Új hozzászólás Aktív témák
-
Something_
őstag
válasz
Iomega #11431 üzenetére
Én a telefon vásárlás után próbálgattam, meg is találta egyből, hogy hol vagyok. Aztán jött a romolgatás és már nem találta meg a telefont. Annak tudtam be, hogy főzött rom-mal nem működik, nem is erőltettem.
De ez a felület is csak annyit ér, hogyha be van kapcsolva a telefon, be lehet mérni. Ha már ki van kapcsolva, vagy aksi ki van belőle véve, akkor esélytelen, nem? Valljuk be, a tolvaj ott kezdi, hogy aksi ki és sim kártya kuka. -
mumk1
addikt
válasz
Iomega #11385 üzenetére
Akkor nem, ha ésszel használják. Minden esetben az "ondemand" üzemmódot kell választani, ilyenkor ugyan úgy skálázódik a két mag órajele mint előtte. Úgy is csak akkor ketyeg a maximumon, ha az indokolt.
Itt is látszik, hogy nyugalmi állapotban szépen visszaáll a beállított minimum frekvenciára, míg a grafikonon lévő kiugrások a felpörgetett órajelet jelzik, teljesítmény igény esetén. Sokan használják ezeket arra is hogy akku időt nyerjenek, mert be lehet állítani szinte minden üzemállapothoz saját frekiket. -
HIJ
őstag
válasz
Iomega #11375 üzenetére
Nem azt kérdőjelezem meg hogy miért vetted meg, hanem hogy valaha használtad e valamire? Amire még midig nem sikerült választ kapnom, illetve ennyi mellébeszédből már kb gondlom hogy semmire. Az a baj hogy te azt kérdőjelezed meg hogy én miért kérdőjelezem meg ennek az opciónak az értelmét. De értelmeset nem tudsz mondani rá, csak hogy : miért ne?
Na a témát az én részemről lezártam. Összenfoglalva: az MHL kábelnek szvsz nem sok értelme van a minden napokban -
Something_
őstag
válasz
Iomega #11370 üzenetére
Viszont, hogyha gépre akarsz kivetíteni képet, akkor ajánlom a vscreens-t. Nagyon jópofa alkalmazás. Ha a telódon van az app, akkor felmész a http://vscreens.com/ oldalra, a QR kódot beolvasod és már mehet is a megosztás. Így könnyedén kábel nélkül, dropbox és miegymás nélkül mehet a kép a monitorra. Természetesen kell hozzá wifi, mindkét készüléken, de pikk pakk átküldi (1 mp) a választott képet.
-
Something_
őstag
-
mipityu
tag
válasz
Iomega #11354 üzenetére
Valamikor anno '86 körül Commodore Plus4-gyel kezdtem. Amikor hozzájutottam az első Commodore emulátorhoz PC-re olyan '95 felé, elkezdtem basic-ben begépelni a commodore-on használt adatbázis kezelőt. A 20. sornál döbbentem rá - mit csinálsz?, ott az access. Na ez is ilyen valami lehet. Gondolom pc-re Neked is vannak sokkal különb alkalmazásaid, játékaid, mint amik az androidra vannak (bár egyik-másik arra sem semmi :-) ), de a fíling :-))
Nehogy megsértődj, azért írtam a bevezetést, mert megértelek. Lehet hogy én is rákötöm a 32"-es LCD-re és úgy fogok játszani az overkillel? Csak félek akkora felbontáson már minden hiba látszana (ha van).
-
Something_
őstag
válasz
Iomega #11164 üzenetére
Nekem nem porosodik a kijelzőm, lehet, hogy Evo 3D-Sensation hibridem van?
Ez amit csinálsz itt evo 3d tulajként a sensation topikban, hogy így úgy jobb, best buy, stb, ez egyszerű trollkodás, már bocs. Szerintem mások is ezen a véleményen vannak.
Aki ide bejön, az Sensation-ről akar olvasni/kérdezni, nem evo 3d-ről. Ha nagyon akarsz kampányolni az evo 3d mellett, írj az adminnak, hogy nyisson egy külön topikot, a HTC telefonokról. (habár lehet van ilyen..)
-
Something_
őstag
válasz
Iomega #11157 üzenetére
November óta van meg a Sensation-öm, semmi baja nincs, tökéletesen működik. (az elmúlt 1-2 hétben szenvedek az IC 4.5.X-el, de kb másfél hónapot Senseay-el használtam, tökéletes volt.
T-Mobile-os a telefon, 3 évig voltam telenoros előfizus, plusz volt mellette még egy offos T-s dominos telefon. Na már most, november előtti fél-egy évben nagyon sok gondom volt a Telenorral, megszakadt, nem csöngött ki, nem volt térerő stb. (szabad ég alatt, menet közben, stb)
A telenorral kapcsolatban az tette be az utolsót, hogy elköltöztünk augusztusba albérletbe és a lakásban nem volt a Telenornak térereje. 0 térerő volt, ablak mellett/erkélyen állandóan megszakadt. Hozzáteszem, hogy 1,5 méter vastagságúak a falak, mivel termoház. Vodafone-nak és T-Mobile-nak fullos térereje volt, ezért felmondtam a telenoros előfizetést és átjöttem a T-Mobile-hoz és minden tökéletes, korrektebb az egész cég (eddig).
Szóval szerintem igen is van különbség a szolgáltatók lefedettsége között. (pl Ráckevén a nyaralónknál Vodafone-nak nincs térereje, megszakad, nem lehet hallani semmit, míg a Telenornak és a T-nek tökéletes). Valakinek a környezetében pedig a Telenor jó, valakinek a vodafone. Mindenki úgy váltson szolgáltatót, ahogy neki megfelel. Én nem tudtam tovább használni a telenort, mivel nem tudtam telefonálni a "megszokott helyeimen". Most tudok. De ettől függetlenül nem kell leírni a szolgáltatókat, mert pont nem jött be. Ez pl nekem is nehéz, mert nagyon sok negatívum fordult elő a telenorral kapcsolatban az elmúlt évek alatt. (térerő gondok, telefonos ügyfélszolgálat, baromi magas számlázás, stb)Amúgy kezdem unni, hogy feljövök a Sensation topikba olvasgatni és állandóan az megy, hogy az Evo 3D jobb, az SGSII még jobb, stb. Én még sosem mentem át az SGSII és az EVO 3D topikjába, hogy a Sensation de fasza, ilyet vegyél, ne olyat.
-
HIJ
őstag
válasz
Iomega #11157 üzenetére
Sajnos itt falun, 70cm -es falvastagságnál előfordul hogy nincs térerő. Ugyan itt a Desirenek ,sőt még előtte a samsung D900 -nak is elment a térereje, annyi különbséggel hogy az magától talált tornyot utána, míg ezt újra kell indítani. Mondjuk a Bluetooth is néha berecseg, azt sem tudom mitől lehet...
Edenyke: Akkor az más jelenség, mint az enyém...
-
mumk1
addikt
válasz
Iomega #11076 üzenetére
A Screen Filter programmal le tudod kapcsolni a gombok háttérvilágítását.
-
Nikk
senior tag
Ez a dolog, hogy minden teló htc akar lenni, arra értjük, hogy a Sense-et szignifikánsan többen szeretnék a telójukon tudni, mint a többi felületet... Látszik ez abból is, hogy a különböző telókra így vagy úgy, de megpróbálják átportolni...
Ez a lényege ennek a dolognak...
-
Xaels
félisten
Jó lenne ha beleolvasnál az előzményekbe mielőtt benyőgsz ilyesmit. Nekem semmi bajom nincs az olvashatósággal, ritka amikor telibe süti a nap. A másik meg, hogy a matt fólia semmit nem ér az esetek 90%-ban.
Ha a Galaxy Note-ra gondoltál akkor sajnos el kell keserítselek, mert ott biza csalnak az alpixelekkel, mivel Pentile Matrix elrendezése lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest