- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android szakmai topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Instagram közösségi fényképezés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gulyopapa
addikt
válasz jozsi252 #14350 üzenetére
Köszi mindent.
Nem szeretnék HTC vs. iPhone csatát mert még nyitott a dolog és nem vagyok elkötelezett egyik felé sem.
Szeretnék egy minőségi telefont a Samsung Omnia után ( ami egyébként szintén úgy fut mint kés a vajban de WP-n nem szeretnék most ).
Nincs más hátra, be kell ballagni egy szolgáltatóhoz és megfogdosni a delikvenseket -
Zirowe
nagyúr
válasz TheProb #14334 üzenetére
Különféle felnagyított hibák, de alapvetően egy új hátlapra gyúrok.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Zirowe
nagyúr
válasz jozsi252 #14350 üzenetére
Hibás egyedek minden gyártónál előfordulnak, ahogy a kiragadt egyedi eseteket is, iphonenak viszont csak 1 év garija van, utána meg szopás, mert nem a tartosságukról híresek gari lejárta után.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
törölt tag
Üdv!
Már elég rég követem a topicot,de most vagy 2hétig lemaradtam..
Van valami forradalmian uj változás?
4.3as updata gyárira,s-off ? stb? -
begrimisu
aktív tag
Sziasztok!A garanciàt imei szàm alapjàn hogyan tudom lekèrdezni a Htc nèl mi a menete? Köszönöm
begrimisu felhasználónak 50 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
csacsi67
addikt
Tessék.[link]
-
spawn21
veterán
Valaki, akinek gyári rendszere van, lecsekkolná a Youtubot?
Nekem teljesen meg halt.
s24U+15p
-
AdamJ:::
csendes tag
Üdv az Uraknak,
én egy olyan plusz opciót hoznék be a témába, hogy amíg a ONE és a BTF S között őrlődtem olvastam az elkövetkező hónapok nagy újdonságdömpingjét és igazából most azon agyalok, hogy hátha kijön egy ONE verzió S800-as procikészlettel karácsonyig. Szóval nagyon udvariasan és tisztelettel arra gondoltam, hogy most már érdemes megvárni az év végi kínálatot és nem elsietni a vásárlást ha nem feltétlenül muszáj. -
TheProb
veterán
Szerintetek telenoron keresztül adjam le a telefont garanciába vagy vigyem egyből a telemaxhoz? Netán telemax el se fogadja a telenoros garancia jegyet?
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
Hexcity
csendes tag
Szevasztok!
Lenne pár kérdésem a témában hozzáértőkhöz, amik teljesen triviálisak! Ez az első okos telefonom szóval, olyan segítséget kérnék, hogy melyek a "must have" programok, esetleg tudtok ajánlani egy jó op rendszer cleaner progit, mint pl.: Pc-n a CC Cleaner? Valami egyszerűt, de hasznosat. És egy nagyon buta kérdés, miért nem ébreszt, az ébresztő kikapcsolva, mint a régi Nokiámnál? Lassan 5 hónapja van meg a One és erre még nem jöttem rá Minden éjjel kikapcsolom a telefont, mert itt olvastam hogy ezzel megnő az akkumulátor élettartama.
A kételkedőknek: Mivel nekem ez az első okos telefonom, úgy érzem "szűz" véleményem van a témában, és egyszerűen fantasztikus! Nálam semmi összeszerelési hiba nem volt, pedig május elején vettem (bár igaz Ausztriában mivel itt élek)! Egyszerű a kezelése, olyan gyors, mint a csúcskategóriás PC-m. Szerintem messze a legszebb telefon külcsínre, bárki megnézi az utcán pl. Egy negatívumot tudok mondani, de ez is csak apró: ha kihangosítod a telefont, még maximum hangerőn is halkabb, mint egy Samsung Galaxy S3!
Mindenkinek szép napot! -
Zirowe
nagyúr
válasz Hexcity #14385 üzenetére
Mert kb egy okostelefon sem képes rá az alap rendszer miatt.
Használd a repülőgép üzemmódot.We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Zirowe
nagyúr
válasz spawn21 #14387 üzenetére
Szerintem a hot rebootra gondolsz, de az már rég óta jelen van htc-nél (talán dhd óta), aminek kb semmi haszna nincs, max annyi, hogy nem tudsz a bill kombóval bootloaderbe lépni ha be van kapcsolva.
-
Badboys
őstag
Amennyiben emlékezetem nem csal kb.2 hete azt írták itt, hogy az One kikapcsolt állapotban is ébreszt. Van másik androidos is ami tuti,hogy ébreszt ki kapcsolt állapotban.
-
TheProb
veterán
válasz Hexcity #14385 üzenetére
ilyen cleaner programok teljesen feleslegesek ez nem winfos ahol minden szarral tele van szemetelve a registry. Ha valamit nem használsz akkor letörlöd de ha marad is csak annyi a hátránya hogy fogy a szabad hely. Ébresztős témához nemtok hozzászólni én sose kapcsoltam ki egyetlen telefonomat se estére semmilyen okból. Appok terén szerintem menj fel a play-re és nézegesd a leggyakrabban letöltött kategóriát, stb. meg nemrég volt valamelyik magyar androidos oldalon egy toplista hogy melyik appokat használják a legtöbben. Igazából ami igényednek megfelelő, pl irodai csomg (excel, doc kezelő), adobe reader, zene lejátszó (power amp), google maps, gmail, zenefelismerő, sporttracker, stb.,stb. ezek most csak az én appjaim amik hírtelen beugrottak.
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
Na akkor egy komolyabb kérdés: gyári rendszeren, hogy tudom kikapcsolni azt, hogy a headset tárcsázzon dupla kattintásra?
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Zirowe
nagyúr
válasz spawn21 #14392 üzenetére
Most próbáld meg úgy, hogy a gyorsindítást (menü--> ki/be) kikapcsolod.
Ekkor nem fog ébreszteni kikapcsolt állapotban.
Mindezt azért, mert rendesen kikapcsolva nem tud ébreszteni (talán pár mtk chipsetes telefon képes rá csak), míg a gyorsindításos kikapcsolás nem igazi kikapcsolás.We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Még javulhat az Arrow Lake-S platform teljesítménye
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Politika
- Okos Otthon / Smart Home
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest