- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
scapegt
őstag
Az szerintem szép eredmény, ezek szerint 3x végig lehetne nézni rajta egy több mint 2 órás filmet
Feltettem a Sygicet, letöltöttem hozzá Magyarországot, de nem indul el a navigáció
Elsötétül a kép, kiírja fent, hogy Sygic, eltűnik a felirat, aztán kilép a főképernyőre
De közben meg fut, bezárni sem tudom, a gyári feladatkezelő nem látja, hogy futna...más progi meg most nincs fent amivel bezárhatnám...újra még nem indítottam a telót, nem tudom megoldja-e. De ha ez nem műxik, marad a Maps+3G.
-
delbarta
senior tag
Itt egy multitouch teszt: SGS2 vs Sensation
Az SGS2 10 érintést képes érzékelni, míg a Sensation 4-et. Ami igazából nem akkora probléma, nem hiszem, hogy lenne olyan alkalmazás ami kihasználná. Csak jól kezelje, ne úgy mint a mocsok desire-em ami csak 2-t érzékel és azt sem kezeli jól.
-
Chapell
aktív tag
Fej-fej mellett összehasonlítva SGS2-vel azért a böngészési élmény hajszálnyit más. SGS2-n pl Index.hu flash videókkal meg se röccen, míg Sensationön azért néha látni egy-egy pici akadást. Nem is értem igazából miért.
Amúgy a Samsungnál annyi a megoldás, hogy átállítod debug módba az USB kapcsolatot. Ilyenkor nem a Kies-t akarja elindítani, hanem a gyári android USB connectet, ahol egyből át tudod kapcsolni mass storage módba.
-
scapegt
őstag
Ez sem tetszik?
-
scapegt
őstag
Akkor ok
csak kíváncsi voltam, másnak van-e annyi gógyija, hogy kitalálja minek van a csomagban
mert nem írnak róla.
Háttérképnek mekkora felbontásút keressek? Mert akármilyet teszek rá, nem akar "csúszni" a képernyővel...1080x960? (Valxeg igen, a google ki is hozza ilyen méretre a gyáriakat
)
-
jacis
nagyúr
Érdekes számomra az, hogy ha kijön egy új készülék azonnal elkezdik keresni rajta a fogást. Elmondom mindenkinek, hogy így látatlanba mondom azt, hogy ez egy baromság, mert nekem a DHD is tudja ugyanezt prezentálni kint a kertben ülve netezés közben. Nagyjából 2 hete vettem észre, hogy ha egy bizonyos módon fogom a telót csak egy wifi rovátka van ha pedig egy másik pontján akkor három. Ez a hiba létezik, de nem szabad felfújni, mert eddig is volt és lesz is!
-
Ricardo
titán
-
Josh777
tag
-
eeXaa
addikt
..jelents csak, te kis htc hős,
akkor majd belátod, hogy a bemószerolós stílusod undorító, ha valaki nem úgy látja a dolgokat ahogy te, v. a haverjaid.. akik nagyon korrektül bemagyaráznak mindenbe mindent...
..de egyet se vergődj vele, én is ignorállak, bár nem én kezdtem el kötekedni veled... -
DjTaRsY
aktív tag
HTC nyitni fogja, XDA-n van már ember akinek S-OFF-os készülék van a birtokában. Más kérdés, hogy S-ON készülékre nem tudják felrakni azt a booloadert. Desire S, Incredible S egyelőre törhetetlen, a Desire HD is csak a HTC egy biztonsági rését kihasználva tudták nyitni a bootloadert. Ezt a részt azóta foltozták. Ha HTC nem nyit, akkor kb lehetetlen a feltörés, mert hardwer ellenőrzi, hogy signed-e a rápakolandó szoft/parancs. XDA-n már ROM is van a Sensation-höz egyébként.
-
Cyberpunk
félisten
Igen a másik meg nem akarom senki kedvét elvenni a vásárlástól. De az ilyen GSM boltokkal vigyázni kell.
A fene tudja hogy honnét szerzik be a készülékeket. Néhány DHD-s esetet tudok felemlegetni, azoknál is bele volt túrva a készülékbe. Mondván hogy legyen rajta magyar nyelv. Csak hogy az összes Európába szánt készülék alapból tartalmazza azt
Aztán amikkor kijött a 2.3 OTA-n akkor volt hogy nem frissített a készülék.Szóval csak óvatosan, hivatalos HTC garanciával és bontatlan csomagolás esetén vennék én ilyen boltokból. Főleg ilyen drága készülékeket.
-
kokler
aktív tag
Internal-ra megy a rendszer 3-400MB, amihez jönnek a programok mindenféle szemetelései, Sense beállítások (3-5MB), Gmail tárolás (6MB), névjegyek(3-4MB), stb. Akkor marad mondjuk 500MB-od amire telepíthetsz. Csak egy navi program elvisz 30-50MB-ot - nálam van rögtön 2. A telepített programjaim által elfoglalt hely jelenleg 550MB és szándékomban áll még továbbiakat is feltenni. Az SGS2 16GB-os belső részéből 2GB csak a /data szekció. Kicsit kevésnek érzem továbbra is, ezt a spórolós gondolkodást pedig egyszerűen nem értem. A Sense mellé 768MB RAM, amikor az 1GB simán elfért volna pláne egy prémium telefonnál. 1GB ROM, amikor egyre több és nagyobb és HD megjelölésű program van (ami igenis sokat szemetel az internal részbe). Szerintem gáz
-
zack
nagyúr
A lag egy dolog, de az összes kiállított teló közül (20db kb.) csak ennek volt gond az érintés érzékenységével.
Persze lehet hogy agyon lett nyomkodva a nézelődők által a pár napos telefon, de kicsit elgondolkodtató, és több kérdés is megfogalmazódik bennem...
1. A másik 19db okosteló érintés érzékenysége miért jó?
2. Ha eleve hibás darab, miért teszik ki?
3. Ha ott romlott el, biztos tartós lesz? Tekintve hogy a kiállított okostelók némelyike hónapok óta kint van, és mindegyik teszi a dolgát, pedig gondolom azokat is nyomkodták, nem napokat, hanem hónapokat.Szóval az első benyomásaim nagyon negatív az SGS2-vel kapcsolatban.
-
DjTaRsY
aktív tag
Nincs igazad, itt sem szaggat.
Amúgy erősen közrejátszik, ez igaz. De ennyire nem lehet lassú. -
utomi
senior tag
-
cqr
aktív tag
Hát igen, élő háttérkép + megfelelően összeválogatott widgetek ( a youtube widget a legjobb ilyen szempontból) és az sgs2 animációit is simán meg lehet akasztani, de azt mindenképpen könnyű elérni, hogy ne legyen meg a 30 fps.. : D
Nem fogott el ugyan a "must-have" érzés, de nagyon sokat javítottak a kettőn az egyhez képest (sgs). Ha lesz egy 67mm széles telefon amire ráraknak egy 4.7" alacsony fogyasztású 16:9-es kijelzőt.. na majd akkor valsz. el fog fogni.. : d
De hogy on is legyen.. Nagy ötlet az ilyen készülékház.. ha veszel egy pót hátlapot, és teszel egy fóliát a kijelzőre akkor gyakorlatilag mind1 hogy használod, eladáskor a dobozból kivett állapotra vissza lehet állítani.. : d
-
Gabi 8906
senior tag
Ami a Rosalindát illeti,
tegnap cseréltem el az SGS-em egy I8910 HD-ra. A HD belső 8 giga tárhelye tele volt pakolva egy sorozattal.
(A sorozat címére már nem emlékszem, valamilyen vigjáték volt...)
Ami a lényeg, nekem fontos hogy legalább legyen 8 giga belső memória+ a bővíthetőség. (Ami az én esetemben egy 16 gigás micro sd.)
Szerintem egy 2 magos, full hd-s, 8mpx-es telohoz kevés az 1 giga beépített memória+egy 8 gigás kártya.Legalább úgy megoldhatták volna a memóriát mint az SGS, vagy az I8910 HD-nál van. De ez csak az én véleményem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- nVidia tulajok OFF topikja
- Lassan tálalható a hardverpecsenye
- Path of Exile (ARPG)
- PlayStation 1 / 2
- RISC-V-re is portolja a CUDA-t az NVIDIA
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest