Hirdetés
- Google szolgáltatás (GMS) Huawei telefonokra
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
FragMaster
addikt
válasz janes1976 #5394 üzenetére
Megsúgom a cikk téves, ugyan az a forrás ahol egy azaz egy fórumozó esetén jött elő ez a jelenség. Tesztoldalaknál és olyanoknál akik kipróbálhatták már meg nem. Ezek után nem értem miért kell 10 topikba beszaladnod sikítva nerdrageben úszó szemekkel...
"FragMaster felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!": http://goo.gl/vYc6Ml
-
knyitogato
őstag
válasz janes1976 #5394 üzenetére
Hát, ha el is olvasnád, akkor látnád, hogy egyetlen XDA-s fórumozó(!) tapasztalata ez, ami vagy igaz, vagy nem. Egyetlen hibás készülék. De azért nyugodtan toldd még be pár topicba, max kinevetnek.
Segítek neked, remélem, érted az angolt, mert kissé muris, ahogy a magyar cikkekkel példálózol Íme a forrás: link
mindenki mástól: bocs az offért.
[ Szerkesztve ]
-
Cybertrone
veterán
válasz janes1976 #5383 üzenetére
Az enyém jelenleg is hibátlan... nincs pixel hibám, nincs sárga foltom Ki kell fogni egyre több cuccot dobnak bele, nagyon nagy a hibahatár, de a samunál is pl...
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
atoka1
tag
válasz janes1976 #2843 üzenetére
1 órája kaptam meg, csak gyors bekapcsoltam, hogy megnézzem nem e szineződik a kijelző, meg beállítottam a fiókokat az elején, utána kikapcsoltam hogy minél előbb feltöltődjön, ha kész csinálok ha kell képeket is wave- el és 1x el is hogy mi a különbség, ha érdekel. A többit majd megírom, egy darabig most nyúzni fogom az tuti. Annyi biztos hogy a kijelző csodás, 1 hívást is csináltam azért, hangminőség és hangerő szerintem frankó. Fülest még nem próbáltam de nem is fogom használni, marad a jó kis sennheiser. Wave is családban marad, nincs szívem megválni tőle, sok a közös emlék
[ Szerkesztve ]
-
blackmacs
aktív tag
válasz janes1976 #2664 üzenetére
Na akkor már el sem olvasom már csakazért is
Biztos feldühiteneBE QUIET!PureBase600;MSIB450Tomahawk;Ryzen52600;PATRIOT16GBViper4 DDR43200MHzCL16;FSPHyper600W;ADATA 128GBXPGSX6000;WD240GBGreen;SEAGATE BarraCuda1TB3.5"7200rpm64MB;Scythe Mugen 5 Rev B,Sapphire RX580 4Gb
-
-
Remus389
veterán
válasz janes1976 #2118 üzenetére
nem tetszhet minden mindenkinek
jobb ha nem is mondom ki melyik telefon a műanyag , viszont ez valami kerámia bevonatot kap, mindegy infót közöltem, élőben kézbe kell venni, akkor lehet dönteni
egyébként azért valószínű hogy ez lesz a gs3, mert a kezelési füzete kikerült(talán lektorálták) és abba is így néz ki a rajzon
[ Szerkesztve ]
-
Kismaci
tag
válasz janes1976 #1927 üzenetére
Lassan kezdem megszokni / megszeretni? a fehéret én is, pedig NAGGYON nem tetszett eleinte!Tulajok: mennyire koszolódik a kicsike (fehér) és lehet-e-é tisztítani hatékonyan valamivel?
Danke schön!A hibalista - pár kivételtől eltekintve - szubjektív, gondolok itt a kamerára, ki mit mond róla. Valaki szuperextra minőséget vár el, szerintem (a tesztképek alapján) teljesen jó.
Ami gyári jellegű, van ez a kijelző-szivárványosodás (erősebb-enyhébb nyomásra a képernyő széle behullámosodhat, beszivárványosodhat). Ez is attól függ. Én cserélném, ha enyhe nyomásra lenne a jelenség, de ha tildy lennék (neki nem jelentkezik, csak ha úgy pattintja a szélét, hogy letörik a körme ), akkor nem cserélném, úgyis csak simizem a kijelzőt.
Olvastam erről a fehér szín esetén jelentkező sárga foltról a kijelző felső szélén, azt mondják az okosok, hogy ez ragasztó miatt van, idővel elmúlik.
Mondják még az akksit, de én ezt nem sorolnám ide, mert:
- nem rosszabb, mint egy átlagos okostelefon ideje
- szubjektív - felhasználófüggő.De arra mindenképpen számíts, hogy mással összehasonlítva, ha sokat megy a kijelző, TÖBBET fogyaszt, azon egyszerű oknál fogva, hogy nagy zsúfoltságban vannak jelen a pixelek (312-es ppi) és a kijelző 4,7"-os.
Tudtok egyéb hibákról?
A többi, amiről hallottam, egyedi eset. Az meg veled is előfordulhat, szóval kivédhetetlen.Amit eddig én tudok, hallok: ezzel a készülékkel NEM tudsz melléfogni. Szerintem.
Remélem, segített! Többiek? Tudtok még valamit?
[ Szerkesztve ]
Ronda és fiiiinom!
-
Tikakukac
titán
válasz janes1976 #333 üzenetére
Én a Maxx-ról beszéltem. Eredetileg amcsi piacra szánták csak.
A One X az természetesen lesz/van itthon is.Szerk.: Akkor nem szóltam
Integra: Elviekben terveződik a következő változat is, abban újabb kijelző van/lesz
Szóval izzíthatod a bukszádat[ Szerkesztve ]
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
-
Tikakukac
titán
válasz janes1976 #331 üzenetére
Szerinted milyen szintű birtoklási vágyat hozott mikor megjelent? Utána mikor megmondták, hogy itthon is forgalomba hozzák?
Szóval igen, végül is elvagyok most is a pót akksikkal, de kinézetre is bejön a kis moto, meg a belseje is tuti. Használtan egy jó darabot elfogadnék a távoli jövőben[ Szerkesztve ]
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Barnee88
tag
válasz janes1976 #321 üzenetére
persze igazad van, csak a hype nagy úr, meg én szeretem mindig a top telót magamének tudni, de addig mindenképp várni fogok, amíg a végleges specifikációk ki nem jönnek az s3-ról.
Lehet, hogy csalódás lesz (bár ezt nagyon kétlem), de az is lehet, hogy el dobom tőle az agyam és onnantól kezdve meg sem fog fordulni a fejemben, hogy one x-et vegyek -
Cyberpunk
félisten
válasz janes1976 #277 üzenetére
Nálam pártatlanul szemlélve a Motorola készüléke a nyerőbb. Nem a legjobb a kijelző, nem a legerősebb a hardver, és sajnos a support is gyenge a Motorola-nál , de jó anyagokból van. És üzemidőben leiskolázza a konkurenciát. Jó tudom van Mugen Power, meg egyéb után gyártót erős akku, de azok durván elcsúfítják a készülékeket. És nem gyári mint az Maxx.
Én remélem, hogy ha sikeres lesz a Maxx, akkor más gyártó is követni fogja ezt a példát. És akkor már a komolyabb igények is ki lesznek elégítve.
[ Szerkesztve ]
Hope was the right choice, and it always will be.
-
Isual
veterán
-
válasz janes1976 #267 üzenetére
Ott nem az volt az elsődleges szempont, hogy 41mpx. A technika amit beépítettek abba a tevepúpba az ami innovatív.
Amúgy természetesen egyet értek azzal, hogyha egy klasszikus papíralapú fényképalbumot nézünk akkor már jó ideje megfelelő minőséget produkálnak a telefonok is arra, hogy a 9x13 cm-ben bekerüljön a többi közé. Szerintem ez a One X féle kamera már a nagy átlagnak tökéletes arra amire kell, úgy is a képek többsége az FB-n köt ki.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Cyberpunk
félisten
válasz janes1976 #267 üzenetére
Egyértelműen a miatt. Nem is állítottam mást.
Valójában nem fog tudni 41 mp-t. Viszont nagyon jó lesz 3 vagy 5 mp-es módban. Alacsony képzaj. És elég durván bele tudsz minőség romlás nélkül zoom-olni a képbe. Így helyettesíthető az optikai zoom. Meg hát sokan keresnek mobilba öntött fényképező gépet.
[ Szerkesztve ]
-
Neurotoxin
őstag
válasz janes1976 #224 üzenetére
Simán. Elprüntyögnek rajta. Na ne hidd, hogy a wifi kilenne használva, vagy játékon kívül akár valami értelmesebb alkalmazás is lenne rá telepítve. Szigorúan telefon, internet, sms meg fb... Ezt ugyanúgy nemértem, mint mikor a VOLT vagy Sziget fesztiválon azt látom, hogy a porban és mocsokban hempergő tagoknál ott a ripittyára tört kijelzős szintén iPhone vagy SGS2. Mert ezekből is van szép számmal. Ilyen helyre valami 3-5e Ft-os vacak kell.
19 éve a PH! lapcsaláddal!
-
Cyberpunk
félisten
válasz janes1976 #219 üzenetére
Az iPhone már rég nem státuszszimbólum, hanem tömegcikk. Ha ki akarsz tűnni a tömegből, veszel méregdrága luxus (buta) telefont, vagy azt a Mobiado "aranyost", ami volt itt tesztelve is a napokban.
ibenny: nem kéne szítani a tűzet.
[ Szerkesztve ]
-
Neurotoxin
őstag
válasz janes1976 #211 üzenetére
Azt látom, hogy sokan meg is engedhetik maguknak! Még nyáron történt Szegeden: megyek be az akkori széchenyi téri Vodafone kp-ba, hogy intézzem a flottás dolgaimat, erre két 14-15 forma csaj apucival éppen veteti az iPhone 4-et. Feltöltő kártyásan természetesen. Volt ott egy jófej biztonsági, azzal mindig ha arra jártam valami miatt, megbeszéltük az éppen aktuális dolgokat, volt humora is. Éppen látta, hogy figyelem a mutatványt, ő csak annyit mondott, hogy szinte hetente van ilyen, hogy "az a készülék kell, nem probléma, 180 ezer". És csengetnek keményen. Szóval erről ennyit.
[ Szerkesztve ]
19 éve a PH! lapcsaláddal!
-
Remus389
veterán
válasz janes1976 #211 üzenetére
Fehér Almája volt. kettő is
Szupertelefon, de szerintem az SGS3 ha sokkal nem is, de verni fogja
ugye kijelzőben egy picit a jobb fekete miatt(ízlés dolga, de szerintem a super amoled HD baróbb lesz, picivel)
üzemidőben szerintem jobb lesz:
elvileg 32 nanometeres lesz az Exnos quad core 4412[link], tehát kisebb fogyasztású
a One-X kijelzője IPS(ha jól tudom, az SLCD2 ezt takarja), az IPS pedig nem az alacsony fogyasztásukról híresek
az akksi pedig 2250 mAh lesz, vagyis 20%-al több
azonkívül könnyebb lesz 125gramm
szerintem vékonyabb lesz a kerete is
és talán gyorsabb is lesz
szóval szerintem addig über alles ez a One-X, míg ki nem jön az SGS3(vagy az iphone5)
[ Szerkesztve ]
-
Kismaci
tag
válasz janes1976 #204 üzenetére
Az almával az a bajom, hogy unalmas: oké, megy, működik, de nem nagyon lehet mókolni vele, ROM-okat cserélgetni, legfeljebb felrakod a JailBreak-et és könnyebben pakolsz fel játékokat és egyebeket. De erre a mókolásra tökkkkélettessssennn megfelel a kis iPod Touch-om, de egy telefontól már cserélgethető ROM-okat várok.
Többek között azért (is) akarok jót, a lehető legjobbat, mert nem lehet AKÁRMILYEN telefon a HTC HD2 (Leo) utóda! Ha megnézed XDA-n, erre minden van, minden ROM:
- WM 6.5-ből főzöttek (ezzel jött ki a készülék)
- WP7
- Android, és az egyik első készülék volt, amire ICS-t főztek.
(Természetesen ezek mindegyike megjárta már az én Leokámat! )
Szóval... hogy választhatnék egy hétköznapi uncsi telefont?HTC HD2 -
Ronda és fiiiinom!
-
tajcsi
őstag
válasz janes1976 #189 üzenetére
Figy nem tudom magyarországon mi a helyzet. Szerbeknél egy uj HTC sensation 2 év szolgáltatói garival 400eur /term. kártyafüggetlen/ míg rgy SGSII 460eur...
Mondjuk kamerája az SGSIInek egy picit jobb, meg az értintőkijelzője, mivel az SGSII üveg, a Sensation meg plasztika /ha nem is plasztika, a két telefont egymás mellett próbáltam ki és kurvanagy a külömbség a kettő kijelzője között a sammy javára//Namost. SGSII-esem tavaly szeptember óta van. Most van rá olyan ROM ami normálisan gyors, nem buggol és tűrhető a külalakja.
Arról inkább nem beszélek mennyire nehéz volt megszokni -hmmmm, még most is kellemetlen néha - a sammy felülete...
A SENSE a HTC lényege, egyszerűen ezt nem lehet elmagyarázni...használj egy SENSE-es telefont egy hétig, utána menj át SAMSUNGra amin touchwiz van...én jobban szenvedtem mint krisztus a kereszten és ez most enyhe kifejezés. A HTC SENSE felülete annyira user orientált, egyszerűen eltölt valami kellemes érzés amikor azt használom...
Még mielőtt valaki azt mondana hogy HTC fan vagyok, NEM, tapasztalatból beszélek, volt sammy és HTC telefonom is. Az SGS III jobb lesz mint ez, ktségkívül. Csakhogy ha váltani fogok, kivételesen figyelmen kívül fogom hagyni a kamerát /mert most mind a OneX és SGSII is ugyanazt a kijelzőt kapta szvsz másban nemnagyon külömböznek majd/ és visszamegyek Sensere.HTC telefonjaim voltak : Diamond, tytn, tytnII, touchpro, touchpro2...soha egyikkel sem volt gond. Szoftvert cseréltem kedvem szerint, a mechanika az meg tartott atomstabilan nem mint egy n97nél ahol a flipp lötyögött 1 hét után...
MAXIMUS VI Extreme, Z87-WS, 3970X és sok más fimomság nálam...
-
tajcsi
őstag
Tulárazottak??? Na ne...pár éve amikor az N97 megjelent ugyanennyit fizettem érte sőtt még többet is és na aztán az egy f*s készülék volt. Lötyögött nyekergett a kameravédő karcolta a lencsét...
Ezek a mai HTC-k úgy vannak összerakva mint a valamikori piramisok, nem tudom volt e HTC telefonod mostanában, nekem a galaxy SII előtt Sensation volt.../bánom is a váltástA készülékkel minden rendben, a Sense 4 képeken rémísztőbb volt mint így liveban, costum ROMok úgyis lesznek hamarosan, szóval visszakell vonnom azt, hogy ratyiul néz ki...
Ami viszont idegesít ebben a telóban is, meg a Sensationban is, valamint az SGSIIben az a kidülledt kamera...kérem szépen, ezt párszor leteszem az asztalra, há' milyen lesz??? Szörnyű, hogy egy ennyire átgondolt telefonban ilyen apróságra nem figyeltek oda..Hjajj de szeretnék egyet Nade, várom az SGSIII revansot Gratulálok az oldalnak, sok híres oldalt leelőztetek a teszttel ahol még nyoma sincs Emelem kalapom!
MAXIMUS VI Extreme, Z87-WS, 3970X és sok más fimomság nálam...
-
Ricardo
titán
válasz janes1976 #88 üzenetére
"Remélem nem a műanyagot választja a samu, mert akkor nem."
Nem mindegy milyen műanyag.
Szerintem a műanyag is lehet minőségi.A fém ennél a méretnél már nem biztos hogy jó választás a súly miatt, az üveg felejthető a törékenysége miatt, így pár alternatíva marad, ha az árat sem akarják felhúzni még jobban az anyagválasztás okán.
-
válasz janes1976 #88 üzenetére
Május 22-t rebesgetnek, hogy akkor mutatja be London-ban a Samsung, de utána, hogy mikor lesz megvásárolható passzolom. Jön majd egy samsung fan és felhomályosít.
(#89) tildy: én ugyanígy voltam a Desire - Sensation váltás után. A Sensation jobban bírja és az ICS-vel még egyenletesebb lett a fogyasztás. Pár %-al többet bír. One X-el szemezek én is csak kerüljön be szolgáltatóhoz.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Tomy Yayo
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Google szolgáltatás (GMS) Huawei telefonokra
- MIUI / HyperOS topik
- Steam topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Politika
- Hisense LCD és LED TV-k
- Crypto Trade
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest