- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
-
Mobilarena
HTC ONE M9
Új hozzászólás Aktív témák
-
Badboys
őstag
Amikor beszéltünk telefonon akkor is ezt mondtam,hogy nálam az MX folyamatosan játszik le filmeket,nincs akadás sem röccenés és nincs semmi féle codec. Ale natúr az MX sőt bele sem nyúltam a gyári beállításokba. Próbáltad úgy a gyári vissza állítást ,hogy szűz telepítéssel? Akkor is mondtam,hogy szvsz. az is okozhat gondokat,hogy nem a Sensét használod. A HTC arra optimalizálja a telefont. Ez csak egy tipp. Nem lehet, hogy annyit foglalkozol az állítólagos hibákkal,hogy már be beszéled magadnak? Ez nem sértés akar lenni. Van egy olyan pont amikor az ember mindent valós hibának vél azt is ami nem létezik. Találtam én is meg más is apró hibákat,de ezek olyanok,hogy együtt lehet élni vele. Miért nem cseréled el vannak jó lehetőségek pl. G4 vagy bármi ami ebben a kategóriában akár jó is lehet. Én tennék egy próbát a szűz telepítéssel sensével és egyenkénti újra rakással.
-
G.Lucas
csendes tag
Boccs, de miért is és mire kell várni?
Jön a droid 7.0 és meg kell várni, tudsz valamit?
Mi van, ha frissíti?
Mindenkinek sz@rul működik 6.0.
Nálam minden okés, sőt azt tapasztalom, hogy kb 30%-kal hosszabb a merülési idő.
Gyorsabb lett, jobbak az animációk.
Szerintem nem kellene usereket lebeszélni a frissítésről.
Gondolod azért dolgoznak fejlesztőmérnökök tucatjai, hogy rosszat akarjanak felhasználók millióinak?
Szerintem a legtöbb problémát a régebbi appok ütközési problémái okozzák és nem a droid 6.0!
Boccs, hogy belevauztam!
Peace! -
Ombre88
csendes tag
Sziasztok!
Frissítettem 6.0 -ra.Következő a problémán.Facebbok messengeren ha írnak nekem akkor teljesen eltűnt a partner "buborékja".A telefonom villog,a felső infosávban ott van hogy üzenetet kaptam ezzel nincs gond.Nemtudja valaki hogyan lehet elővarázsolni újra?Köszi a segítséget előre is. -
-
fravik
tag
Nem lehet, hogy a BS Player app-ot kellene frissíteni FR helyett? Gyanús, hogy nem kompatibilis az app, de persze megeshet, hogy ez akár segíthetne is rajta. Én először a program cache, data törlésével, majd uninstallal próbálkoznék, ha ezután is rossz, akkor még mindig nekiállhatsz az FR-nek.
Szerintem az a normális, hogy nem volt FR még a telefonodon (5.1 óta legalábbis). Szerintem ez a jó működés, hogy nem kell hetente/havonta újrahúzni. -
fravik
tag
Ugye alapértelmezetten az összes alkalmazásod optimalizált energiagazdálkodásra van állítva.
Ezzel (ha jól értelmezem, az akkus menüpontban lévő battery optimization-re gondolsz) meg tudsz adni olyan alkalmazásokat, amikre nem akarod alkalmazni ezt a doze-féle optimizációt, tehát azt akarod, hogy full szuflával menjenek mindig, még ha a telefonhoz nem nyúlsz órákig, akkor is. Nem tudom mi lenne a haszna... -
fravik
tag
Ez a Doze mode nem egy beállítás vagy egy külön szabályozható dolog vagy menüpont. Ez egyszerűen teszi a dolgát, amikor a telefon "idle" állapotban van, azaz pl. nem mozdítod meg egy ideig.
Kis angol tudás nem árt, de a lényeg az, hogy nem lehet ezt szabályozni, a rendszer szabályozza a dolgot, szóval egy szoftveres feature-ről van szó, ami a háttérben teszi a dolgát.
How doze works -
Diamond500
senior tag
Ha nagy ritkán lenne, engem sem zavarna, de sorozatos... Nekem tetszik ez a funkció, meg a készülék is ezért döntöttem a HTC mellett, az LG helyett. Abban segíthetnétek, hogy a googleplayről a htc frissítésekeket felraktárok e, illetve melyik verziójú droid fut nektek, gyári launcheretek van? Hátha csak valami bekavar, és némileg orvosolható...
-
leslien
nagyúr
m9s 99k van .. 13mp kamera ois arra lennék kívácsi h melyik sensort tették bele,de sehol sem találok infot...
-
ferob
őstag
Elsősorban nem az a kérdés, hogy működőképes marad-e attól, hogy bármit belefújsz vagy öntesz, hanem inkább az, hogy mégis egy pár hónapos készüléket mire fel kéne kezelni bármivel?
Mintha ennyi idő alatt annyira el tudna oxidálódni bármelyik alkatrésze a készüléknek, hogy használhatatlan legyen.Másodsorban, ha még komolyabb problémája nem is keletkezik a készüléknek, akkor is ott a kérdés, hogy szerinted mit szólnának a szervizben egy garanciális javítás keretében, ha ennek a nyomaira bukkannak?
Konkrétan megvonják a garanciát és a hibát sem fogják javítani, csak egy árajánlatot fog kapni az illető a fél telefon cseréjére vonatkozóan, mivel azon a tájékon található többek között a kijelző, az akkumulátor és az antennák csatlakozója is. -
Varoz
addikt
Mivel a WD40 olaj, illetve kenőanyag. Semmi keresnivalója az elektronikában. De könyörgöm az orbitális hülyeségeddel állj le, mielőtt valaki tönkreteszi a telefonját!
"kontakt spraykent is hasznaljak"
Aki ilyet tesz, az minimum egy idióta!Inkább kis emelem.
Véletlenül se fújunk be elektronikai eszközbe WD40-et!
-
ferob
őstag
Nem az ország a lényeg, hanem az európai régió, valamint az, hogy ne valamely külföldi szolgáltató saját CID-es készüléke legyen, mert ebben az esetben egyrészt nem sűrűn akarják megjavítani, másrészt kell hozzá a szolgáltatótól származó eredeti számla, mivel arrafelé se hülyék dolgoznak, és tudják, hogy virágzik a szürkeimport.
-
-
Speeedfire
félisten
A net nálam is megy.
Badboys: Vedd figyelembe, hogy kevesebb embernek valószínűleg még M9-ese is, emiatt ne lepődj meg, hogy kevesen is vannak itt a topicban.
De, hogy éremeben is hozzá tudjak szólni a feltett kérdésedre. Én nem találom halknak a telefont beszélgetés közben. Hangouts-ot nem használok. A lezárás nekem sem megy dupla tap-pal, egyedül akkor ha a lezárási képernyőn vagyok. Ergó visszafele max akkor lehet hasznos (szerintem), ha csak az értesítéseket, időjárást vagy az időt akarod megnézni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest