Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Befutott az Android 16 fejlesztői előzetese
- Decemberben jön az Android 15 alapú One UI 7
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Asus ROG Phone 9 Pro - erős kezdés az Elite ligában
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz MartOOn #1642 üzenetére
Komolyan érdekelnek a 2.1-es tapasztalatok
Most már szabad kezed van, kipróbálhatsz más ROM-okat is akár, ha a force close-okból eleged van. A CM-4.2.6 nemrég jött ki, állítólag van benne pár bugfix az elődjéhez képest, ami egyébként egész korrektül működött nálam.
“All nothings are not equal.”
-
madmike
őstag
válasz MartOOn #5899 üzenetére
voltam at e-care-be, ök nem is foglalkoznak t-mobilos telefonokkal. A t-mobile központi szervize javitja öket.
leadtam. 15 munkanapo a hivatalos javitási idö, de a srác azt mondta valszeg jövö hét közepén meglesz."Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember?" - Ronald Reagan
-
madmike
őstag
válasz MartOOn #5901 üzenetére
jaja. meg nekem nem csak a kijelzö érzéketlenség volt a gond, hanem voltak pixelhibák is. egy helyen kettö egymás mellett,meg 1 különálló. azt mondták a kijelzöt is cserélik emiatt.
"Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember?" - Ronald Reagan
-
qfm
őstag
válasz MartOOn #5944 üzenetére
Elején én is féltem neki állni a goldcard miatt, főleg mikor első 2 próbálkozás hibával zárult, és már ott jártam hogy mi lesz ha tégla lesz a telefonból. Utána kezdtem az egészet elölről, csak win7 és vista helyett XP-vel, és minden elsőre sikeresen lement, bár azért volt izgalom rendesen. Onnantól a rom cserélgetés már nem vészes
-
hardy586
csendes tag
-
hardy586
csendes tag
-
Land
veterán
válasz MartOOn #5986 üzenetére
Akkor azt mondod, hogy a Hero a csekélynek mondható 528as Qualcomm ellenére gyors telefon még a mai napig is? Most az a régi processzor még sem gyenge vagy az android/HTC jól optimizálta a rendszert?
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
hardy586
csendes tag
válasz MartOOn #6003 üzenetére
alap 1.5 van rajta már ha a firmware version azt jelenti. viszont a HTC oldaláról valamit most frissitettem build number most friss de még mindig nincs az a menüpontom pedig mikor bekapcsoltam feldobta hogy van frissités én le is töltöttem 3 vagy 4 mb volt de még mindig nem tom hogy kell 2.1 re frissiteni már hivatalosan......
jah és a build numberem frissebb mint a tmobil oldalán lévő
[ Szerkesztve ]
Köszi!!!!
-
-
-FreaK-
veterán
válasz MartOOn #6145 üzenetére
A Hero egy eleg regi keszulek (masfel ev soknak szamit ezen a piacon), mikor megjelent az emberek nagyresze nem tudta mifan terem az Android, a T-mobile meg nem igazan reklamozta a keszuleket (pedig megeredemelte volna) ezert nem is lett annyira nepszeru. Raadasul a rom fejlesztesek sem porognek mar, a devek valtottak ujabb keszulekre. Mondjuk lenne mit fejleszteni, ott a froyo sense-es port. pl. Szoval nem nagyon vannak porgos topicok.
-
Szafi77
tag
válasz MartOOn #6147 üzenetére
Nekem ez a tünet akkor volt amikor felraktam egy flying kernelt aminek az alsó órajele 176-volt. Ezért ha lement a teló sleepbe akkor nagyon lassan ébredt. De ha felkelt akkor megpróbálta bepótolni az összes kiadott parancsot és elkezdte hívni azokat a neveket amiket megérintettem ... vicces volt
A megoldás a SetCpu amivel be lehet állítani egy magasabb sleep órafrekit. Így már jó ...
WebKRESZ az Android Marketen ::: https://play.google.com/store/search?q=webkresz&c=apps
-
Szafi77
tag
válasz MartOOn #6149 üzenetére
húzni azt jelenti hogy magasabb órajelet beállítani a gyárilag megengedettnél! Te most az alját állítottad be rosszul - azt meg a gyárival is lehet.
Az autodetect mit mond a stecpu-ban, mennyi a teteje az órajelednek? Most már kíváncsi vagyok hogy a gyárit lehet e húzni...
WebKRESZ az Android Marketen ::: https://play.google.com/store/search?q=webkresz&c=apps
-
qfm
őstag
válasz MartOOn #6153 üzenetére
SetCpu az csak régi. Ahhoz hogy fentebb húzhasd, olyan kernel kell. Csinálj egy nandroidot, rakj fel egy flykernelt. Lehet együtt tud működni a gyári rommal is. Ha nem jön be, nandroidbol állítsd vissza az egészet.
Ha együtt tud működni vele a kernel, akkor nem cseréltél romot, csak gyorsabb lesz. És bármikor visszaállítható.
[ Szerkesztve ]
-
szrobi66
aktív tag
válasz MartOOn #6155 üzenetére
Rootolt a telód? Be tudod hozni a recovery menüt?? Ha igen, akkor innen letöltöd: flykernel11
Ezt beteszed az sd kártyád gyökerébr, és recovery menüben flash zip from sd card lehetőséget választod, és installálod.
Setcpu legújabb verziója -
szrobi66
aktív tag
válasz MartOOn #6165 üzenetére
Nem teljesen értem a kérdésed, de ha a setcpu beállításaira gondolsz, akkor elvileg elég uprage-alni az új setcpu.apk-ra rámenve, bár mivel a tied nagyon régi verzió, én azt tanácsolom, hogy a régit uninstalláld, és rakd fel az újat, és állítsd újra előről. Ha arra gondolsz, a kernel felrakása nem nyúl semmihez, csak a setcpu beállításain belül lesznek új választható lehetőségek. Én sem tudom hogy mi a külömbség a sima, és a BFS végű flykernelnek, kipróbáltam mindkettőt, és ugyanúgy muzsikált... (flykernel11, és flykernel11c-BFS)
Más.. : SENSE Froyo Kíváncsíságból felraktam, még nincs teljesen belőve, de eddig atomstabil, és gyors sense felülettel android 2.2 Két dolog: 1.: kínai betűtipussal jön be a felrakás után, szóval ki kell bogarászni a settingsben az angol nyelv beállítását
2.: ne cseréljetek kernelt, én felraktam először 2féle flykernelt, de azzal nem működött, viszont az alap (romban lévő) kernellel lehet húzni az órajelet! -
szrobi66
aktív tag
válasz MartOOn #6167 üzenetére
feltettem a data.hu-ra: setcpu2.04
Akkor neked nincs rootolva a telód, flashelned kell, vagy goldcard, ebben viszont annyira nem vagyok otthon, egyszer csináltam, tavaly augusztusban, amikor megvettem a telót, de elvileg már az újabb modelleknél csak goldcard megy, olyat viszont sosem... viszont itt találsz jópár embert, aki profi a témában! -
-FreaK-
veterán
válasz MartOOn #6219 üzenetére
Persze hogy lehet, találsz mindenfelé a neten, de itt egy jó kiindulási pont:
Hero, G2 Touch Themes and AppsA topicban rákeresel a boot szóra és szerintem találsz egy párat.
Ehhez azonban kell root meg custom recovery, mivel a bootképernyők update.zip formátumban vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 14-es, 256 GB, független
- Xiaomi Redmi 13 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Realme GT Neo 3T Dragon ball z edition
- Xiaomi Redmi Note 13 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Akku: 86% Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Doboz, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest