Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
engusz
veterán
Engem ezzel a telefonnal megvett kilóra a HTC. Mintha olvastak volna a gondolataimban. Van néhány apróság, aminek nem látom túl sok értelmét (variált funkció gombok) vagy hiányát érzem (pl. nincs kamera gomb), de minden más tekintetbe egy korrekt iparos munka - ahogy szokás mondani
Rendszeres hírfogyasztós vagyok (többnyire RSS-en keresztül), ezért az én szememben maximálisan pozitív a Blinkfeed jelenléte. A videók alapján gyorsnak és testre szabhatónak tűnik. A flat dizájnt is üdvözlöm, néha tényleg zavaró az a vizuális orgia, amit a Sense képviselt (mondjuk a Sense 4 képernyőzáras időjárás modulja kifejezetten tetszik)
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3684, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3870, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi