- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
Új hozzászólás Aktív témák
-
SadLZ
csendes tag
Üdv!
Egy kis segítségre lenne szükségem!
Ugye a 4.1.1. JB-re való frissítés után már nem működik USB mass storage-ként, vagyis USB meghajtóként a készülék. Sokat vissza olvastam, de nyilván nem minden hozzászólást, és azt már kiderítettem, hogy ez van, nincs mit tenni.
Azonban nekem munkaeszköz (is) a készülék, egyszerűen szükségem van rá, hogy pendive-ként tudjam használni! Dokumentumokat, táblázatokat kell megnyitnom, és közvetlenül visszamentenem rá, anélkül, hogy bármit installálnom kelljen ahhoz, hogy valami módon látszódjon windowsban. Ráadásul az installálás után is ugye csak olvasható az egyéb programokban, kizárólag windows intézőben írható... A telefonon tárolt fotók és videók nem mutatnak előnézeti képet, mire megtalálok egy keresett fotót, begolyózok. Képnézegető program (ACDSee) nem látja. Ha meg akarok nézni egy videófelvételt a számítógépre csatlakoztatott készülékről, akkor win intézőben való dupla klikkes megnyitás után az a nyomorult felmásolja egy ideiglenes mappába, ideiglenes fájlként az egész videót, és utána nyitja meg. Ha keresek egy bizonyos felvételt, van, hogy 1-2 gigát is felmásol, és többször jártam már úgy e miatt, hogy elfogyott a lemezterület a C meghajtón, és teljesen megállt az élet!
HTC rajongó voltam eddig, de most ott tartok, hogy felgyújtom!
Próbáltam, hogy hardresetet nyomok, és akkor majd nem frissítem 4.1.1 -re az Androidot, de számomra meglepő módon hardreset után is a 4.1.1 rendszer állt vissza, nem pedig az, amivel gyárilag adták a készüléket
Most arra gondoltam, hogy feladom elveimet, és rootolnám a készüléket, csak valahogyan szabaduljak ettől az őrülettől, és ismét használható legyen az usb meghajtó funkció. Kérdésem az, hogy létezik-e olyan főzött rom, ami megőrzi teljes mértékben a gyári sense felületet, és mindent hagy úgy ahogyan van, kizárólag az usb mass storage problémát oldja meg?
Semmi más megoldás nem érdekel, nem akarok semmit installálgatni semelyik számítógépre, ahhoz, hogy egyszerű usb meghajtóként lássam! A régi módi visszaállítása a cél!
Köszönöm előre is a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Szólánc.
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Öregszem
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Horgász topik
- Lexus, Toyota topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
- További aktív témák...
- Bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB Natur Titan
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest