Hirdetés
- Huawei P30 - kell ennél több?
- iPhone topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Magisk
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsé2003
aktív tag
válasz
BlackTreff #6298 üzenetére
Na akkor kipróbálom.
Megint végig kell menni ezen a rom maneger meg androod dolgokon, vagy most más csak simán a home+power-es eljárás -
Zsé2003
aktív tag
válasz
BlackTreff #6295 üzenetére
Nagyon köszi a Segítséget!!! Sikerült
Habár nem igazán tetszik ez a Cronos rendszer.
Nem tudtok olyat ami inkább ilyen desire tudású? -
Zsé2003
aktív tag
válasz
BlackTreff #6295 üzenetére
Na már telepítek
-
Zsé2003
aktív tag
válasz
BlackTreff #6293 üzenetére
Kösz a segítséged! Most épp az UniversalAndroot-ot vadászom, mert a marketben sehogy nem találom, nem tudom törölték, vagy mi lett vele
-
BlackTreff
tag
válasz
Zsé2003 #6292 üzenetére
Üdv!
Én is nem régen jöttem rá egy könnyű megoldásra:
1. UniversalAndroot-ot felrakod és nyomsz egy root-ot
2. Felrakod a ROM Managert
3. Flash Alternate Recovery-re katt ( wifi vagy mobilnet kell )
4. Felmásolod a memkarira a letöltött ROM-ot ( érdemes előre felrakni mert a recovery telepítése után egyből bedobja a rec menüt )
5. Ha mégsem raktad volna fel előtte akkor tedd meg, aztán teló kikapcs HÁZ + BEKAPCS gombot egyszerre nyomd meg
6. Nandroid-al backup készítése
7. Memkariról telepítés
8. Sok várakozás után rebootElég kezdő vagyok ezen a téren, biztos van könnyebb/egyszerűbb módszer, de nekem ígyy sikerült!
UI.: Ha valami kimaradt volna, akkor majd javítom!
-
Zsé2003
aktív tag
Az mitől lehet, hogy elindítom a rootolást és a programban nem engedi a Backup Recovery Image gombot? Ill megnyomom, és nem lesz semmi, kiírja: Backup FAILED: Could not run command?
-
Zsé2003
aktív tag
Ha ROM-ot akarok telepíteni, akkor az itt leírtak alapján meg tudom csinálni? Szóval így működni fog? [link]
Cronos Froyo 1.6-ot akarom feldobni. -
kenny123
addikt
Hali!
Találtam frankó hátteret, ami megegyezik a hero kijelzőméretével, de amikor be akarom állítani háttérnek, saccra kb felét engedi kijelölni. Légyszi, valaki segítsen, köszi! -
tenke.
tag
csákány. nincs valami új rom? esetleg hír a legend, 2.2 sense portról?
-
chros
őstag
Van olyan program, amivel tudjuk allitani a Heronk fenyerejet?
(neha olvasok rajta ejszaka, de kiegeti a szemem ...)
Koszi!
-
Zsé2003
aktív tag
válasz
szrobi66 #6283 üzenetére
Köszi a segítséget!
De kérdésem is lenne az ottani leírás alapján:
10. Nyomd meg a Flash REcovery Image gombot. Várj míg befejezi.
11. Kapcsold ki a telefonod. Bekapcsolás közben tartsd nyomva a házikó - home - gombot, és így a rom telepítő menüjébe jutsz.A 11.es pontot akkor kell megcsinálni, ha új romot akarok feltenni? Jó kis főzött romot honnan tudnék lehalászni?
-
Lord Soth
tag
Sziasztok,
Tudnátok abban segíteni, hogy hogyan lehet a telefonban tárolt címjegyzéket (telefon, email, szülinap, stb...) átmásolni a gmail-es postafiók címjegyzékébe. Anno csak azért csináltam gmai-es postafiókot, hogy tudjam használni a marketet, de mostanában át fogok állni rá és nincs kedvem egyesével ezzel vacakolni. Előre is köszi a segítséget!
-
-
szrobi66
aktív tag
Én pl vagy 3 napja visszatettem a 2.1et, mert a Cronos 1.6 egyre lassabb volt, és elkezdte ontani az FCket...
-
Zsé2003
aktív tag
Hahó!
Szeretnék kérni egy kis segítséget.
Megéri 2.2-es Froyo-t feltenni herora? Jók ezek a főzött romok? Gyorsul a teló, esetleg plusz funkciók?
Most a gyári 2.1-es szoft van -
szrobi66
aktív tag
válasz
BlackTreff #6268 üzenetére
video kodeket x264-re állítsd, video méret 480x320, video bitarány 1024, video képkocka arány 25. Nekem is volt ilyen bajom, amióta ezekkel a beállításokkal konvertálok tökéletes!!
-
qfm
őstag
válasz
BlackTreff #6268 üzenetére
A rom típusát is jó lenne tudni, mert pl. a cronos romoknál volt leírva egy megoldás, hogy a hosszú videókkal se legyen gond. Ezen felül lejátszóból is több fajta lehetőséged van hogy mivel próbálod megnézni.
-
BlackTreff
tag
Üdv!
Másnál is jelentkezett az a probléma, hogy gépen egy filmet Mpeg4-be konvertáltam, majd átmásoltam a telefonra és ott lejátszás közben időközönként beszaggat vagy teljesen megáll, aztán újra elindul?
Egyik ismerősöm Nokia 5800-ról küldött egy videót amit annak a telefonnak a kamerájával csinált. Ez mind szép és jó csak az a gond, hogy nálam szépen befagyott a kép és csak hangot adott!
Próbáltam a telefon újraindításával, videó többszöri elindítással, de semmi eredmény!Ha valaki másnál is felléptek ezek a problémák és sikerült megoldania, annak a segítségét szívesen várom!
( Esetleg, ha rossz formátumba konvertáltam és az a baja akkor ajánlhatnátok olyan formátumot amin nem szaggat, de jó a hang és képminőség! )
Köszönöm!
-
qfm
őstag
válasz
hardy586 #6265 üzenetére
Rakj fel egy 2.1-es sense romot, a gyárinál az is jobb lesz, és nem hiányolod belőle a programjaid. Nem a rom szar, egyszerűen te csak a senset tudod elképzelni.
Amúgy reagálva a felvetéseidre:
azért szaggat, mert nem raktál fel egy normális launcher-t,
azért nincs annyi főképernyő mert nem mentél be a beállításaiba és növelted meg a számukat,
smart dialból igen is van tökéletesen működő (ja igen, kevésbé csicsás),
a rootolásról meg ha nem tudod hogy jó e, régen rossz.. számtalan program használja amik hasznosak, plussz a custom romok se elhanyagolható tényezők. -
Titi76
aktív tag
Srácok. Tudtok olyan progit ami kipucolja a mem-et. Ahogy telepítek valamit, fogy a mem, majd ha nem tetszik uninstall, de a mem ua. marad. Elértem az 50MB-ot.
-
hardy586
csendes tag
cronos froyo 1.6? ez egy **ar. a 2.1 hez képest lassú szaggat lefagyogat nincs annyi főképernyő ez a smart dial hiány is rettenet amik a marketen vannak szánalmas utánzatok. nem tom jo e ez a rootolgatás. valaki tud egy jo romot??
-
qfm
őstag
válasz
BlackTreff #6263 üzenetére
grafikai egység, cpu típusa
-
BlackTreff
tag
Valaki tudna dobni egy oldalt, ahol leírják a root-olás menetét és működik is?
Vagy én vagyok béna ( Pedig a kütyüknél nem szoktam bénázni ) vagy a telefon nem akar engedelmeskedni, de 1-2 pontban mindig elakadok, a programos root meg nem sokat ér! -
válasz
BlackTreff #6259 üzenetére
691mhz-n sem oks
-
KaoszTom
aktív tag
Hero professzorok!
Valamit nem értek. Mindenhol azt olvasom, hogy az Angry Birds jól megy a hero-n, csak 1-2 bonyolultabb pálya szaggat be.
Nekem 2.1 Chcolade és a 2.1 Villain12 romokkal már az első pálya is erősen szaggat. Most feltetem a 2.2 legújabb FroydVillain 1.6-ot és itt még rosszabb, kb. 5fps.Hogy lehet, hogy másnál jól megy nálam meg szaggat mint az állat, mit nem tudok?
BlackTreff: Kb. 10 hozzászólással ezelőtt lett kifejtve.
-
BlackTreff
tag
Üdv!
Nem rég került hozzám egy HTC Hero és szeretnék új ROM-ot rátenni, de az a gond, hogy nem igazán értek hozzá ( első Androidos telóm ). Esetleg ha valaki le tudná írni vagy tudna dobni egy oldalt, hogy hogyan kell megcsinálni annak nagyon örülnék.
Jó lenne, ha szájbarágós, mert a fórumon is visszaolvastam meg a neten is turkáltam, de még mindig kínai!A segítséget előre is köszönöm!
UI.: Esetleg tudnátok ajánlani pár ROM-ot amit érdemes felrakni?
-
qfm
őstag
1, ext partíciót kellett volna létrehoznod
2, 3, ezek a sense-be voltak ami már nincs fent a flashelés miatt. Tölts le új widgeteket, és tölts le új tárcsázót ami kiváltja a régit. -
hardy586
csendes tag
nah még egy két kérdés hogy tudom azt megtenni hogy a mem karira instalállja a programokat?
2 nem tudok a főképernyőre kitenni időjárás és óra widgetet
3 smart dial? az már csak a 2.1 gyáriban volt benne? -
hardy586
csendes tag
haha sikerült!! cronos froyo 1.6
http://prohardver.hu/tema/re_htc_hero_emberek_ez_a_jovo/hsz_5994-5994.htmlutólag is köszönet rene0619-nek az egyszerü és működö leírásért
-
KevinHero
csendes tag
Sziasztok,
Régebben segítettek itt nekem IGO-val kapcsolatban. Azóta új telefon vettem és a képernyő felbontása nagyobb. Sajnos a régi program csak kicsiben jelenik meg.
Tudna valaki segíteni abban, hogy ad egy olyan linket ahol az IGO 800X400 -ra van optimalizálva.
Vagy a régi programot, lehet úgy beállítani, hogy egész képernyős legyen???!! -
se87tet
tag
válasz
-FreaK- #6246 üzenetére
Hali!Nem úgy értettem a vitát hogy bent a szervizben, hanem hogy itt a fórumon vitatkoztak hogy akkor most nézik-e a root-olást, vagy nem, sőt még te is kifejtetted a véleményed róla, (6002-es hozzászólás)
Nekem tök mindegy, az én telóm külföldről származik, szval ha behal úgysem tudnám hova vinni, garanciapapírom sincs hozzá.
A Room egyel korábbi verzióját raktam már fel, szép volt, de lassú és bugos.Pontosan már nem emlékszem mi volt vele a fő bajom de egy estét ha volt a telefonomon.
Hy
-
-FreaK-
veterán
válasz
kidifirnigel #6245 üzenetére
Még senkinél nem kötekedtek emiatt, vita se volt ahogy azt valaki írta fentebb
Ezt próbálta már valaki?:
Tegro 2.3 (Slide Espresso port)
Milyen sebességre? -
kidifirnigel
csendes tag
Sziasztok!
Jelzem, hogy a februárban vásárolt G2 Touch kijelzője immáron másodszor döglött be. A tünet ugyanaz volt: nem érzékel, máshol érzékel stb.
Az első szerviznél nem voltam szívbajos, mert nem nyúltam hozzá a Rom-hoz.
Most viszont már rootolva van, úgy ment a szervizbe /T-mobilnál leadva/. Természetesen csináltam még az eredetiről egy backupot, az ment vissza rá.Szerencsére nem volt semmi gond, javították 1,5 héten belül garanciálisan.
Viszont láttam egy papírt, ami az ügyintézőnél volt, hogy szoftvert frissítettek rajta, ott voltak a verziószámok is, hogy miről-mire. Most 2.1-update 1 firmware van rajta, 3.36.116.3 sw-el.
Viszont buktam a recovery-t a home+bekapcs gombra egy felkiáltójeles telefonpiktó jön ki...
pedig nagyon jó lenne valamit feltennem, mert brutál gyorsan lemerül ezzel a rommal...A lényeg, hogy - nekem legalábbis - nem kötekedett a szerviz!
-
se87tet
tag
válasz
hardy586 #6243 üzenetére
Pár hozzászólással feljebb ki van már linkelve, de itt van még egyszer:
Cronos 1.6
http://www.multiupload.com/20TG7SIT09És még egy pár rom:
FroydVillain 1.6.0
http://www.villainrom.co.uk/releases/FroydVillain1.6.0/download.phpElelinux FROYO_2.2_Special_Edition_RC1
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=792466Legfrissebb Cyanogen rom
http://mirror.teamdouche.net/?device=heroRemélem segítettem.
-
hardy586
csendes tag
-
se87tet
tag
válasz
hardy586 #6241 üzenetére
Szia!
1.Főzött rom-sztem tök hülye kifejezés, custom Rom, egyedi rom sokkal jobb lenne rá.
Lényege hogy pl a Herora hivatalosan nem adták ki a 2.2-es Android (Froyo) romot, de a developer-ek (fejlesztők) mégis lehetővé teszik az embereknek a használatát úgy, hogy átportolják más típusú telefonokról a Herora a Rom-ot.Ilyen fejlesztőkyanogen, Elelinux,Cronos...stb.Ezekbe a romokba aztán belerakják a kedvenc alkalmazásaikat, megváltoztatják a kinézetüket, optimalizálgatják, ilyesmi.
Te letöltöd azt a gépedre pl a http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=512 oldalról, felmásolod a telefonodra, aztán egy custom recovery-n keresztül (ROOT-olt telefonon házikó+telefon letevős gomb)szépen fel tudod installálni.Wipe-törlés kitakarítja a telefonod memóriáját..ennek is van három fajtája, és ez is a custom recoveryben van.
Arra jó, hogy az új rom teljesen tiszta, üres telefonra menjen fel, ha nem csinálod meg, elképzelhető hogy nem fog működni, vagy lassú lesz, vagy fc (force close-olyan mint amikor windows alatt nem válasszol, vagy leáll a program)-lesz egyes programoknál.3.goldcard-fogalmam nincs az mi, eddig nem volt rá szükségem.
4.xda-developers -sajna angol, de a legjobb oldal.kiválasztod a hero-t, aztán a developers mappát. (http://forum.xda-developers.com)
5.Személyes tapasztalataim szerint mostanra olyan stádiumba érkeztek a romok, hogy nincs túl nagy különbség közöttük, mindenki a Cyanogen 6.1 rc1-romból indul ki, és azt fejlesztgetni, de nekem jelenleg Cronos 1.6 van.
Vagyis a Froyo Sence-de ezt csak teszt jelleggel tettem fel, még nem az igazi.Nagyon fontos hogy mielőtt bármibe is belekezdenél a telefonodról csinálj egy backup-ot
amit a nandroid menüpont alatt csinálhatsz(recovery menüben), így nem nagyon tudod elrontani a telód, még bejön a recovery menü, addig nincs baj, ezt mindig vissza fogod tudni hozni, ill. hogy mindez csak ROOT-olt telefonon igaz, és bár vitatkoztak itt róla a múltkor, de én úgy tudom, hogy a ROOT garanciavesztéssel jár!!!!! -
hardy586
csendes tag
Sziasztok. Jaj nekem még mindig nem tiszta ez a "főzőtt rom" dolog. első kérdés mi az hogy főzőtt?? én főzőm itthon?
2. valahol nincs ez leirva normálisan nem vagyok hülye ezekhez a dolgokhoz de a wipeolás nem egy tul ismert szó és ez minden leírásban benne van. nekem meg foggalmam nincs mit jelent.
3. goldcard az mi?
4. honnan tudok letölteni romokat? torrent? vagy? mert amiket találtam mind ilyen megauploadosok és onnan 10 óra mire lejön 1.
5. melyiket érdemes felrakni?
Szóval ha valaki le tudná írni szépen magyarul lépésről lépésre az sokunknak segítség lenne. Nekem legalább is biztoselőre is
-
-FreaK-
veterán
RA-recoveryben a wipe rotation settings szerintem reseteli a szenzorbeallitasait, probald ki.
-
qfm
őstag
Amúgy a bubbles programban (vízmérték), van kalibráció, amivel szerintem megoldható, bár nem biztos
-
varesz11
tag
üdv!
azt szeretném kérdezni hogy van e valamilyen megoldás a nagyobb felbontású videófelvételre? mert ez a 352 x 288 pixel nem a legtöbb és itt csak szoftveres korlátozás van mert ugye ez a kamera természetesen képes lenne nagyobb felbontásra. szóval van e mód a felbontás növelésére akár valami külön kamera programmal (más telefonnál pl fps növelést így értek el). -
Blue@X
senior tag
Sikerült már valakinek ADHOC-hoz csatlakoznia a Hero-val?
-
-FreaK-
veterán
Ha felraksz egy adw-t(de nem ajánlom mert lassú hero-n) akkor elvileg tudod uninstalálni, ha mégsem akkor adb parancssorból vagy qtAdb-vel tudod törölni.
Csak azok a témák fognak biztosan működni amik a cronos oldalán található, a választék meg nem túl nagy sajna.
[link]Viszont most jött ki rá a Minimal Matte, végre! az egyik legjobb theme szerintem.
-
-FreaK-
veterán
Kijött a CronosFroyo 1.6:
Release notes:
21 Nov 2010 | Cronos Froyo 1.6.0:
* Full new compile based on my latest toolchain.
* Default Mail Client updated to support more IMAP + SSL
* getThumbnail memory leak fixed.
* Used JIT+ library optimizations.
* Sound Improvement.
* OpenCore improvements.
* SKIA (2D Render Engine) Improvements.
* New Kernel tweaks.
* Android System Tweaks.
* As always included CM external application sources.
* CM Parts are included default, but filtered and added as CM Extra in menu.
* A lot of DalvikVM changes. This bad boy is a monster now.
* Shutdown and Reboot Menu is now faster.
* Removed blending and blur, to speed up system.
* Fully optimized ARM flags compile.
* Allowed unaligned memory accesses on ARM targets that support it.
* Faster Z_HUFFMAN_ONLY and Z_RLE compression for images and other specialized compression.
* Latest GAPPS.
* Talking notification sounds.
* Default EVO.1 kernel included.
Note: I will be uploading a performance kernel soon. -
KaoszTom
aktív tag
Sziasztok!
Hasznos dologra jöttem rá:
Sok főzött romból (Villain, Chocolate...) hiányzik a G-Sensor calibration menüpont, így sok program rosszul működik, pl. a GoogleSkyMap.Az Any Cut nevű ingyenes progival ez a menüpont elővarázsolható:
New shortcut / Activity / G-Sensor calibration. -
tenke.
tag
Sziasztok
Felraktam a cronos froyo 1.5.1-et, és lenne két kérdésem:
1.- le lehet törölni valahogy a launcher pro-t, (előtte felraknék egy adw-t pl.)
2.- milyen témák működnek rajta?
elegante steel-t szeretném felrakni. -
se87tet
tag
Alakul a sense 2.2 herora.
Már megy a gps-is, csak a kamera, és az apps2sd van hátra.http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=838730
-
-FreaK-
veterán
válasz
MartOOn #6219 üzenetére
Persze hogy lehet, találsz mindenfelé a neten, de itt egy jó kiindulási pont:
Hero, G2 Touch Themes and AppsA topicban rákeresel a boot szóra és szerintem találsz egy párat.
Ehhez azonban kell root meg custom recovery, mivel a bootképernyők update.zip formátumban vannak. -
MartOOn
addikt
boot képet lehet cserélni heron? a htc-s simply-s cuccot szeretném lecserélni egyedi animációra esetleg. vki?
-
Hali!
Valaki meg tudja mondeni, hogyan lehet eltüntetni a zöld android figurát híváskor, ha nincs kontakthoz kép rendelve, mert iszonyat ocsmány.PLS!!!!!
Köszi! -
gyiku
nagyúr
opera mobile-nal hogy lehet kikapcsolni a gorditosavot? van egy keret, amiben van a honlap es gorgetni kell, ha az egesz oldalt latni akarom.
-
rjg
őstag
Bár én is Herot használok, a helyedben mégis inkább egy ZTE Blade-t vennék a T-nél vadiújonnan, két év garanciával, Dominó csomagban 37 ezer forintért. (Ha nem T-s vagy, a saját fórumában linkeltek ingyenes függetlenítési lehetőséget.) A kijelző felbontása 480x800 a Hero 320x480-ával szemben, a procija pedig az újabb, a Legendben is használt 600mh-es qualcomm. Igaz, a RAM csak 256MB, de ez sem nagy különbség a Herohoz képest. A Blade-n nincs Sense, a gyártó pedig kínai és nem taiwani
de ezért az árért szerintem korrekt ajánlat.
-
Titi76
aktív tag
Én kb egy éve úgy vettem meg a HEROT, hogy kellett a pénz s el kellett adnom az Omniámat és egy 8GB Ipod Nano 3G-t, tehát van viszonyítási alapom. Senheiser CX300-as fülessel használtam/használom a cuccaim. Az Ipod Nano semmivel nem szól jobban tisztábban mint a HERO. Sőt! A Nano hajlamos volt nagy hangerőn mélyebb hangoknál betorzítani, a HERO-n viszont minden ok ezen téren. Amiben gyengébb volt a HERO hogy nem lehetett EQ-t állítani, de mostanra ez is megoldódott. Végül ezektől függetlenül megint Nanot használok (5G) zenehallgatásra, de csak a rövid HERO akkuidő, Ipod rádió és kamera miatt.
Ja és még valami. A HERO gyári fülese ugyanolyan selejt mint az Ipod-é, mindenre jó csak zenehallgatásra nem. -
se87tet
tag
Szia!Sztem is a legjobb vétel a HERO lenne, de mit vársz egy HERO fórumon?
Annyit még hogy viszont a zenelejátszó (gyári füles, gyári lejátszó) nem a legjobb hangzású, az ezelőtti telefonomnak, ami egy 5800 volt, sokkal jobb volt a hangzása, de azért nem cserélném el 2db 5800-ra sem.Az iphone 3g ami versenyezni tudna vele gyorsaságban, tudásban, felhasználói élményben, de azzal azért nem olyan egyszerű az élet.(mindenhez szinkronizálgatni kell, nehezen lehet feltörni, meg van kötve a kezünk vele).
-
Csaxi
csendes tag
válasz
szrobi66 #6208 üzenetére
Először is köszönöm szépen a segítségedet! Ritkán használnám játékra, arra ott van az x360, maximum néha a buszon. Tudnál mondani azért pár címet, ami még jól fut a gépen, és amit már nem visz megfelelően? Egyébként egy Sennheiser CX300-II fülesem van, ezzel szépen szól a nano, és a szavaidból ítélve a Hero is jól teljesítene akkor ezen a fronton. A mindennapi használat során mennyire teljesít jól a "hős", illetve van valami rigolyája, amiről tudnom kéne a vásárlás előtt?
-
szrobi66
aktív tag
Szerintem 50ezerből nem nagyon találsz jobbat a Hero-nál, én lassan másfél éve használom, és 100%-ban meg vagyok elégedve vele, max a hardver miatt cserélném, mert vannak játékok, amik rohadtjók, de ahoz, kicsi a hardver, és a kijelző, de egy olyan teló 100ezer felett van. A többi androidos teló amit 50-ből megveszel újonnan, azok hardveresen nem jobbak, szarabb kijelzővel. Mivel használtan akarod venni, valószínű rootolva lesz, és ha már nem is napi szinten, de heti szinten jönnek rá új főzött Rom-ok.
Ha nem a gyári headsetet használod, hanem van egy komolyabb fülesed, akkor nagyon jól szól zenében is, bizonyos szinten ez is Rom-tól függ. ( pl cronos 1.5.1Rom+ Lithium music player + Pioneer füles /nem tudom a számát csak hogy 8000ért vettem/= maxon nem bírom hallgatni, és tökéletesen tisztán szól.... -
Csaxi
csendes tag
Ne haragudjatok a dupláért, de két dolgot elfelejtettem. Az egyik, hogy az iPhone 3G is a lehetséges készülékek között lenne, valamint kíváncsi lennék a szubjektív véleményetekre, hogy milyen a telefon hangminősége zenelejátszás közben? Jelenleg egy iPod nano 3g-t használok erre a célra, és szeretném, ha a leendő telefonom képes lenne hozni azt a minőséget lejátszás közben, mint a nano. Szerintetek a HTC eme készüléke alkalmas erre? Még egyszer köszönöm, ha tudtok segíteni!
-
Csaxi
csendes tag
Sziasztok!
Telefon vásárlása előtt állok, és szóba került egy android rendszerű teló is. Kb. 50.000 Ft-ot szánnék a készülékre, így használt Hero-kat is nézegettem. Szerintetek manapság érdemes még beruházni ilyen telefonba, tekintettel arra, hogy hosszabb távra (min. 2 év) szeretném, ha kiszolgálna? Átlagos felhasználó lennék, ráadásul sosem volt még okostelefonom. Legtöbbet az alapfunkciókat használnám, de szeretnék ismerkedni a rendszerrel, mert nagyon jókat hallottam róla, és régóta vágyom egy androidos kütyüre. Miben lennék hátrányban (természetesen nem a hardveres részre gondolok), ha egy 2012-ben például egy 2009-ben kiadott, zöld robotos gépet használnék? Az újabb frissítéseket nyilván nem adják majd ki rá hivatalosan, de azon kívül? Felmerült még, hogy egy Samsung Galaxy 3-at, vagy egy Nokia E52-t vásárolok. Szerintetek a Hero milyen ezekhez e készülékekhez viszonyítva? Előre is köszönöm a segítségeteket!
-
-FreaK-
veterán
válasz
vmatyko #6203 üzenetére
Egy átlagos felhasználónak sem ajánlom hogy custom rom-ról visszaváltson gyárira mert gyakorlatilag semmi előnye nem fog származni belőle, hátránya viszont igen. A custom romok azért lényegesen gyorsabbak, ez telefonként használva is megmutatkozik, pl.: gyorsul a kezelőfelület reakcióideje. Én a helyedben felraknék egy Cronos 2.1.4-et, ez sense-es 2.1-es rendszer, gyakorlatilag a gyárit kapod csak gyorsabb kivitelben
(stabilitásban is ugyanaz)
-
vmatyko
tag
válasz
se87tet #6202 üzenetére
Nekem még mindig nem világos mire jó a goldcardozás
Az előbb linkelt leírás végén az van hogy az eredeti hivatlos romot flasheljem rá a telefonra és kész.A másik amit nem értek, hogy a factory reset nem állít mindent vissza?
Bocs a hülye kérdésekért de így vettem a telót rootolva és custom romolva és szeretném visszaállítani az eredetire, tekintve hogy teljesen átlagos felhasználó leszek
-
se87tet
tag
válasz
vmatyko #6201 üzenetére
Mire is jó ez a goldcard, mit csinál ez pontosan???
Én egyszerűen amikor rootoltam a telefonomat akkor csináltam az eredeti 2.1 rendszerről egy nandroid backupot, aztán én is visszaraktam azt most, mert hiányzott a sense felület, én nagyon szeretem, 2.2 ide vagy oda.
Ha a rootot akarom eltüntetni, akkot meg simán nyomok egy "undo"-t androot universalban, mondjuk lehet hogy hagy nyomokat amiből kiderül hogy rootolva volt, de nekem mindegy már nincs garim rá.radi8tor1-Én nem azt mondtam hogy használom, (bár felraktam) hanem hogy alakul, sztem pár napon belül lesz egy használható verzió (remélem).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A HTC legújabb androidos készülékén a gyártó Sense névre keresztelt felhasználói felülete fut. Nem kell több Windows Mobile.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- sziku69: Szólánc.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hyundai, Kia topik
- Marathon (2025)
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ Sapphire / Gigabyte RX 7700 XT / RX 7800XT 16GB / 7900XTX 24GB videokártyák 3 év 27%
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest