Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricardo
titán
Van akinek gond, van akinek nem. Nálam kizáró ok lenne. Akit nem zavar így is megveszi, akit meg igen az néz mást. Örülök hogy ha olvasok az ilyenekről is, és nem csak a pozitívumokról, segít dönteni.Másik ilyen a hangminőség.
Nincs tökéletes készülék, de egy telefon, aminek a hang és adatátvitel a lényege, ezekben ne gyengélkedjen. Ezen a téren nekem ez nem fér bele. Más véleményen vagyunk. Nincs ezzel baj. -
Ricardo
titán
Sokakat. Ez az " úgy sem fogja így senki" duma egy baromság, mint a másik cégnél a rosszul fogod duma. Te nem fogod úgy örülj neki, attól még a hiba fennáll. Had fogja/kezelje már mindenki úgy ahogy szeretné. Ilyennek nem szabadna előfordulnia.
szerk: Mint a gyenge minőségű kijelző ami csak szemből látszik: "Az nem hiba, úgy is csak szemből néz rá az ember", és az sem baj ha napon nem látszik, mert "Ráérek az sms-t elolvasni amikor olyan helyen vagyok, menet közben úgy sem olvasok/írok".
Mások vagyunk, mások az igények.Én kékfogon küldtem már adatokat másik embernek olyan helyen ahol nem tudtam letenni (markolásztam), és olyankor lehet gond.
-
Xaels
félisten
Arról nem is beszélve, hogy egy BT-n keresztüli zenelejátszást mutatnak meg a Wifi-t. A BT nél senki sem tudja, hogy a hangrendszer hol van a készülékhez képest. Valamint a a WiFi esetén sincs mihez viszonyítani csak saját magához. Lehet, hogy más készüléken az eltűnő hálózatok fel sem tűnnek illetve a térerő!!! nem csökken a videón.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dobozos 24 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest