- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Dicker
őstag
válasz
bounty123 #3880 üzenetére
!Ezt a véleményt osztom! Az a hiba éppen ettől jön elő. Sokan elkezdik nyomogatni. Oké egyszer meglehet, ha nincs ott akkor ennyi elég. De van akinek ez nem elég, és kérdezi magában, hogy "biztos jó ez? csak véletlen nem hullámzik." Aztán nyomogatja tovább, amíg el kezd hullámozni. Ez tényleg olyan már, mint a hipochondria... A hullámos hibát legtöbben maguknak fogják előhozni, ha nem ésszerűen használják.
Szerk.:
Ja, hogy úgy értetted. Rendben így már világos. Köszönöm! -
Gergőkee
aktív tag
válasz
bounty123 #3530 üzenetére
Már a csengőhang / notification hangerő beállítására gondolsz?
Akkor a Samsung csak önszorgalomból választotta volna külön?!!!Szerk.: nem tudtam még meglesni kolléga telefonján:
Asztalra letéve a kamera plexije leér a "földig", vagy bentebb van egy kicsit?
Szerk2.: A Nova launcher tényleg a top. Sebességben és funkcióban egyaránt. Bármiről megéri váltani rá (próbáld ki a 6x4-es asztalt, ekkora képen csodásan mutat).
-
Gergőkee
aktív tag
válasz
bounty123 #3513 üzenetére
Nekem a galaxy s2 ics-ben van külön notification hangerő, így a htc puskázott el valamit, ha a sense felületű beállításokból kimaradt (biztos, hogy nincsen sehol? Öreg hiba lenne ilyet véteni, szerintem ott kell lenni valamerre).
Az alsó settings sáv azért van ott, mert nincs alapból menü gomb az érintőgombok között. A fejlesztőknek kötelező betenni a teljes(!) menüsávot. Az app lekéri a mobilról, hogy milyen gombjai vannak, aztán ennek fényében pakol alulra. Nálam pl. nincs ilyen menüsáv, mert van dedikált gomb.
-
Isual
veterán
válasz
bounty123 #2996 üzenetére
Ez mondjuk igaz, ezek a fórumok sosem reprezentatívak az egész készlet általános minőségét tekintve. Nyilván ide az ír be előbb, akinek égeti a seggét az idő és baja van, mint az aki egy hete rózsaszínben látja a világot a hibátlan One X-e miatt
Ettől még én szőrszálhasogatok majd. Pixelhibateszt alap, hullámzás tesztelése (normál nyomás alatt) alap, szürke vibrálás, külső hibák lecsekkolása detto.
(#3000) rígel : nem vagyok ilyen kioktató típus, de rendszeresen elmulasztod a "Szerkesztés" gomb használatát, kérlek szokj rá, jó dolog
(No offense
)
(#3002) Kronk : mondom, hogy vasárnap összeírom - én ilyen vagyok, de sztem együtt kapjuk majd, nekem köv hét elejét mondtak - elvileg már a futárszolgálatnál van.
-
Atla
senior tag
válasz
bounty123 #2739 üzenetére
VGA kártyákat is le lehetett füstöltetni bench programokkal.
Aztán Driverben orvosolták,persze meg lehetett kerülni azt is.
Azért ez durva. 80C-fok bammeg.
Mi lesz itt nyáron a 35-ben a napon?Más: Valaki meg tudja mondani h Dropbox-bol lehet-e telepiteni az appokat?
Tehát felrakom /bemásolom/ Dropb-ra PC-ről az APK-t,majd a telón megnyitom a Dropboxban,és onnan telepitem?Lehet ilyet? -
mipityu
tag
válasz
bounty123 #2173 üzenetére
Nem óhajtok ügyvédet igénybe venni az igazam bebizonyításához. Márpedig én a szerződést is átvettem és azon 20.-a van. A futár pedig nem hagyott itt semmit amivel bizonyítani tudnám a 23.-át. De nem is akarom.
Ebben az országban - amit hazámnak nevezek - csak papíron működik a jog.
bounty123: de itt hagyta a szokásos paksamétát, de abban nincs semmilyen papír, ami 23.-ra utal. Minden papíron 20.-a és 21.-e szerepel.
Ki lehetne kéretni a futárszolgálattól az átvételi ívet, de nincs értelme, nem azon a 3 napon múlik. Nagyon vacilláltam rajta, hogy mit tegyek, ez a dátum mizéria megadta a lökést.
-
rígel
őstag
válasz
bounty123 #1784 üzenetére
Én a westeles kártyámat tavaly cseréltettem, mert nem működött vele a DHD!
Most meg micro-ra. Amúgy készségesen, 5 perc alatt adtak újat, nade hogy azért a kis vackért egy 100-ast elkérni? Kifizettem mert jól jön, de gesztusként ingyen is adhatnák, nem halnának bele,és az ügyfél sem távozna picit felemás érzésekkel. De valóban, ez it Magyarország! -
bounty123
őstag
válasz
bounty123 #1334 üzenetére
Egyébként ez csak a fekete háttereknél látszik, és csak ha a legszélén nyomom meg, nem az érintendő részen, hanem az üveg szélén - könnyen elképzelhetőnek tartom, hogy minden példányt érint a dolog, csak nem fekete háttérnél próbálják, vagy csak finoman, ezért nem is látszik. Normál használatnál ez sehol nem jön elő.
-
-=Starwing=-
tag
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3145
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3141, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3140
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3062, 100% Akkumulátor
- Macbook Air 15 Retina (2023) M2 16GB 256GB Magyar iStyle vásárlás számla, doboz + Skin 1év Garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Apple iPhone 8 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest