Hirdetés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Samsung Galaxy A52 - royal cuvée
- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Csak úgy lapul ezeken a képeken a Galaxy S25 Ultra dummy
Új hozzászólás Aktív témák
-
se87tet
tag
Én is 5800-át cseréltem Herora.Istenem, ég és föld.Az 5800 álmaimban se jöjjön elő.
Nem láttam itt kiírva, készül Herora Htc sense-es Froyo rom, és ráadásul még magyar is.
A Gratia romját portolják át, már megy is, csak még egy csomó minden nem működik benne.http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=838730
Kicsit király
Soha nem gondoltam hogy SP rajongó leszek.......Na nem az az Sp.
-
se87tet
tag
válasz vmatyko #6201 üzenetére
Mire is jó ez a goldcard, mit csinál ez pontosan???
Én egyszerűen amikor rootoltam a telefonomat akkor csináltam az eredeti 2.1 rendszerről egy nandroid backupot, aztán én is visszaraktam azt most, mert hiányzott a sense felület, én nagyon szeretem, 2.2 ide vagy oda.
Ha a rootot akarom eltüntetni, akkot meg simán nyomok egy "undo"-t androot universalban, mondjuk lehet hogy hagy nyomokat amiből kiderül hogy rootolva volt, de nekem mindegy már nincs garim rá.radi8tor1-Én nem azt mondtam hogy használom, (bár felraktam) hanem hogy alakul, sztem pár napon belül lesz egy használható verzió (remélem).
[ Szerkesztve ]
-
se87tet
tag
Szia!Sztem is a legjobb vétel a HERO lenne, de mit vársz egy HERO fórumon?
Annyit még hogy viszont a zenelejátszó (gyári füles, gyári lejátszó) nem a legjobb hangzású, az ezelőtti telefonomnak, ami egy 5800 volt, sokkal jobb volt a hangzása, de azért nem cserélném el 2db 5800-ra sem.Az iphone 3g ami versenyezni tudna vele gyorsaságban, tudásban, felhasználói élményben, de azzal azért nem olyan egyszerű az élet.(mindenhez szinkronizálgatni kell, nehezen lehet feltörni, meg van kötve a kezünk vele).
-
se87tet
tag
Alakul a sense 2.2 herora.
Már megy a gps-is, csak a kamera, és az apps2sd van hátra.http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=838730
[ Szerkesztve ]
-
se87tet
tag
válasz hardy586 #6241 üzenetére
Szia!
1.Főzött rom-sztem tök hülye kifejezés, custom Rom, egyedi rom sokkal jobb lenne rá.
Lényege hogy pl a Herora hivatalosan nem adták ki a 2.2-es Android (Froyo) romot, de a developer-ek (fejlesztők) mégis lehetővé teszik az embereknek a használatát úgy, hogy átportolják más típusú telefonokról a Herora a Rom-ot.Ilyen fejlesztőkyanogen, Elelinux,Cronos...stb.Ezekbe a romokba aztán belerakják a kedvenc alkalmazásaikat, megváltoztatják a kinézetüket, optimalizálgatják, ilyesmi.
Te letöltöd azt a gépedre pl a http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=512 oldalról, felmásolod a telefonodra, aztán egy custom recovery-n keresztül (ROOT-olt telefonon házikó+telefon letevős gomb)szépen fel tudod installálni.Wipe-törlés kitakarítja a telefonod memóriáját..ennek is van három fajtája, és ez is a custom recoveryben van.
Arra jó, hogy az új rom teljesen tiszta, üres telefonra menjen fel, ha nem csinálod meg, elképzelhető hogy nem fog működni, vagy lassú lesz, vagy fc (force close-olyan mint amikor windows alatt nem válasszol, vagy leáll a program)-lesz egyes programoknál.3.goldcard-fogalmam nincs az mi, eddig nem volt rá szükségem.
4.xda-developers -sajna angol, de a legjobb oldal.kiválasztod a hero-t, aztán a developers mappát. (http://forum.xda-developers.com)
5.Személyes tapasztalataim szerint mostanra olyan stádiumba érkeztek a romok, hogy nincs túl nagy különbség közöttük, mindenki a Cyanogen 6.1 rc1-romból indul ki, és azt fejlesztgetni, de nekem jelenleg Cronos 1.6 van.
Vagyis a Froyo Sence-de ezt csak teszt jelleggel tettem fel, még nem az igazi.Nagyon fontos hogy mielőtt bármibe is belekezdenél a telefonodról csinálj egy backup-ot
amit a nandroid menüpont alatt csinálhatsz(recovery menüben), így nem nagyon tudod elrontani a telód, még bejön a recovery menü, addig nincs baj, ezt mindig vissza fogod tudni hozni, ill. hogy mindez csak ROOT-olt telefonon igaz, és bár vitatkoztak itt róla a múltkor, de én úgy tudom, hogy a ROOT garanciavesztéssel jár!!!!!Soha nem gondoltam hogy SP rajongó leszek.......Na nem az az Sp.
-
se87tet
tag
válasz hardy586 #6243 üzenetére
Pár hozzászólással feljebb ki van már linkelve, de itt van még egyszer:
Cronos 1.6
http://www.multiupload.com/20TG7SIT09És még egy pár rom:
FroydVillain 1.6.0
http://www.villainrom.co.uk/releases/FroydVillain1.6.0/download.phpElelinux FROYO_2.2_Special_Edition_RC1
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=792466Legfrissebb Cyanogen rom
http://mirror.teamdouche.net/?device=heroRemélem segítettem.
[ Szerkesztve ]
-
se87tet
tag
válasz -FreaK- #6246 üzenetére
Hali!Nem úgy értettem a vitát hogy bent a szervizben, hanem hogy itt a fórumon vitatkoztak hogy akkor most nézik-e a root-olást, vagy nem, sőt még te is kifejtetted a véleményed róla, (6002-es hozzászólás)
Nekem tök mindegy, az én telóm külföldről származik, szval ha behal úgysem tudnám hova vinni, garanciapapírom sincs hozzá.
A Room egyel korábbi verzióját raktam már fel, szép volt, de lassú és bugos.Pontosan már nem emlékszem mi volt vele a fő bajom de egy estét ha volt a telefonomon.
Hy
-
se87tet
tag
-
se87tet
tag
Sziasztok!Tudom hogy ez nem az a fórum, azért írok ide mert ezt az oldalt minden nap megnézem, és elég értelmes emberek járnak ide.
Tehát, kapok most egy iphone 3gs-t (4.1-es verzió, 05.13.04baseband) csak annyi problem van vele, hogy külföldről jön, és ki kellene függetleníteni.Gondoltam hátha van valaki akinek van tapasztalata a hero mellett iphone-ban, és tud segíteni, mert még semmit nem tudok az ipphone rendszeréről, eddig androidos voltam.kérdéseim:
1.lehet ezt függetleníteni valahogy?Ha igen hogy?
2.Mi az a jailbrake?Olyasmi mint a rootolás?kell nekem olyan?Szval abszolút semmit nem tudok róla, januárban fogom megkapni.
Kérem mellőzzük az ilyen megjegyzéseket hogy miért nem írok az iphoneos oldalakra, jobban bízom az itteni emberekben.
Köszönöm előre is.
(Azért a Hero a szívem csücske)
-
se87tet
tag
válasz Zsé2003 #6404 üzenetére
Én nem....minek. Mondjuk én csak elvétve fényképezek, nem kellenek ilyen speciális effektek meg tükrözések amikben a többi progi többet tudhat.
Amúgy lehet hogy csak bebeszélem magamnak, de mintha 2.2 alatt szebbek lennének a képek mint 2.1 alatt.Mintha élesebbek lennének.Másnak megy Froydvillain 1.7 alatt az angry birds?Nekem egyáltalán el sem indul , nem lehet megnyomni a play gombot.
-
se87tet
tag
bocs, nem tudom összeszerkeszteni a kettőt.
Na,felraktam az új kernelt, azóta be sem indul a telefonom, szval csak óvatosan vele.
Én még ilyet nem tapasztaltam, kiírja hogy HERO, aztán semmi, megfagy.
Szerencsére a custom recovery megy, szval visszadobok vmi más romot.Ha rám hallgattok, várjatok vele kicsit.
-
se87tet
tag
http://hero.unlock-now.com/sim-unlock-HTC-Hero/
Én amikor vettem a telóm külföldről hozák be, és ezen az oldalon függetlenítették, de még az előző gazdája.
Az tuti hogy lejött a kód, mert már független a telefon, de hogy mit és hogy azt nem tudom, nem én csináltam.
remélem tudtam segíteni.
-
se87tet
tag
Lehet csak nekem új, de az applaneten keresztül el lehet érni a smart keyboard nevű programot, amit lehet skinezni is, és van benne magyar szótár, elvileg még helyesírás ellenörző program is, szval nekem nagyon bejön.
-
se87tet
tag
Sziasztok! Elelinux felrakott xda-ra két új romot, ha jól értettem (sajna az angol tudásom elég gyatra) az egyik gingerbread alfa.Valaki aki jobban beszél angolul, esetleg próbálta elmondhatná mik ezek, miben másabbak mint az előző.
[ Szerkesztve ]
-
se87tet
tag
válasz KaoszTom #6485 üzenetére
Köszönöm.Azóta felraktam aCM-6.2.0-RC0-Hero verziót, de nekem nem jött be, már töröltem is.Semmi újat nem láttam benne, viszont a gingerbread téma nem megy alatta, ami nekem nagyon tetszik.
Boldog karácsonyt.
-
se87tet
tag
válasz NoMagix #6514 üzenetére
Szia!
Én a fényképezőgépet nem is szoktam használni.Csak jó fényviszonyok mellett lehet értékelhető képeket csinálni, de pl egy szobában, lámpafénynél már nem jó, ill. nagyon érzékeny a kézremegésre is.Szval elég gagyi lett a kamera, de már nem is egy mai darab
Maga a telefon jó, ha rootolod akkor rá tudod rakni a 2.2 es androidot is, bár nem gyári de mostanra már elég stabilan működik.
Wifi jó, könnyen megtalálja a jelet, nem dobálja, semmi bajom nincs vele, pedig még titkosítást is használok.
GPS elég lassan talál jelet nálam sajna, akár több percig is elkeresgél, néha el is dobja, de összességében használható.(jobb mint az 5800-án volt)
Ami kicsit kevés az az aksi.Nekem max két napig bírja, de általában csak egy, estére még marad 30-40 % de az kevés még egy teljes napra, így muszáj rátennem töltőre.
Maga az android nagyon tetszik, szeretem, gyors, stabil, egyszerű, szép, mindig lehet valamit bütykölni rajta.
Jah, még egy bajom van vele.....nincs magyar nyelv rajta....
De ha már t-nél nézelődsz, nézd meg a ZTE blade-et is, elég jókat hallani róla.[ Szerkesztve ]
-
se87tet
tag
Hali!
Milyen recovery-t használsz?
Sztem ott lehet a hiba, hogy hibás a digitális aláírása, ezért nem hagyja feltelepíteni.A clockworkmod recoveryben ezt ki lehet kapcsolni hogy ne kérje, és így hagyja a telepítést.install zip from sd card=>toggle signature verification=>disabled
Van alatta egy olyan hogy "script asserts", nekem az is ki van kapcsolva, és enged telepíteni mindent így, de ez nem tudom mi.
-
se87tet
tag
Bocs, én erre gondoltam:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=864931[ Szerkesztve ]
-
se87tet
tag
Nem tudom, nekem volt olyan az 5800-val hogy egy 40km-es utat akartam megterveztetni vele csak úgy teszt célból, és kb 35 km-en keresztül csak tervezett meg jelt keresett.
Igaz mozgó kocsiban net nélkül csak a GPS, de ez akkor is inkább vicces volt mint használható.Másik a Nokia gyári gps programja, egyszer körbe-körbe küldözgetett Sárospatakon "fordulj jobbra" jeligével, a harmadik kör elején már kicsit gyanus volt.
-
se87tet
tag
Sziasztok!Tényleg nagyon jóez az adw launcher EX, köszönjük az infót.
Aki nem szeretne fizetni érte, vagy egyszerűen nem is látja a marketen,annak itt egy letöltő link:http://www.multiupload.com/DAXX3VS1JU
Megint megpróbálkoznék egy 2.2-es rommal.Szerintetek melyik a legjobb?
Én is kipróbáltam már párat, de érdekelne a ti véleményetek is.Legfontosabb az aksi idő és a megbízhatóság.[ Szerkesztve ]
-
se87tet
tag
Sziasztok!
Lehet ez kicsit off-topic lesz, csak ma egész este a bootscreennel szórakoztam, és gondoltam megosztom veletek a tapasztalataimat.
Szval elhatároztam hogy az 1.5-ös android kezdőképét beteszem a 2.1 alá, mert az nekem jobban tetszik.
Fent van az xda-n hogy hogy is kell, ott van hozzá a file is, meg is csináltam de nem megy.
[link]
Sok-sok próbálkozás után rájöttem hogy azért nem megy, mert nincs elég hely a telefonmemóriában hogy feltegye az összes file-t ami kell, így root explorer segítségével töröltem neki helyet (a gyári csengőhangok közül párat), majd a root explorer-ben csoportos kijelöléssel bemásoltam a hiányzó fileokat (amiket kicsomagoltam a zip file-bol) a "/system/media/bootscreen" mappába.És megy, vagány
Jah el is felejtettem, jelenleg gyári OTA 2.1 van a telefonomon, nekem az összes 2.2 egy idő után dobálta a force close-okat, belassult, stb, szval várok inkább a sense-re.
Mégvalami!!Mielőtt elkezdesz szórakozni vele, csinálj NANDROID-ot!!!!!!!Nekem 3X kellett
[ Szerkesztve ]
-
se87tet
tag
Új Rom RaduG-tól az xda-n.
(Ő csinálta a choclate rom-okat ha jól tudom.)Még én is csak töltöm lefele, elvileg van benne valami "big surprise".Soha nem gondoltam hogy SP rajongó leszek.......Na nem az az Sp.
-
se87tet
tag
-
se87tet
tag
Valaki mondja már meg hogy milyen beállításokkal lehetne beüzemelni az email-t 2.2 alatt?
freemail-es címem van, és djuice-os vagyok, kártyás, megrendelt mobilnet csomaggal.
Köszi.Soha nem gondoltam hogy SP rajongó leszek.......Na nem az az Sp.
-
se87tet
tag
válasz -FreaK- #6580 üzenetére
Szép kis lista.
Néztétek RaduG új romjának a teszteredményeit?Minden más romot megvert.Én is felraktam eddig elég jó, bár tegnap kicsit belassult este, de lehet azért mert set cpu-valpróbáltam belepiszkálni.Mióta uninstalláltam a set cpu-t azóta jó.Soha nem gondoltam hogy SP rajongó leszek.......Na nem az az Sp.
-
se87tet
tag
Sziasztok!
Nekem nem megy ez a rom, vagyis rosszak a textúrák, hiányoznak feliratok, szval nem érdemes felrakni.
[ROM] [2.2.1 Froyo] [11/1/2011] TastyFroyo 1.1Az elődje viszont simán megy.
Gondoltam szólok.Soha nem gondoltam hogy SP rajongó leszek.......Na nem az az Sp.
-
se87tet
tag
Sziasztok!
Megjött a textúra javítás a "[ROM] [2.2.1 Froyo] [11/1/2011] TastyFroyo 1.1 - "The grand finale" romhoz.Feltettem, müxik, minden szuper vele.Igaz épp most raktam fel, de eddig nagyon "bejövős" ROM.
Mintha a fényképező is jobb, gyorsabb lenne.Kicsit tesztelgetem, majd írok róla pár sort ha érdekel valakit.Soha nem gondoltam hogy SP rajongó leszek.......Na nem az az Sp.
-
se87tet
tag
válasz magyar777 #6605 üzenetére
Eddig csak ajánlani tudom (kb 2 óra használat után).
Egy hibát találtam eddig-pedig keresem- nemfogadott hívásnál nem villog a trackball.
Ha találsz vmi komolyabbat jelezd légyszi, nekem egy megbízható 2.2 kellene.Soha nem gondoltam hogy SP rajongó leszek.......Na nem az az Sp.
-
se87tet
tag
Jah, és tévedtem tegnap este, a TastyFroyo 1.1- ROM-ban jó a trackball led, hívásnál, nem fogadott hívásnál vilog, sms-nél pedig a kis zöld led villog.
-
se87tet
tag
válasz Sly Bp. #6613 üzenetére
Hát az tényleg nem normális, nekem simán feltelepítette, mielőtt megírtam a hozzászólásom direkt kipróbáltam.Milyen romod van?
Nem tudom, én fel szoktam telepíteni, és utána áthelyezgetni.
A cyanogen romokban tudom hogy volt ilyen hogy egyből memkártyára telepítsen, de nekem most nem az a ROM van fent, a mostaniban én sem találom.Soha nem gondoltam hogy SP rajongó leszek.......Na nem az az Sp.
-
se87tet
tag
válasz Lacce92 #6618 üzenetére
Ajánlom figyelmedbe az alábbi weboldalt:
[link]Itt majdnem minden Rom fent van ami eddig HERO-ra kijött.
Az én véleményem szerint az első 3 legjobb rom jelenleg:
1.
[ROM] [2.2.1 Froyo] [11/1/2011] TastyFroyo 1.1 - "The grand finale" (2.2 android)
(nem használom túl rég óta de eddig hibátlan)2.
[[ROM][Sense 2.1][18 Sep]RCMix 2.2b (2.1 android)
(Működő flipclock, beépített apps2sd, sense...)3.
[ROM]FROYO_2.2.1_Final_Android_Stock/Special_Edition_Final (2.2 android)
(trackball leddel voltak problémáim, ill. pár force close, egyszer nem hagyott sehogy sem hívni )De ha tényleg egy stabil rendszert szeretnél és nem a sebesség a lényeg, akkor vissza a gyári 2.1, kicsit lassú, kicsit kevés a hely, de atombiztos.
[ Szerkesztve ]
-
se87tet
tag
Szia!
Legújabb szoftver alatt mit értesz?Ha 2.1-re frissítettél akkor a legújabb hivatalos Rom van a telódon, nincs tovább, jelenleg úgy néz ki hogy nem kapja meg a hivatalos 2.2-őt.
Ilyenkor két dolgot tehetsz:1, Dowgrade-elsz, vagyis egy régebbi gyári romot raksz vissza, de ehhez kell valami goldcard vagy micsoda, és úgy lehet, nem értek hozzá.
2, Rootolod a telefont (rendszergazdai jogokat szerzel) és nem hivatalos "custom" romot teszel fel.(6617-es bejegyzésben meglátod hogy mit hogy kell, hála BlackTreff-nek)
Így megkapod a 2.2-es frissítést, ami elég gyors, vagy optimalizált 2.1-es romot is találsz, ami segíthet rajtad, de ez garanciavesztéssel jár.Soha nem gondoltam hogy SP rajongó leszek.......Na nem az az Sp.
-
se87tet
tag
válasz Sly Bp. #6623 üzenetére
Ebben az esetben nem nehéz a válasz, sehol Gyári 2.1-ben nincs apps2sd, ez volt a 2.2 egyik újítása.
2.1-ben csak akkor tudsz ha buherált romot használsz amibe beleintegrálta a készítője az apps2sd-t.Youluban nem tudom, nekem megy, igaz én a google-lal szinkronizáltam.
-
se87tet
tag
válasz Lacce92 #6624 üzenetére
Nyugodtan formázhatsz, nem lesz semmi baja, attól nem tűnik el a root.
Csak szólok, nem tudom hogy tudod -e, de 2.1 alatt hogy menjen az apps2sd egy külön ext partíciót kell létrehoznod a memóriakártyán.Az első előnyei:
-Magasabb felbontású effekt.-több minden fér ki a kezdőképernyőre.
-Xda-n látsz egy tesztet, [link] amiből kiderül hogy jelenleg ez a leggyorsabb ROM.
-Gingerbread téma, én szeretem.
-Apps2sd.
-Megpiszkált kernel.Ha aktív a teló (nyomkodod) 352/691 Mhz-en megya proci, ha nem nyomkodod 176/352 Mhz-en, így próbálják növelni az aksi időt.(Ezekből az adatokból látszik hogy húzza a procit, eredetileg a hero pocija 528 MHz-es.)
-Új zenelejátszó.
-Minden működik rajta 100%-osan.Teljes listát találsz az xda-n.
-
se87tet
tag
válasz Lord Soth #6632 üzenetére
Sztem ilyenkor épp összeomlik a rendszer
Na jó nem, sztem csak leáll vmi a háttérben futó alkalmazások közül aminek köze van a launcher-hez, és újra megnyitja azt \ alkalmazza az új beállításokat.
Nem lő le valamit a task killered amit nem lenne szabad?
De ez csak találgatás, nem tudom, nekem is volt már ilyen még régebben.[ Szerkesztve ]
-
se87tet
tag
válasz Sly Bp. #6642 üzenetére
Szia!Bocs den nem fogom ide kiírni hogy honnan lehet leszedni, miután ez egy fizetős alkalmazás, és elég erősen jogvédett, tuti levetetnék a kipostolt oldalról,de leírom mit kell keresned:iGO MyWay for Android 8.4.2.139.242.
Minden valamire való torrent oldalon kint van, mérete amit a telefonra telepít:28,82Mb.
Memóriakártyán nekem további 337mb, de ez függ attól hogy mekkora térképed van (nekem csak Magyarország), milyen poi-k , hangok, stb...< Persze én csak arra tudlak biztatni hogy vedd meg eredetiben >
-
se87tet
tag
Sziasztok!Találtam egy jó leírást, amiben a task killer-ekről van szó.
[link]
Szerintem ez lehet a megoldás az RcMix-ben tapasztalt fehér képernyős hibára.Olvassátok el, érdemes.
-
se87tet
tag
Nem, de már megy vagy 3-4 napja és még nem volt force close, szval elég jó kis rom.
Nem is nagyon hiányzik most nekem a sense, mindent lehet helyettesíteni ami benne van.
Ráadásul most dobtak hozzá új animációt ami így mükszik:h[link].Szerintem mindenképpen megér egy próbát, főleg hogy 2.2 sense még nincs normális Herora.
-
se87tet
tag
válasz Sly Bp. #6650 üzenetére
Appok memóriakártyára helyezése
2.1
2.1 gyári-Nem lehet.
2.1 custom(apps2sd integrált)Ext partícciót létrehozol, a többit a telefon autómatikusan csinálja, nem kell állítgatni.2.2 Itt is kell ext partíció
2.2 Tasty froyo:
menu=>settings=>applications=>Manage applications=>(kiválasztod az alkalmazást, Pl:igo)=>move to sd card22.Cyanogen féle romok:
menu=>settings=>applications=>Manage applications=>(kiválasztod az alkalmazást, Pl:igo)=>move to sd cardItt van lehetőség egyéb opciókra is a Cyanogen settings menüből:
Cyanogen settings=>Application Settings=>Allow application moving
Bejelölve engedélyezed a mozgást a telefonmemória és a memóriakártya között.Cyanogen settings=>Application Settings=>Install location=>
=>Internal-telefonmemóriába telepíti az új alkalmazásokat.
=>External-memóriakártyára telepíti az új alkalmazásokat.
=>Automatic-a reendszer dönti el, hová tegye az alkalmazásokat.Cyanogen menüről bővebb leírás:[link]
Ext partícció létrehozása:
HA már főzött rom van a telefonodod, akkor tuti van recovery menüd, szóval ne ijedj meg a particionálástól, marha egyszerű, szóval a memóriakártyád összes tartalmát másold át a számítógépre, aztán menj a recovery menübe (úgy kapcsolod be a telefont, hogy a házikót, és a bekapcs gombot egyszerre nyomva tartod) ott kiválasztod a partition menüt, ext-nek adj 512 értéket, swap-nak 0át. A home gomb megnyomásával a telefon megcsinálja amit kell, azért kellett átmásolni a cuccaidat, mert ilyenkor formázza az sd kiártyát. Ha megvan, egyszerűen a számítógépről visszarakod a cuccokat.(forrás:szrobi66)Remélem kielégítő volt a válasz.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Könyvajánló
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ukrajnai háború
- Vicces képek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Plus 128gb - Makulátlan, Apple garancia, Akku 100%, akár beszámítással
- Apple iPhone 11 64gb - Makulátlan, új kijelző, akár beszámítással
- Iphone 13 Mini 256GB Nagyon szép állapot, garanciával, üzletből
- Iphone 14 128GB fekete, Független 93%AKKU, Üzletből Garanciával
- iPhone 11 (product) RED 64GB 100% akkumulátor és hibátlan állapot
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest