-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gee_-
tag
Én még júniusba vettem a telefont egy gsmbe ez a 3gr kevesebb, a másik az nemrég vásárolt tmobilos.
-
Zirowe
nagyúr
Gondolom az is számít, hogy mennyire van tele a tár és az akksi.
Egy 16gb-s ipod ha tele van 0.4gr-el nehezebb, mint egy üres.
Esetleg a sim kártya vagy a lerakódott kosz.
[ Szerkesztve ]
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
szabi510
tag
válasz SeatLeon08 #14434 üzenetére
Köszi a tanácsokat, mindent megpróbáltam. Jetaudioval és poweramppal is, de semmi. Gyári fülessel és egy sennheiserrel sem megy, állandóan az utolsó számot tárcsázza.
Feladom... -
migabi24
nagyúr
Tegnapi üzemidő [link]
[ Szerkesztve ]
-
-
[link] - ez egy nagyon szomorú hír, bár gondolom a következő negyedévhez írják a Beats üzletet és akkor megint pozitív lesz a mérleg, de akkor is.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Bossi
őstag
Sziasztok,
valakinek van esetleg ilyen tokja, az érdekelne, hogy belefér teljesen a ONE nem lóg ki belőle...?
köszönöm.
-
Nightfall75
tag
Igen, rossz látni sajnos ezt a pénzügyi bukdácsolást. Csak nehogy a gazdag nagybácsi megkívánja a desszertet a Nokia ebéd után.
-
TheProb
veterán
Igen ezt már én is megemlített nemrégen, hogy sajnos a One sem tudta kihúzni őket a szarból még ha június körül úgy is tűnt egy kis időre... Az egyik fő gond ott volt, hogy még ha úgy is akarták, hogy a S4 elött kerüljön a boltokba ez nem jött össze ugye a gyártási gondok miatt, ami mit ad isten pont azután oldódott meg, hogy kijött a samu konkurens borzadmánya... Itt most mindenki gondol amit akar, meg összeesküvés elméletek, de én simán kinézem a koreaikból, hogy bizonyos ellenszolgáltatásokat tettek a beszálltóknak, hogy "véletlen" bajon legyenek... Nem azt mondom, hogy erről csak a Samsung tehet, de azért na.. nyílván még így se volt megfelelő a marketing, igaz szarból nem lehet várat csinálni tartja a mondás és ezt most az anyagi háttérre értem, ami már ördögi kör méretű szerintem.
[ Szerkesztve ]
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
válasz enginev3.0 #14561 üzenetére
Ha belenéznél kiírná tételszerűen mik vannak azon belül... Nálam például a PowerAMP-ot is oda szokta írni audio_out-ra... A kisujjunkból mi sem tudjuk kisz@pni mi lehet az
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Gulyopapa
addikt
Van már valakinek itt One Mini-je ?
Vagy annak külön topikja van ?Bocs. Megtaláltam.
[ Szerkesztve ]
-
Luser2000
addikt
Angliában vásárolt gyári független készülékek itthoni javítása kapcsán az alábbi választ kaptam (hasznos lehet másnak is):
"... A készülékre természetesen érvényes a 24 hónap garancia Magyarországon is ami a vásárlás napján kezdődik. A számla másolata elegendő dokumentum ha szervizbe kellene vinni a telefont, az Egyesült Királyságban nincs szükség külön garancialevélre, a telefon IMEI alapján azonosítható, ezért nem kapott ilyen dokumentumot vásárláskor."
----
Nincs itt véletlenül köztetek, aki tőlem vette szerdán a telefont?
Apple iPhone 16pro, Apple Watch Ultra2, MacBook Air M2 13"
-
nagyúr
Tegnap frissült az android a telón, azóta nem műxik az SMS. Tapasztalt vki hasonlót? X-nek küldök SMS-t, és X mellett megkapja Y is. Amikor rámegyek az elküldött SMS-re, aszongya a teló, hogy a Messages váratlanul leállt, elküldhetem a hibaüzit. Megtörtént, elküldtem nekik eddig kb. 25-ször. Ha emailt írok, nem tudok a tárgy mezőbe írni, hiába jelölöm ki, hogy hova szeretnék karaktereket bevinni, csak a tárgy mezőbe ír. Több reboot után is fennáll a probléma. Ötlet?
[ Szerkesztve ]
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
Milyen frissítés is ment fel pontosan? Telepítettél-e valamilyen üzenetkezelő alkalmazást? Esetleg egy factory reset-et próbálj meg, frissítés után ajánlott.
(#14568) The Nuke: passz, de megkérdezhetem a varázsgömbömet...
(#14569) Tigerteam: nincs igazad...
[ Szerkesztve ]
-
Valkűr
addikt
válasz Nuada herceg #14568 üzenetére
Ne is mond, fax kivan, h midig idehaza jön utoljára...
iPhone 15 Pro Max, iTab Air 5
-
nagyúr
Semmi üzenetkezelőt nem telepítettem, ez a gyári SMS alkalmazás. Minden frissítést feltettem, amit a készülés ajánlott. Ezek a verziók jelenleg:
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
spawn21
veterán
Mit várod annyira? Vagy az zavar, hogy a Samu megkapta már?.
s24U+15p
-
jacis
nagyúr
Nekem fent van már egy hete, de sztem kár miatta görcsölni, mert nem hoz semmit amit éreznél.
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
válasz szabi510 #14572 üzenetére
Telepíted és miután beállítottad akár le is tilthatod működni fog PowerAMP-al. Esetleg lehet írni a PowerAMP fejlesztőjének, hogy tegye bele azt a funkciót amit ez a külső alkalmazás tud.
Sőt most Uninstall-áltam és működik továbbra is a headset...
[ Szerkesztve ]
-
Daanika
tag
Sziasztok!
Jopar honapja megvan a telefon, nagyon meg vagyok vele elegedve. 1 dolgot leszamitva:
Fotozasnal ha kivalasztom, hogy a kep melyik pontjara fokuszaljon, akkor ott tűéles lesz a kep, viszont onnantol kezdve minden homalyosabb, es ahogy tavolodunk ettol a kivalasztott ponttol. Ez a jelenseg fennall nagy total kepeknel is. A fenykepezo funkciot mar parszor visszaallitottam gyari allapotra (van egy ilyen menupont is). Tehat pl egyforma tavolsagra van 2 targy a kepen a telefontol, ha rabokok a bal oldali targyra, akkor a jobb oldali targy homalyos lesz. Es forditva. Mas is tapasztalt hasonlot? Elore is koszi:
D[ Szerkesztve ]
-
mumk1
addikt
Azért LG ide, vagy oda, egy OIS-t így kell reklámozni!
http://www.flickr.com/photos/airsmile/ --------- http://www.fotovesely.com/sk/kontakt/
-
válasz Daanika #14575 üzenetére
Huhh ez bazi nagy hiba. Rohanj a HTC supporthoz és jelentsd nekik - Most gondold át ésszerűen, ha ráállítod a fókuszt valamire természetes, hogy azon kívül minden mosott lesz, ahogy a szemednél is ha valamire összpontosítva nézel akkor a látómeződben minden más homályosodik. EZT érdemes átolvasni kicsit.
[ Szerkesztve ]
-
[link] Az EISA után egy másik díj amit bezsebelt a One.
-
-
pandamaci
tag
Lassan megőrülök ... csak én vagyok ilyen béna vagy tényleg nem lehet még kapni Magyarországon szolgáltató-független, 2 év gyártói garanciás ONE-t?
[ Szerkesztve ]
-
-
Laca1212
őstag
Sziasztok!
Ma teszteltem egy hosszabb utazás alkalmával az 1700mA-es autós töltőmet(wayteq gps-hez adták anno). Gps ment One-on és biza merült töltőre dugva. Lassan ugyan, de merült. Ez így nem ér semmit...
Mivel a gyári hálózati töltője 1000mA-es, azt gondoltam, hogy elég lesz neki az 1700mA. Tévedtem, ezért nagyobb töltőt keresek.
Ezek közül melyik lenne a tuti szerintetek? Elég a 2100-es? Vagy inkább menjek biztosra és a 3100-es már biztosan kiszolgál akár két telefont is egyszerre?
2100mA 3100mA -
g0n21
senior tag
válasz Laca1212 #14590 üzenetére
1A-s plantronics bt headset töltőjével, aktív bluetooth, 3g és gps kapcsolattal, google navigationt használva nekem nem merül.
[ Szerkesztve ]
Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
Bari81
tag
Sziasztok. Valaki megtudná mondani, hogy mit állítsak be T-mobil szolgáltatónál, hogy az LTE működjön? A helpdesk-el nem jutottam előrébb. APN: internet.telekom, MCC 216, MNC30, hitelesítés tipusa: PAP, APN tipus:default Ezeket állítottam be.
-
-
Bari81
tag
De kedves vagy Te biztos jobban értesz ehhez a telefonhoz, ezt nem vitatom. De azért ez erős kijelentés. Szolgáltató független. Minden tökéletesen működik, és a 4.3 is megérkezett rá. Annyi a különbség, hogy nem magyar piacra szánták. Nem a szolgáltatótól vettem, ezért ők is azt mondták, hogy be kell állítani. A 3g-től eltérő beállítást igényel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Gumi és felni topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Villanyszerelés
- Háztartási gépek
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- Felgyorsítaná a futárokat egy okosszemüveggel az Amazon
- Philips LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest