Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
válasz
ForRedGlory #312 üzenetére
Az androidos galaxis nem így néz ki... Ez meg nem forog nézd már meg...
-
Xaels
félisten
válasz
ForRedGlory #309 üzenetére
Én nem látom azt az élő hátteret. 720p full képernyőn sem látom, hogy bármi mozgás lenne a háttéren
Amikor meg kiválasztja a tengerpartos részt bemutatónak az rendesen megakad...
-
Xaels
félisten
válasz
ForRedGlory #297 üzenetére
[link] Biztos egyedül vagyok aki nem hisz a mesékben?! Nem vagyok analfabéta és nem fél percig masszíroztam a telefont a boltban, de mindegy is mert én annak hiszek amit a 2 szép szememmel láttam és nem annak amit (ezt ne vedd magadra) egy fanboy magyaráz. Én is beállíthatnám, hogy a Dézi a világ legjobb telefonja de nem teszem.
-
Bdanyy
addikt
válasz
ForRedGlory #281 üzenetére
Nekem is az az érzés nagyon fura benne, hogy akkora mérethez az a súly olyan kicsit, mintha nem lenne benne akku
-
Bdanyy
addikt
válasz
ForRedGlory #274 üzenetére
Samsungból kiindulva szoftver, illetve műanyag nekem még kamera is, valahogy i4-é jobban tetszik a "mostani" generációsok közül. Most ez lehet valakinek nem gond, de mégis kompromisszum. Direkt nem olyat hozok fel, hogy egyelőre nincsen kábel amivel hdmin ki lehet kötni, hanem olyat ami mindennap zavaró.
-
Xaels
félisten
válasz
Pedig igen. Mondom Samsung márkaboltban próbáltam és az sem volt tökéletes és megnéztem, nem ment a háttérben semmi...
#275: Ez meg a másik fele, feleslegesen meríti az akkut mellette.
Mellesleg a videó sincs jól megszerkesztve, még mindig hiányzik a vége. A leírás alapján hozza azt a sebességet mint az SGS2.
-
rondzsy89
aktív tag
válasz
Nekem például fontosabb, hogy kibírjon egy napot töltés nélkül, mint az élőháttérkép. Igaz van nálam töltő szinti mindig, de van olyan nap, mikor nem tudom feltölteni és ne élő háttérkép miatt merüljön jobban.
-
Xaels
félisten
válasz
ForRedGlory #272 üzenetére
Pedig a sokat ajnározott SGS2-nél is kell
Meg a Tegra2-es masináknál is. Nincs olyan, hogy kompromisszum mentesség, mivel tökéletes telefon sincs.
-
Xaels
félisten
válasz
ForRedGlory #257 üzenetére
Total Memory = 558MB ? Ami hiányzik az a rendszernek van "levágva"?
-
rep3at
őstag
válasz
ForRedGlory #204 üzenetére
,,Figyelem, ha valakinél esetleg akadozik, az nem a videó hibája, hanem talán a gépe nem bírja a fullHD videók visszajátszását."
-
joey04
titán
válasz
ForRedGlory #167 üzenetére
inkább a samsungot, mert mindent erőből akar megoldani, csak láthatóan nem megy nekik. bár az utálat erős, azt csak a te kenyered, inkább az erőlködés miatti hibák és hiányosságok azok, amiket utálok.
172: kíváncsi vagyok mikor buksz le, vagy szakad el a cérna (megint)
-
Alpár™
csendes tag
válasz
ForRedGlory #167 üzenetére
+1
Vele nincs mit kezdeni. Megrögzött Apple fan. Alapból utál mindent, ami Samsung. Talán azért, mert nagyon jól tudja, hogy manapság éppen a koreai az a gyártó, aki a htc-vel együtt komolyan felveheti a versenyt az almával. Sőt ... Éppen ezért, hogy ezt kompenzálja és, hogy magát hitegesse - itt kitölti a mérgét, amiatt, hogy a Samsung milyen komoly gyártóvá is vállt az utóbbi időben. De ő ezt nem képes bevallani, egyebet sem hallani tőle, csakhogy a SuperAMOLED milyen rossz és kellemetlen. Habár mai napig inkább használnék ilyen képernyős telefont, amely sok szempontból az iPhone 4 IPS paneljét is lenyomja. Nem beszélve a SuperAMOLED+ ról. De nem érdemes rá időt pazarolni, teljesen falra hányt borsó. -
utomi
senior tag
válasz
ForRedGlory #37 üzenetére
Amúgy meg a videón is látszik, hogy a Super Amoled Plus fényévekkel szebb mint az S-LCD. qHD ide vagy oda!
-
Wajk
addikt
válasz
ForRedGlory #37 üzenetére
hát igen, biztos toppon van még a HTC, de ha így folytatják
Szerintem hiba volt a Qualcomm mellett maradniuk. A Quadrant nem érdekel, a tesztben a videó azt hittem a munkahelyi gépem miatt (lebuktam, főnök) lassú, de a Youtube-on nézve megint csak akadt rendesn az AppDrawer aminek azért illene simán pörögnie, mert azt látod a legtöbbet. ejj-ejj
jah, nekem is max 4" kellene, de csakha a szélét nem engedik a francba, mint pl a 2X-nél. Nekem már az is tepsi kategória, pedig nem vagyok egy kisgyerek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- iKing.Hu - OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest