- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
hami31
csendes tag
válasz
Kobun1980 #751 üzenetére
Én is ezen gondolodom már 2 hete csak várnom mikor lesz a T-nél.A haverom most cserélte ki 3 napom belül a vadi új samsung g 2 mert egy vékony csík volt a szürke színnél a kijelzőn. Elég sok a panaszt olvasok a samsung fórumokon. Sőt már valaki cserélné Htc re. Szerintem jobban jársz a htc sensation-nal.
-
hami31
csendes tag
Esetleg hallott valaki infót a T-nél mikor várható a megjelenés? Azt tudom hogy a Voda 4 hétig kizárólagosságot élvez...
-
hami31
csendes tag
Nyilván az egyre gyorsabban kiadott készülékek nem fognak szoftveresen hibátlanul működni.Frissítésekkel orvosolni fogják.
-
hami31
csendes tag
Néztem videót ahol összehasonlítják a galaxy s2 vel.Képileg veri szerintem a htc és hangilag zajmentesebb...
-
hami31
csendes tag
Köszi! Igazából tényleg csak a kötözködők tudnak belekötni a kijelzőbe szebbek természetesebb színek részletgazdagabb felbontás.Remélem a samsungra jellemző gyermekbetegségeket nem szenvedi el, mert ott elég sok gond van.Már csak a T-nél kell kivárnom mikor dobják ki
-
hami31
csendes tag
Összességében nagyon tetszik a telefon. Nem zavar ,hogy lassabb picit itt ott ,mint az sgII.A kijelzőre lennék kíváncsi nagyon milyen mert a videókon sokkal gyengébben teljesít mint a samoled.Viszont nem tetszik a samsungban ,hogy fehér árnyalatai sokkal kékesebbek.Sok videón nem szemből mutatják a kijelzőt hanem kicsit más szögben és úgy eléggé kontraszttalan és színtelen a HTCS kijelzője a konkurencia telefonjaihoz képest.Viszont tetszik hogy nagyobb a felbontása.Élőben szerintem sokkal jobb lehet, mint a videókon amik a youtube-on vannak...
-
hami31
csendes tag
Sziasztok!Nagyon jó lenne már ha a készüléket használók egy kis tesztet írnának felhasználói szemszögből!! Legalább pár mondatban ,milyen tapasztalataik vannak...
-
hami31
csendes tag
Sziasztok! Hamarosan telefont szeretnék cserélni..Kinéztem magamnak SGSII-őt, de egyre több negítívumot olvasok róla.Egyre inkább szemezek a HTC Sensationnal.Minőségi és megbízható telefont szeretnék és félek a samsung csak fény és csillogás azon kívül egy nagy semmi...HTC telefonom még nem volt soha most egy Xperia miniről váltanék ( egyébként szeretem) Mert a kicsi kijelző miatt nem egy nagy élmény...Szóval sok sok hozzászólás elolvasása után még mindíg nem tudom mit vegyek
Egy kis biztatás rámférne
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sorozatok
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Házimozi belépő szinten
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Megújult a PROHARDVER!
- Hegesztés topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- 3D nyomtatás
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station (kb. 20 szett)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest