyeség a smauba?
Na meg a plasztik külső?
Nem lenne jobb egy IGAZI telefont fogni nem pedig egy játékot? -
Nimda
addikt
válasz
freemanone #6468 üzenetére
A kérdés az, hogy mennyire fogja átszabni a Huawei.
Néhány fontosabb, új ficsör (összeollózott):
-A kijelző tetején lévő állapotsáv és az alsó navigációs felület áttetsző.
-Az appok memóriaszükséglete csökkent.
-Az alkalmazásváltó gyorsabb lett, állítólag 512 MB RAM mellett is folyamatos a felhasználói élmény.
-A rendszerben jelentősen csökkent az apró sallang dizájnelemek mennyisége, tweakeltek a programindítón.
-A tárcsázó teljesen megújult, a segítségével már lehetséges a neten személyeket és vállalatokat keresni, majd a telefonszámuk bepötyögése nélkül hívni azokat.
-Tömörebb Roboto betűtípus.
-A saját audio DSP-vel rendelkező eszközökön teljesen a hangchipre hárulhat a feldolgozás, amely drámaian növelheti az akkus üzemidőt.Én az EMUI 2.0-át jobban várom.
-
Newlachka
őstag
válasz
freemanone #6394 üzenetére
na akkor
hisuitban a gépen van témaszerkesztő....csinálj sajátot, vagy alakítsd át. -
Newlachka
őstag
válasz
freemanone #6392 üzenetére
ez a jó ebben a telefonban,hogy szinte gyári sw-s minden szolgáltatói szemét nélkül.. meg fb sincs rajta gyárilag
-
Newlachka
őstag
válasz
freemanone #6387 üzenetére
ez valami céges ajánlatos valami?
na hogy muzsikál a telefonica a kezedben? -
gaborm69
aktív tag
válasz
freemanone #6362 üzenetére
korai volt az öröm
-
gaborm69
aktív tag
válasz
freemanone #6360 üzenetére
Nagy király vagy =-O Köszi.Pedig kerestem én is,de nem találtam.
-
gaborm69
aktív tag
válasz
freemanone #6358 üzenetére
És ha más baja van,pl.:hangszóró vagy microfon ? Nem tudom honnan lehetne a vodás romot letölteni.
-
RealZuperman
tag
válasz
freemanone #6288 üzenetére
Nekem nem ment eleinte, de megoldódott. Minden ua., mint előtte.
-
Newlachka
őstag
válasz
freemanone #6339 üzenetére
örülök én is,hogy így vélekedsz
-
GordonSamway
aktív tag
válasz
freemanone #6336 üzenetére
Nekem sikerült.Mondjuk egy iMac-el csináltam amin vituális win7-is van de szerintem az mindegy.Lényeg hogy fasza.De most már a B122-van fent.És ki@aszott jó ez a telefon.
-
gabancs
addikt
válasz
freemanone #6336 üzenetére
Ok, de akkor is kell a dload mappa.
-
GordonSamway
aktív tag
válasz
freemanone #6271 üzenetére
Dehogy is nem lehet.Nekem az van és rootolt. ROOT Wizard V1.0.8
-
gabancs
addikt
válasz
freemanone #6324 üzenetére
Nekem van SD kártya a telefonban, így nem próbáltam, de szerintem ezzel a programmal simán eléred a belső tárhelyet, minden hegesztés nélkül is Ubuntu-n.
Ki kell próbálni, mert tényleg nem foglalkoztam a belső tárral.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen autót vegyek?
- Battlefield 6
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 256GB / 12 hó jótállással
- Eladó iPhone 8 64GB Fekete Jó állapotban
- Eladó Apple iPhone 15 Pro MagSafe fekete szilikon tok - több darab. (MT1A3ZM/A)
- Samsung Galaxy S23 128Gb Phantom Black SM-S911B/DS
- ELADÓ Xiaomi 14T Pro DS 5G 12GB RAM / 512GB tárhely titánium szürke
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest