- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Straw
senior tag
Köszi a választ, tényleg érdekelt és nem kötekedésnek szántam, viszont a HSZ-ed feléhez legalább egy vonalat húzhattál volna hogy az már nem nekem szól.
Ettől függetlenül, ez nekem egyáltalán nem számit amiket itt leÍrtál, ez nálam nem szempont, nekem bőven elég a 7 képernyő, még meg sem tudom tölteni, akkor nincs szükség ikonátméretezésre, ha jól emlékszem a kétújjal összehúzós lekicsinyitős minden oldalt egyszerre látok feature a Déziben és a legendben volt elöször mint Helicopert view, tehát azt nem mondanám a TW extrájának. (de lehet ezt a részt félre értelmeztem).
Barátnőmnek Wave-je van, még az első ami tény és való hogy jó, a kijelző szép csak épp 15 perc után kifolyik a szemem, nem tudom hogy a SAMOLED+ mennyivel izgatja jobban a retinámat de ha csak egy kicsit is kevésbé már jó vásárt csinált a samu, ellenben a TW-t sosem fogom szeretni, számomra olyan ázsiai gagyi hatást kelt, az hogy szinte minden más szinű, de ez egyéni vélemény. Ahogy az is hogy egyszerűen zavar az oldalra görgetés, de nem csak itt hanem a szifonon is. Vagy lehet csak ennyire megszoktam a lefelé görgetést. -
Misály
addikt
A 2. pontodra reagáltam, ilyeneket más rendszerek is tudnak ( nem mellesleg még mindig vicc számomra, hogy egyesek annak örvendeznek hogy hozhat létre a menüben mappákat, mekkora feature 2011-ben, ejj )
Szóval és? Ha nekem nem jön be az SGS2 mert ratyi a kamerája és olyan rendszer van rajta ami szintén nem gyere be akkor mivan? Győzködsz napestig?
MOD-oknak előre szólok, semmi kedvem flame-elni. Csak kíváncsiskodom.
-
Rotate
veterán
mikor mész már vissza az SGS2 topicba? komolyan nekem nem kell Sensation mert tökéletesen megfelel az O2x is, a kijelzője is jobban tetszik az enyémnek, de nem állok le itt szemetelni mint te... komolyan ennyire fontos, hogy azt hidd igazad van?
fáj, hogy nem mindenki szerint az SGS2 a mindent verő csúcsszuper jujjdejó telefon? ugyanmár... nőjj fel...
-
Oppenheimer
nagyúr
Abba a hibaba esel, hogy azt hiszed minden a specifikacio. Fognak meg turpissagok kiderulni az SGS2rol, kapasbol mondok egyet: gyenge wifi antenna. Szerintem Joeynak igaza van. En a felbontast preferalom a szinekkel szemben, szoval szerintem a HTC kijelzoje jobb mint az SGS2e.
Amugy az irasodbol tisztan latszik, hogy elfogult vagy. Nem tudom miert kell erzelmileg vonzodni egy telefonhoz, vagy egy gyartohoz.
-
utomi
senior tag
De, hogy ne csak én mondjam hanem egy nagyobb fórum is:
"Our biggest issue is with Sense, whose fancy new graphics and improved lockscreen utility can't hide the fact that the core UX hasn't materially changed from the days of the Hero."
from engadget!a felhozott samoled(+) dolog csak egy. ahogy nézem, a htc kijelzője nem kiemelkedő, de a samunál csak jobb lehet.
Igen persze. Minden tesztben ezt olvasod. Lehet nem szeretni a Samsungot de a kijelző fényévekre van az SLCD-től. Láttál már ilyet élőben?
meg ismerjük már a samut szoftveresen, kösz nem kérek belőle. a htc biztos jobb lesz, bugmentesebb, és folyamatosabb, még papíron gyengébb vason is.
Az SGS-re még igaz volt a lag és a bugzás de az SGS2-n ennek nyoma sincs. Nézd csak meg az XDA-t. Egyszerűen kis túlzással nincs mit javítani a telón mert annyira jól be lett lőve a szoftver. Se lag,se bug. Megint csak volt a kezedben vagy mire alapozol?
Anyaghasználat, és ahogy nézem az akksi is jobb (nagyot fejlődött a htc).
Az akku a Samsungban nagyobb szóval...., az anyaghasználat tekintetében pedig ez rohadtúl egyéni preferencia.
Aztán ott a Sense, ami nem csupán pofán röhögi a samu próbálkozását, de olyan szépen passzol minden mindenhez, hogy az már-már egy másik gyártó megoldását idézi néhol. így pótolni sem lehet külső megoldásokkal. felhasználói élményben odaver rendesen (nem volt ez mindig így).
A TW4.0 annyira újjászületett, hogy gyakorlatialg nem sok köze van a TW3-hoz! Nem csak szép lett de nagyon szépen koherens az egész Gingerbread-el. Testrészabhatóságban pedig szépen veri is a Sense-t. Ez egyébként szépen ki is maradt az SGS2 tesztből amit nem is értek teljesen.
ez számít, nem a vas, meg az általa megszült eredmények a szintetikus tesztekben. persze mindez csak akkor igaz, ha a videóban látható lag javításra kerül, bár sgs 2 szintre szerintem hamar fel lehet javítani. Megszűnni teljesen biztos nem fog, mert ez is csak android. Olvasva a hozzászólásaidat, nyilván egy szavammal sem értesz egyet, ami nem baj, csak ne próbálj meggyőzni, mert nem fog sikerülni. ahogy én sem próbállak téged, csak kérdeztél.
Persze de ami tény az tény. Hogy kinek mi a szép az egy dolog, de azért kamuzni felesleges!
-
joey04
titán
a felhozott samoled(+) dolog csak egy. ahogy nézem, a htc kijelzője nem kiemelkedő, de a samunál csak jobb lehet. meg ismerjük már a samut szoftveresen, kösz nem kérek belőle. a htc biztos jobb lesz, bugmentesebb, és folyamatosabb, még papíron gyengébb vason is. Anyaghasználat, és ahogy nézem az akksi is jobb (nagyot fejlődött a htc). Aztán ott a Sense, ami nem csupán pofán röhögi a samu próbálkozását, de olyan szépen passzol minden mindenhez, hogy az már-már egy másik gyártó megoldását idézi néhol. így pótolni sem lehet külső megoldásokkal. felhasználói élményben odaver rendesen (nem volt ez mindig így). ez számít, nem a vas, meg az általa megszült eredmények a szintetikus tesztekben. persze mindez csak akkor igaz, ha a videóban látható lag javításra kerül, bár sgs 2 szintre szerintem hamar fel lehet javítani. Megszűnni teljesen biztos nem fog, mert ez is csak android. Olvasva a hozzászólásaidat, nyilván egy szavammal sem értesz egyet, ami nem baj, csak ne próbálj meggyőzni, mert nem fog sikerülni. ahogy én sem próbállak téged, csak kérdeztél.
-
Dr.Anonymus
addikt
szerintem a felületben, de ezt senki nem vitatja, a tesztben is írták hogy:
"A Sensation ugyanis a Sense 3.0-s verziójával érkezik (végre rímel a termék és a kezelőfelület neve egymásra), amelyről egyöntetűen az a szerkesztőségi álláspont, hogy a legjobb gyári interfész jelenleg"és ez azért nem apró dolog, ha belegondolunk hogy az iphone is csak ezzel nyert csatát anno..
-
Úgy egyben mindenkinek, aki a HTC-t ekézi az S-LCD miatt.
1. nem véletlenül kerültek ki az AMOLED panelek a Desire-ből sem. Tudjátok miért? Mert a Samsung nem volt képes annyit gyártani, amennyi kellett volna.
2. Miért nincs IPS meg S-IPS panel a telefonban? Két apróság: 1. Az Apple iszonyat mennyiségű panelgyártót leköt a rendeléseivel az iPhone, iPad, iPod szériába.
Mi is van ezekben a cuccokban? Csak nem IPS panel? Hínnye, hogy másnak ezt nem sikerült még összerakni..... Ja és még ezt sem tudják kielégíteni, folyamatos alkatrész hiány van almáéknál is.
3. Az Apple vásárlási kedve mellett volt még egy olyan apróság az elmúlt hónapokban Japánban, ami ilyen földrengés szerűség, meg egy édes kis cunami, ami gyárakat, gyártósorokat - mindemellett embereket - törölt el a föld felszínéről...
Remélem amúgy, hogy lesznek újra olyan hsz.-ek, hogy fúj S-LCD, meg mérnem IPS, meg mérnem Samoled+ ....
f@szom, gondolkodjatok már.
debrejo:
Nekem Desire-ön hosszú ideig nem volt tok. Csak elkezdett lepattogni a tetejéről a festék (én voltam a farok, volt hogy összekerült aprópénzzel - kulccsal), akkor vettem rá egy CaseMate tokot.
Csakhogy így 2x olyan bunfordi, ráadásul nehezebb is lett.
Szóval de, fontos a fém....
-
Dr.Anonymus
addikt
ok, figyu, biztos jó a samoled2, de nekem inkább a használhatóság a fő szempont, a jó felület, hiába a samoled2 ha nem tetszik a tw3
szóval meg szeretnék kérni itt mindenkit a fórumban, hogy ne próbáljuk már győzködni egymást, valakinek ez a preferenciája, valakinek az
mind2 telefon csúcs kategória, mindenki veszi ami kell neki...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali játékos kérdések órája
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Linux kezdőknek
- Autós topik
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Honor Magic V5 -- 512Gb -- 16Gb Ram -- Magyar Nyelv -- EREDETI
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dobozos 24 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest