- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Egy óra, két rendszer
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
jajistenem
csendes tag
Azért mert már régebb óta a piacon van.. Sensation is fog kapni hideget meleget, csak idő kérdése. Tökéletes telefont nem lehet egzaktul leírni, hiszen eltérőek az igények. Valószínűleg senki nem fog mellé ezzel a két telefonnal, okosak, szépek.. SGS hardvere erősebb, így azt a vas-fanok veszik. HTC jól csengő márkanév, azok veszik akik a minőségre többet adnak. Persze nem azt mondom, hogy Sensation jobb minőségű lenne, csupán megszokhattuk, hogy HTC-nél magas a mérce. Persze azt se feledjük, hogy a Samsung nagy félvezető gyártó, nagy valószínűséggel a HTC termékei is nagy mértékben tartalmaznak Samsung alkatrészeket. (Főleg memóriák). Ami másik egyértelmű pozitív SGS II mellet, az a nagy integrált flash méret. Sensation -nak pedig a SENSE a fegyvere. Samsung nagy hátrány a TW... Ha SENSE felületet kapna, nem is lenne miről beszélni.
Egyszóval, egyik telefon sem melléfogás.. Az, hogy melyik jobb, hát kéremszépen kinek mi kell...
-
Xaels
félisten
Szép éles a kép, a színekkel sincs semmi gond. A hangerő is elegendő. Azt mondom, hogyha nem kell 2 órán át kézben tartva fölé görnyedni akkor ezen a méreten már elég kellemes. Mondjuk egyelőre érdemes a Rockplayer szoftveres dekódolását használni mert hardveresen valami driver gond lehet, mert 1,5 perc után elmegy a hang. Egyelőre csak a Rockplayer-t találtam a marketen ami megoldja ezt a gondot.
-
Xaels
félisten
A nagyobb felbontású és jobb képarányú kijelző miatt böngészésre(ajánlom, hogy a gyári böngészőt cseréld le), filmezésre egyértelműen a HTCS szerintem a jobb döntés. A játék meg passz, nem szoktam játszani. Az SGS2-nél ha jól olvastam kezdenek előjönni szoftveres hibák, meg beég néha a kijelző és sárgásodik is helyenként. HTCS-t nem kell rootolni és teljesen jól ki fog szolgálni.
-
Xaels
félisten
A szaksajtó mind2 készüléket jól értékelte. Az SGS2-t inkább ajánlják azoknak akik szeretnek mókolni a telefonon míg a HTCS-t azoknak akik egy 100% "Out Of The Box" élményre vágynak. Anyagminőségre és összeszerelésre mindenképp a HTC a jó választás, szoftveresen(UI) szubjektív de a Sense sokkal kiforrottabb mint a TouchWiz szerintem. Hardveresen bár az "elavult" teszteken kicsit alulmarad a HTCS, de nem jelenteném ki, hogy gyengébb annak a tudatában, hogy a Qualcomm fejlesztői készüléke amiben ugyanaz a hardver muzsikál mint a HTCS-ben nagyon szép eredményeket ér el OpenGL2.0-ás tesztekben. Az egyedüli különbség a mindennapi használatban, talán a beépített memória mennyisége lehet, de az is csak akkor ha sok videót akarsz nézni vagy rögzíteni. Desire tulajként én azt mondom, hogy hosszútávon a HTC-vel sokkal jobban jársz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A16 12 hónap garanciával
- iKing.Hu - Samsung Z Fold 6 - Navy - Használt, szép állapot
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest