- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
HTC ONE M9
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicze
félisten
Beats-et is "elhagyták" akkor már.
Most vége a SuperLCD bullshit sincs már sehol említve, de szerintem még volt pár ilyen márkanév, ami kikopott idővel.
Maradt a BoomSound. A duo ugye ment a M9+-ba. UP meg előre hátulról.Amúgy magyarázhatnám, hogy az Ultra Pixel is csak egy márkanév volt 1x egy STMicro modulnak utána megy egy OmniVision modulnak, pont ez a lényege az ilyen elnevezéskének, hogy a név maradjon, de a HW-t szabadon cserélgesd alatta, mint a csodás Retina elnevezés Apple-nél.
-
vicze
félisten
Hát bizony a Qulcomm ISP bemutatójában ott virít a M8 szóval...
(Lumiákkal együtt amúgy.)
-
vicze
félisten
A SoC-ba biztos nem, már elnézést. Teljesen standard SoC mind a kettő, sorozat szám alapján se módosított a Snapdragonos. (Eléggé mániám a szétszedések és a HW komponensek, elnézést.
)
Egyetlen módosítás amiről tudok, amit Qualcomm valaha is csinált az a L1020 számára volt egy custom ISP a 41MP támogatásához, de az is sajátjuk volt.
Inkább SW lesz az Image Chip mint HW.ON:
Új kamera SW-vel készült képek. Még 2-3 frissítés és elfogadható lesz. Ha még mindig kétli valaki, hogy az SW lenne az oka, akkor legyen szíves konkrétabban megindokolni. -
-
Blyan
félisten
Most akkor ezzel azt akarod mondani, hogy a M8 azért gyorsabb az M9-nél, mert a magokat nem használják ki a programok?
Mert akkor ezekszerint a Samsung ott kapta el a HTC-t, ahol eddig ők voltak a legjobbak - az optimalizálásnál.
Vagy az Exynos ennyire brutál SoC lett. Simán ez lehet.
-
Dr.Anonymus
addikt
Asus nálam azért esik ki:
mert egymás után két asus transformer tabletem is volt/van és mind a kettő egy konstrukciós vicc volt
Asus Transformer Prime volt az első
ebben igazából kettő antennát kellett belepakolni az asusnak, egy gps-t, és egy wifi-t
találd ki, hogy ebből a kettőből hányat sikerült ?
jól sejted, nullát
a gps olyan gyengén fogott a fém ház miatt, hogy kisebb botrány lett belőle, így végül az asus arra kényszerült hogy gpsvevő kiegészítőt adjon a tablet vásárlóknak
a wifi meg a leggyengébb wifi antenna amit valaha mobil készüléken láttam...adtam még egy esélyt az asusnak a tegra4es Transformer Paddal
az egy dolog, hogy egy szoftverfrissítés után volt hogy a tablet estére lemerült 0%-ra, úgy hogy 100%ról indult reggel, és egész nap hozzá se nyúltam, mert otthon volt amíg én dolgoztam...
ezt egy-két hónappal későbbi szoftverfrissítéssel orvosolták, addig vezetékes gépként működött
de ezen fent se akadok,
az viszont vicces, hogy a töltő kábel az első héten szétesett (ezzel már az elődnél is gondok voltak, de ott csak szétcsúszás volt jellemző - ha nem tudod ez mit jelent, akkor szerencsés vagy)
az már csak hab a tortán hogy a billentyűzet dokkolóban löttyög a tablet, igazából nem zavar
az viszont igen, hogy emiatt egy hosszabb külföldi útam során meglazult a kettő részt összekötő adapter, és nem érzékelte a tablet a billentyűzetet... az út hátralévő részében felfedeztem a hangfelismerős szövegbevitel előnyeitszóval ha az asusnak ez a billentyűzet dokkolós megoldás is ilyen nehezen jön össze, akkor nem szeretném tudni mit produkálnak ha három eszközt kell egybe integrálni
az említettek közül nekem még talán a Lenovo K900 jön be
de sajnos az idei új felhozatalból úgy tűnik, hogy a Lenovo is átáll copy-paste workre
biztos ez a kifizetődő -
-
-
Nazara
őstag
Jogos, köszi a kiegészitést! Ezeket az apróságokat mondjuk nagyon nem értem, miért spórolták ki (autofókusz, OIS).
(#101) Sebestyen01: Egy telefon sem ér annyit. A gond idén a HTC-vel az, hogy szinte nulla innovációval (konkurenciához képest!), egy ráncfelvarrásért kérnek teljes árat.
(#98) Flind: Multitasking, helykihasználás, ár és dizájn (ez utóbbi persze szubjektiv) ezek közül azon pontok, ahol a Sony semmivel nem jár a HTC előtt. A vizállóság és az üzemidő meg olyasmi, amik miatt én a Boomsoundot és a Sense-t biztosan nem áldoznám be.
(#107) Csapoati: Ha itt lenne előttem 240 rugó, hogy eldöntsem veszek egy M9-et a teljes összegért, vagy egy M8s-t 160-ért, akkor könnyű menet lenne, hiszen az aprón az M8-ak 80-100 körül vannak, szóval minek fizessek egy gyengébb telefonért dupla árat?
M8 vs. M9 viszonylatban egyébként nem éri meg befektetés.
(#109) Blyan (#111) stilo18: +1.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óvodások homokozója
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Napelem
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest