Hirdetés
- Mobil flották
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nem semmi: két Nothing kapott egy nagy frissítést
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hexcity
csendes tag
Én holnap fogom megkapni az trémobiltól!
Nem akarok egyáltalán nagyképű lenni, vagy megbántani bárkit is, de ez csak otthon és attól Keletre nagy pénz, és minden IT és nem IT termék kezdő szériája hibákkal van teli (gondoljunk csak a játékokra). Én nem tudok mást mondani, csak azt a példát tudnám felhozni, hogy évekig spóroltam egy gamer laptopra, ami közel fél millió FT-be került, majd nagyjából 3/4 év után tönkrement a kártya hűtése, a szervízben pedig közölték velem, hogy nem kellene ennyit játszanom a laptoppal hiszen az nem arra való... JAH OKÉS...
Szóval fel a fejjel, ki kell cseréltetni aztán majd ha nem kell minden piacon utolérni magát a beszállítoknak, bizonyosan megjavul a minőség
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Battlefield 6
- Mobil flották
- Milyen alaplapot vegyek?
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Formula-1
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2028.02.17. Apple jótállás
- Samsung Galax S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063, 100% Akksi
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Uj, Bontatlan,36 hónap garancia
- ÚJ Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD IPS 165Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 4060 -Win11 - 3 év gari
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Nem akarok egyáltalán nagyképű lenni, vagy megbántani bárkit is, de ez csak otthon és attól Keletre nagy pénz, és minden IT és nem IT termék kezdő szériája hibákkal van teli (gondoljunk csak a játékokra). Én nem tudok mást mondani, csak azt a példát tudnám felhozni, hogy évekig spóroltam egy gamer laptopra, ami közel fél millió FT-be került, majd nagyjából 3/4 év után tönkrement a kártya hűtése, a szervízben pedig közölték velem, hogy nem kellene ennyit játszanom a laptoppal hiszen az nem arra való... JAH OKÉS...