- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Szerintem pont ez az, hogy a samuk nekem picit a megszokott, "girl next door" külsőt hozzák, és belül hiába nagyon jók, ha egy idő után úgy nézek rá, mint a jól megszokott partnerre. Ennek megvan az előnye is, az kétségtelen, de számomra a One tipikusan az az "emberfeletti" szépség, akit nem gondolod, hogy megkaphatsz, aztán amikor mégis, kiderül, hogy nem csak szép, hanem ha szépen rászánod magad, évek alatt egész sok kis titkát megismerheted. A 10 perces ismerkedés alkalmával én legalábbis ezt szűrtem le. Nem voltam elájulva attól, amit a belső nyújtott, viszont tudom, hogy ki tudnék hozni belőle többet is, lassacskán. Viszont a külső és a feeling annyira prémium, hogy eleve nincs vele teljesítési mániám. Az S4 ellenben (és a 3-mal is így vagyok) egy durva powerhouse, de kell is neki, mivel nem tudom úgy kézbefogni, hogy ne húzzam a szám. Kárpótol, nyilván, ha bekapcsolom a kijelzőt, de az S3 is, ha nem nyomkodom folyamatosan, akkor az a barátnő, akit kicsit szégyell az ember, és meg kell magyarázni a haveroknak, hogy miért is olyan nagyszerű.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 Plus Corsair 750W
- Samsung Galaxy S9+ 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest