- Nem nyílnak a Foldok?
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Íme az új Android Auto!
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricardo
titán
-
Ricardo
titán
Van akinek gond, van akinek nem. Nálam kizáró ok lenne. Akit nem zavar így is megveszi, akit meg igen az néz mást. Örülök hogy ha olvasok az ilyenekről is, és nem csak a pozitívumokról, segít dönteni.Másik ilyen a hangminőség.
Nincs tökéletes készülék, de egy telefon, aminek a hang és adatátvitel a lényege, ezekben ne gyengélkedjen. Ezen a téren nekem ez nem fér bele. Más véleményen vagyunk. Nincs ezzel baj. -
Ricardo
titán
Sokakat. Ez az " úgy sem fogja így senki" duma egy baromság, mint a másik cégnél a rosszul fogod duma. Te nem fogod úgy örülj neki, attól még a hiba fennáll. Had fogja/kezelje már mindenki úgy ahogy szeretné. Ilyennek nem szabadna előfordulnia.
szerk: Mint a gyenge minőségű kijelző ami csak szemből látszik: "Az nem hiba, úgy is csak szemből néz rá az ember", és az sem baj ha napon nem látszik, mert "Ráérek az sms-t elolvasni amikor olyan helyen vagyok, menet közben úgy sem olvasok/írok".
Mások vagyunk, mások az igények.Én kékfogon küldtem már adatokat másik embernek olyan helyen ahol nem tudtam letenni (markolásztam), és olyankor lehet gond.
-
Ricardo
titán
Nem rossz kütyü. A kamera valóban lehetne jobb. Pirospont a "külön pörgő magokra".
Végre valami pozitív fogyasztás ügyben, a gyártási technológia fejlődésén túl ,ha már az akkuk nem igazán követik a változásokat.A fém burkolat is jó választás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Eladó karcmentes állapotban levő Xiaomi 14T 12/256GB / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest