- Megjött a jubileumi Pixel széria
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Fotók, videók mobillal
- Garmin Forerunner 165 - alapozó edzés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Honor 400 Pro - Gép a képben
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
dani3l
őstag
válasz
F_Gergely #5826 üzenetére
Gorillaglass ide vagy oda, egyszer-ketszer leteszed kijelzövel lefele az asztalra vagy valahova es olyan szep karcokat fog benne hagyni egy porszem, hogy öröm lesz nezni.. De akar meg zsebben is.. Ez is csak egy üveg, nem zafir, akarhogy fenyezik..
A tok meg olyan dolog, hogy ok, hogy femböl van, de eleg csak egyszer rosszul leejteni veletlenül (nem muszaj, hogy a sajat hibadbol, ugyebar..), aztan cseszheted is.. Epp ma neztem töresteszet a telefonrol es azert bizony ez is eltörik, hiaba a fem burkolat.
En nagyon vigyazok a telefonjaimra, de 2-3-szor mar ezt is sikerült leejtenem az elmult 2,5 evben es bizony volt olyan, hogy örültem, hogy rajta volt a szilikon tok..
Szoval azert szerintem nemi egeszseges paranoia nem art.Mas kerdes, hogy en is utalok tokot rakni a telefonra, mert ugy mar nem olyan, föleg ha eleve jo minösegü anyagokbol van (mast meg nem veszek..), de inkabb elviselem a tokot, minthogy egyszer veletlenül valami törtenjen, aztan szervizeltessem 50k-ert a 3 honapos telefont mert összetörött az üveg..
porkiy: nem
Nem ertem egyebkent a HTC-t, ha tenyleg ugy csinaltak meg, hogy a felirat is egy gomb, akkor mi a francert nem engedelyeztek alapbol.. Remelem legalabb a frissitessel azert eszbe kapnak majd ezzel kapcsolatban is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Aggódnak a cégvezetők, Trump még több Intel-üzletet akar
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Elektromos autók - motorok
- One mobilszolgáltatások
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Építő/felújító topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Szenzorosan védett 12V-2x6 kábel jött az ASRock berkeiből
- iPhone topik
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 13 256GB gyári független megkímélt kiváló akku
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung A56 5g 128gb garancia bontatlan
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2247
- Xiaomi 12T Pro 8/256 GB kék / 12 hó jótállás
- Xiaomi Redmi 14C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest