- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
-
Mobilarena
HTC ONE M9
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oppenheimer
nagyúr
-
Kasya
nagyúr
-
ferrari1
őstag
Láttam élőben is, és jelen van a csillogás.
Nazara:Lezárt kijelzőnél az élén különböző értesítéseket lehet kiiratni vele. Itt láthatóak.
Weeman1: Elfogadom, elismerem, nem erről van szó. Van egy ok, ami nagyon zavar. Ami miatt nem választanám. Ha kellene akkor inkább a sima.
-
doooo
veterán
Nem tudom, mit vártak.. csúcs proci (Snapi 600-ról 801-re), nagyobb akku, jobb kamera, (akármit is mondanak) a szoftver is rengeteget javult, a dizájn is jobb lett (nem mondom, hogy nem hasonlítnak, de ahogy ezt feljebb is említették ez nem csak a Samsungra igaz) pláne a hátlap, ami szerintem kész siralom az S4-en, a képernyőn is javítottak némileg, bár ez nem annyira szembetűnő, IP védelem, az SD bővíthetőség már 128 GB-ig terjed, sokkal gyorsabb adatátvitel(LTE Cat.4), USB 3.0, és olyan kis plusz dolgok(amikről nem állítom, hogy létfontosságúak) mint az ujjlenyomat olvasó, meg a pulzusmérő, és még gondolom mást is lehetne találni.. tehát ha ezek nem előrelépések, akkor nem tudom, hogy mik.. a Sony sem, a HTC sem, senki sem "lépett előre" ennél többet.. és persze most itt az új S6 "a nagy mérföldkő" ami ugye rengeteg fejlődött előre is meg egy kevesett vissza is sajnos, és ez mindenkinek lenyűgöző.. le merem fogadni, hogy ha az S5 ilyen fém, meg üveg köntösben jött volna, akkor ez a nagy örvendezés egy évvel korábban történik.. Tehát akkor ott vagyunk, hogy egy dolog kell a vásárlóknak, a minőségi anyaghasználat. És akkor már meg is érkeztünk az M9-hez, ami most olyan pontra jutott, ahol már a fém nem elég az embereknek..
De majd egyszer lesz egy tökéletes telefon is.. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest