Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nokia N91 - Elvis él
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
se87tet
tag
Hát gyerekek, ez nagyon komoly
Micsoda leírást találtam.
"
Vizes Tomi
(lelkes újonc)Úgy érzed valami feszít, piszkál, veled van mindenütt. Romot kell cserélned, mindegy mi az ára.
Mit tegyél ha elért a "Romcsere Pánik" !!
1. Vedd a jobb kezedbe a telefont állj fel és vidd át egy másik helységbe, tedd le majd menj vissza oda ahol az előbb voltál.
2. Ülj le vegyél egy nagy levegőt. Keress papírt, ceruzát. A lap tetejére írd fel Azért akarok romot cserélni mert...(Ide egy lista jöhet az okokról). Lásd be az azért mert nem indok.
3. Ha tudsz legalább 3 VALÓDI indokot írni akkor lépj tovább, ha nem akkor biztosan romot akarsz cserélni?
4. Nézz utána különböző romoknak XDA és egyéb fórumok.
5. Nézd meg a romok hibalistáját! Az nagy hiba volna, ha egy olyan dolog bugos az új romban amiért te romot akarsz cserélni.
6. Keresd meg a ROM cseréjének a leírását, és olvasd el. Ha szerencséd van akkor egy leírás van ha nem akkor több. Nézz utána mindegyiknek (keresés !!) vagy kérdezz rá a különbségekre. Jegyzeteld ki
7. Tanulmányozd a leírás utáni fórum részleteket is,mert ott derülnek ki az esetleges hibák a leírásban. Egészítsd ki a jegyzeteidet!
8. Ha valamelyik lépés nem tiszta akkor inkább keress és/vagy kérdezz rá. Egészítsd ki a jegyzeteidet!
9. Lehet hogy több Rom is szóba jöhet. Készíts egy előnyök, hátrányok táblázatot, hogy mérlegelni tudj.Valóban megéri?
10. Válaszd ki a neked megfelelő romot.
11. Töltsd fel a telefonod 100%-ra. A jegyzeteid alapján készítsd elő a a romot és a felrakáshoz szükséges programokat, és a Romcsere leírást.
12. Csináld meg a Romcserét.
13. Ha valahol elakadtál akkor kérj segítséget, de a következőket mindenképpen írd meg:
Milyen Romra milyen Romot akartál felrakni. Milyen programokkal (Verzió), és hogy melyik lépésnél akadtál el. Itt vannak jó arcok akik segítenek, de ne élj vissza vele, és mindenkinek jobb ha nem harapófogóval kell belőled kihúzni mindent.Ja még 1 Olvasd el az első Hsz-t sok hasznos dolog van benne.
"
Vicces, vannak benne jópofa dolgok, de azért tényleg nem hülyeség, nem árt átgondolni ezeket.
Másik jópofa dolog mit olvastam a fórumukon:
Mottó: “Csak akkor cserélem, ha úgy van, és általában úgy van, lenn megtalálsz a Clockworkban...”
Kár hogy nincs Hero-juk.
-
se87tet
tag
-nekem 3gs-em van, de az sokkal stabilabb, és gyorsabb mint a a hero, meghát sokkal jobb meg több program, játék van rá hála a 3d gyorsítónak ami van benne, meg elvileg a 3gben is.
-Másik a kamera, az iphone kamerája sem egy fényképezőgép, de sokkal használhatóbb mint a heroé, a heroval én már nem is próbáltam fényképezni mondjuk egy árnyékosabb, sötétebb szobában, nincs értelme.
-Az iphone kijelzője nagyobb (bár felbontásuk ugyanakkora)-Az viszont nagyon ídegesít a szifonban hogy bármit akarok rátenni, mindenhez itunes kell, még egy rohadt képet sem lehet bluetooth-ban küldeni, ráadásul az itunes is feleslegesen túl van bonyolítva, néha be is fagy.
-Nem lehet adathordozónak használni.Amikor a herot használtam, nem is volt pendriveom, arra raktam fel mindent.
-A herot sokkal könnyebb modolgatni, romokat cserélgetni, sokkal nagyobb szabadságot nyújt.(kérdés hogy szükség van e rá)
-Nekem a hero gps-e jobb volt, ez mindig elveszti a jelet.
-A wifi is erősebb volt a heroban, a sulim wifi hálózatára alig akar csatlakozni az iphone, a heroval ilyen baj nem volt.(Az itthoni wifivel nincs baj)
-A hero sokkal egyedibb, nem nagyon jön szembe veled az utcán.Én az ipone-t választanám a gyorsabb proci, 3d gyorsítás, az igényesebb játékok, nagyobb kijelző, jobb anyaghasználat miatt, de a Hero sem rosz.
Am nekem is a 4.1 os van fent, pedig már 4.3 nál vagy hol járnak, de több fórumon is olvastam hogy nincs semmi értelme frissíteni, több hátránya van mint előnye, az újabb os-ok hamarabb merülnek, akadoznak, ilyesmik.
-
se87tet
tag
válasz
werszomjas #7630 üzenetére
Második kérdésedre adnék választ, én anyDVD konvertert használok, mp4 320 x 480 felbontásban. (Apple iphone MPEG4-film)-ilyet keress.
Kicsit hírdetnék, felraktam Heromat hardverapróra, hátha valakit érdekel.
Hero -
se87tet
tag
válasz
eddie1978 #7620 üzenetére
Tényleg az, szomorú......
Mondjuk nem mintha mostanában annyira haladtak a fejlesztésekkel, 2.2 sense ugye megállt a kameránál, a 2.3 sense ugyancsak, a sima 2.3 sztem túl bugos volt, hétköznapi használatra alkalmatlan, a portolások ugyancsak megakadtak a kernel miatt, szval nem is nagyon van merre haladni.
Az utóbbi időben is már csak két developer foglalkozott vele, Elelinux, és a Cronososok (mostanában ezek se nagyon).Reméljük azért egy fejlesztő csak elkezd játszadozni előbb-utóbb egy heroval, sztem ha sikerülne a 2.2 sense-t rendbe rakni, azzal a rommal elég sokáig vállalható maradna a Hero.Jah, mondtam ugye hogy lecseréltem a Herot egy szifonra, kíváncsiságból megkérdeztem egy boltba mennyit adnának érte, azt mondták semennyit, nem éri meg nekik bevenni, ugye magyarországon az emberek nagy része még nem is hallott a Htc-ről, vagy ha hallott akkor sem bízik annyira a márkában hogy komolyabb összeget adjon egy használt Heroért.
Bezzeg a szar Nokiákat (5230,5800) biztos viszik mint a cukrot.... -
se87tet
tag
-
se87tet
tag
válasz
werszomjas #7599 üzenetére
Azért lassult be, mert már rég nem írtam
VR13 nál ugyanez a hiba volt nálam is (többek között), az elelinux 2.1 viszont stabil. -
se87tet
tag
Ez milyen igaz!A heroval voltam mindig így, az én kezemben mindig jó volt, de amint odaadtam valakinek, belassult, újraindult, akármi.
Amúgy most így hogy iphone körökben nézelődök, azért ezeket is lehet témázni, tuningolgatni, ilyesmik ill minden app meg van tört verzióban is.
-
se87tet
tag
Hát srácok, megtörtént ma a váltás, új telefonom egy iphone 3gs 32gb.Azt hitem hogy az androidot nehéz kiismerni, de ez az iphone OS rémálom...még pár zenét sem sikerült eddig ráraknom, nemhogy játékokat.....szóval ismerkedünk.
Azért még megvan a Hero, nem olyan könnyű az elválás, sajnálnám odaadni pár ezer ft-ért, annál sokkal jobb teló. -
se87tet
tag
válasz
cadgers #7560 üzenetére
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1028146
Erre gondolsz? -
se87tet
tag
válasz
szrobi66 #7545 üzenetére
lehet, nem tudom, nem találom már.
Jah és amit elfelejtettem, animált flipclock....én nagyon szeretem.Tudom azt írják hogy nem jó, meríti az aksit, meg vmi hiba is van benne, azért vette ki a htc is a romjaiból, de nekem most is fent van, és szerintem tök jó, semmi galibát nem csinál. -
se87tet
tag
válasz
szrobi66 #7537 üzenetére
Ha lehetne lájkolnám a hozzászólásodat, ugyanígy vagyok vele.
Elelinux 2.1
Flykernel 12a
[Theme] Espresso + Desire Lockscreen + Battery percentage for Villain 13Stabil, gyors, és apps2sd-s 2.1-es rendszer....jah, és nagyon szép ez a téma szerintem.
Mindig cserélgetem a romokat, de ez a nandroidos biztonsági romom. -
se87tet
tag
android 2.3 alatt sem indul senkinek?Pedig nagyon királyul néz ki, mondjuk sanszos hogy kell neki vmilyen 3d-s gyorsító a videó alapján.
-
-
se87tet
tag
A 2.1 fejlesztése már rég leállt, csak hibajavításokat adnak ki hozzá, azt sem túl gyakran, mi nem hivatalos romokról beszélünk, hanem custom romokról, amiket különböző emberkék, csoportok készítenek, kihasználva az android nyílt forráskódját, így olyan Android verziók is elérhetővé válnak, amiket hivatalosan nem adtak ki a telefonhoz.
Marketet ez egyáltalán nem érinti, nem is értem mire gondoltál itt, market megy minden androidos telefonon, annyi hogy itthon nem elérhetőek a fizetős alkalmazások.
Magyar nyelv hivatalosan nincs, újabb 2.3-mas custom romokban van.
Típushiba talán az érintőképernyő érintkezésénél van, ott szokott elcsesződni valami, erről kérdezd tothl-ot, úgy tudom neki volt ilyen problémája.Hogy kinek mennyit ér meg azt mindenki maga érzni, 1-2 hozzászólással feljebb írtam le milyen tapasztalataim voltak a zte blade-el, mint nagy versenytárssal, a sense felület sztem nagy előny a heronak bármelyik telóval szemben.
-
se87tet
tag
El is felejtettem mondani, megnéztem egy ZTE Blade-et valamelyik nap a T-nél hogy legyen összehasonlítási alapom a Heroval szemben.
2.1-es androiddal adják, gondolom még nem jött hozzá frissítés(?)
Nekem nem tetszett, hiányzott a sense menü, akadozott rajta a görgetés, a lapozás, nem vészesen de érezhetően, amit azért nem értek mert elvileg erősebb a hardevere mint a heronak.
Így külsőre csak a képernyőméretét tudnám jobbnak mondani mint a hero de az sem annyival nagyobb, hogy azért érdemes lenne cserélni.
Persze ettől függetlenül még így is megéri az árát, de azt a kósza ötletemet hogy lecserélem rá a Herot el is vetettem, pedig ha leáll a romfejlesztés Herora muszáj lesz vmi cserét eszközölni. -
se87tet
tag
válasz
magyarattila #7383 üzenetére
Szia!Mire gondolsz?Csak sima frissítést 2.1-re, vagy teljes romcserét, root-tal(garanciavesztéssel)?
-
se87tet
tag
válasz
werszomjas #7376 üzenetére
Nemtom melyik lehet az, nem sok progim van, azok nagy része is marketes, de végülis ártani nem árthat.
-
se87tet
tag
Ma voltam bent a Djuice-nál, ahol két dolgot ajánlottak.
1,Bentről letiltják a netet, mert szerintük az volt a ludas.Hogy miből veszik ezt azt nem tudom, mert mondtam hogy nincsenek apn-ek beállítva, de szerintem az eladó hölgy azt sem tudta mi az.
2,Telefonálhatok a 1440-es számon, és ott reklamálhatok.
Mindkettőhöz valami kódra lenne szükségem amit én adtam meg amikor beléptem, de már fogalmam sincs mi az, szval nem lettem okosabb.
Viszont az eladóhölgy megint tök aranyos volt attól függetlenül hogy nem jutottunk többre, én ezt is értékelem.
Visszahoztam egy régebbi mentést nandbackupból, valamelyik nap feltöltök 1500ft-ot, aztán meglátom eltűnik-e, ha igen rájuk borítom az asztalt
Jah, nem tudnak semmi listát adni a hívásokról vagy adatforgalomról, semmiről, mert feltöltős vagyok.......
-
-
se87tet
tag
Sziasztok!Veletek volt már olyan hogy nem csináltatok semmit a telefonon én ment róla a pénz?
Ma 18:30-kor kaptam egy smst hogy egyenlegem 600ft alá csökkent, aktuális egyenlegem 368ft.
Néztem hogy ez hogy lehet, hiszen nemrég töltöttem fel, olyan 2000 ft-nak kellett volna még lenni rajta, erre addig-addig nézegettem még kaptam egy másik smst (18:34kor) hogy egyenlegem 300 ft alatt van, aktuális egyenlegem 108ft.Két dologra gyanakszom.
1, Vírus.
2, Miután letettem a telefont hívás után, futva maradt a hívás háttérben(?)...ilyesmi.Net nem lehetett, mert ki volt kapcsolva, wifi futott rajta, és mellesleg az apn-ek is ki vannak törölve.
Ilyenkor mi lehet?????
-
se87tet
tag
Hát srácok nem tudom ki kitől másol, de feltettem Elelinux 2.1 romját, és azt kell mondanom hogy szuper.
Ugye nekem a Villain rommal voltak problémáim, (gps, fényképezőgép, apps2sd, újraindult) de ezzel semmi, és gyorsaságban is elég jó.
Gps status max 1-2 percen belül talál jelet, oldschool aps2sd, szval aki 2.1 et használ, és nem akar Villain romot feltenni (már elvből sem) az bátran tegyen vele egy próbát.
Jah és működik az espresso rosie téma is vele.
(4 nap használat után) -
se87tet
tag
válasz
-FreaK- #7337 üzenetére
Nem is értem az egészet, az android ugye nyílt forráskódú, akkor mi az hogy lopni innen-onnan, én úgy tudtam hogy használhatják egymás cuccait, csak fel kell tüntetni, mi honnan van.
Egyébként ez a része engem annyira nem is nagyon érdekel, mivel mi sohasem fogjuk megtudni mi van a háttérben pontosan, az viszont szomorú hogy egyre kevesebb Hero fejlesztő van, pedig még ma is jó kis telefon ez. -
se87tet
tag
2.1 es magyar rom.
[link]
Felraktam, szuperul néz ki, magyar, de hogy milyen stabil azt nem tudom. -
se87tet
tag
Első téma vr13ra.
szerintem elég gagyi, de kinek mi tettszik...[link] -
se87tet
tag
Most volt olyanom, hogy kellett egy képet csinálnom, és ahogy benyomtam az exponáló gombot, eltűntek a feliratok a kijelzőről mint amikor zoomol, de nem csinált semmit csak a kameraképet láttam, és nem lehetett se visszalépni se, semmi.....aztán egy kis idő múlva kilépett magától, de utána sem lehetett fényképezni a telefonnal, csak újraindítás segített.
Másik, délután gps-t akartam bekapcsolni, és újraindult a telefon.
Most csinálok egy full wipeot, és újra rakom ezt a vr13-mat, hátha. -
se87tet
tag
De most már tényleg...ilyet.
HTC HERO A6288 windows 6.5 .Htc hero Windows 6.1-el?Ok, látom hogy nem eredeti, csak engem mégis idegesít az ilyen.
-
se87tet
tag
válasz
-FreaK- #7261 üzenetére
Most lehet hülyeséget mondok, de ha jól emlékszem alapból fel van húzva a proci 614Mhz re a romban, az a baj hogy emlékezetből írom, mert én set cpu-val használom, és már elállítgattam.
szrobi66
köszönöm a radio romot, de ez van fent, csak a két betű más, de az meg elvileg nem számít.Probáltam a roise témát még amikor kijött a vr13 megy is szépen, csak épp a gép nem ismeri fel a telefont ha fent van, szval azt ne próbáljátok.
Az aksiidő sztem lehetne jobb is, a vr12 mintha jobban bírta volna, de ez is elmegy 2 napot, mobilnet nélkül, sok wifivel.
Egyébként a rom sztem nagyon bejövős így 3 nap után is, nekem csak a magyar nyelv hiányzik belőle....
-
se87tet
tag
válasz
KaoszTom #7244 üzenetére
Nálam is ugyanez a helyzet, miután telepítettem minden alkalmazást amit szoktam, most olyan 60 mega körüli hely van a telefonon, ha kilövök minden futó alkalmazást task killerrel.
Nekem elég......Hát ez a gps nekem annyira nem akar azért menni, néha talál egy csomó jelet, máskor meg semmi, ugyanazon a helyen.
-
se87tet
tag
válasz
se87tet #7240 üzenetére
Bocs hogy így összefirkálom az üzenőfalat, csak most nagy tesztelgetésben vagyok, aztán gondoltam leírom a tapasztalatokat, hogy más ne szívjon vele annyit.Eddig elég jó ez a villain rom, megvan a gps-re is a megoldás, párszor újra kell indítani a telefont és rendbe jön, azután javasolt letölteni egy gps-status nevű progit, és azzal bekalibrálni.
-
se87tet
tag
-
se87tet
tag
válasz
-FreaK- #7228 üzenetére
Na, felraktam a villain 13 romot, de én semmi különbséget nem látok a 12 höz képest, bár lehet kicsit gyorsabb, ki tudja....
Viszont írták fórumon hog a gps nem az igazi, kipróbáltam, nekem sem akar találni jelet...1-2 műholdat lát nagy nehezen.
Szerintetek radio rom csere megoldja a problémát?Melyikre cseréljem? -
se87tet
tag
válasz
-FreaK- #7228 üzenetére
Éngem viszont az érdekelne.
Az Elelinuxról csak annyit hgy bár már nincs is fent a telefonomon, elég jónak tűnt, eddig a legjobb gingerbread ami volt.Lehet hogy csak az én telefonomon, de a videó lejátszással voltak problémáim, a film végére mindig elcsúszik a hang, nem tudom miért.
A screen on/of animációk még mindig nem mentek nekem, pedig a cyanogen romban működik.Amikor már mindent feltelepítettem/kiraktam a widgeteket, ez is kezdett belassulni, de nem volt olyan vészes mint a cyanogenek.Jah, Elelinux csinált egy saját témát, ami lényegében a sense lemásolása.
Aksiidőről nem tudok nyilatkozni, nem volt addig fent.
Én még mindig várnék vele.
Na megyek, letöltöm a Villain ROM 13-at -
-
se87tet
tag
Szia!Én csak akkor gondolkodnék ezen ha már nem lenne garancia a Heromon, mert nem nyersz annyit rajta amennyit veszítesz, főleg hogy sorra döglenek be az érintőpanelek.
Ha elszántad magad, akkor viszont el kell döntened hogy mit szeretnél 2.1, 2.2, 2.3.2.1 ben ajánlom ezt(VillainROM 12.0.0 based on HTC OTA update WWE 2.1.)
- én ezt használom, kicsit módosítgatva, használom hozzá az Rcmix animált óráját (flipclock), a circle battery indicatort,ezt a témát (rosie sense), ill. a legújabb flykernelt..
egyébként jó az RCmix is, csak itt a fórumon írták páran hogy néha elfogy a memória, és bezárja a sense-t is. -
se87tet
tag
Villain 12, 2.1 rom, flykernel 12a, most járok 38 óránál és még van 45 % az aksiban, kb 1 óra filmnézés, ugyanennyi zenehallgatás, pár perc telefonálás, + kb 20-30 perc wifis net mellett.
Szerintem elég jó idő, főleg hogy fel is van húzva a procim 614Mhz-re, meg szoktam néha játszogatni is rajta, igaz nem sokat.Hol van ettől a gingerbread.......
Jah, viszont nincs mobilnetem már sajnos. -
se87tet
tag
válasz
Intel q8200 #7197 üzenetére
Tessék, ettől részletesebbet nem hiszem hogy tudna csinálni .hero szétszedése
-
se87tet
tag
Szerintem várok a következő próbával 1-2 hetet, (bár nálam ez már kezd függőséggé válni, hogy minden új romot ki kell próbálni) hátha alakul valamerre még ez a gingerbread.
Nekem is nagyon hiányzik a sense ahányszor kipróbálok egy sima romot.Viszont itt olvastam hogy még nem tettek le a 2.2-2.3 sense rendberakásáról sem, lehet lesz még nekünk friss sense romunk
-
se87tet
tag
nekem van sok fileom 200 mega felett (sorozatokat nézek telón ) és egy elég lassú (class 2-es) 8 gigás scandisc kártyám van, de eddig nem vettem észre ilyesmit, pedig a romokat is gyakran cserélgetem.
qm-"Elnézést a sok hsz-ért, megyek lekötöm már magam valamivel
"
Elég vicces hozzászólás egy fórumoldalon, nem hiszem hogy bárkit is zavarna. -
se87tet
tag
Én is pontosan így gondolom.Mindenki el van halva hogy a 2.3 milyen jó, pedig még a launcher is akadozik.Az egy dolog hogy a tesztekben több fps-t ér el, de ez nem igazán látszik a sebességben, teszt gyanánt felraktam az angry birdset gingerbread alá is, itt sem jobb semmivel mint Cronos Sense-e alatt.
az meg hogy hogy néznek ki a sense-hez képest inkább hagyjuk.
Tegnap fel tettem a CG 1.6 ot, ez még úgy ahogy megy is, bár nekem ez is nyögvenyelősebb mint a sense, csak a magyar nyelv miatt szórakozok még vele.más, 2.1 alatt simán vitte a filmeket, elejétől végéig (1,5 órás, 480*272 felbontás, mp4)
2.3 alatt, az utolsó 30 percet egyszerűen nem akarja normálisan vinni, elkezd csúszni a kép, hang.Próbáltam már az alap lejátszóval, és qqplayerrel is, megjegyzem 2.1 alatt mindkettővel ment.Ötlet? -
se87tet
tag
Cronos 2.1.4.1 Sense Eclair
Gondolom mivel ez nem gyári rom, nem gyári kernel, módosítgatások vannak benne, ezért ez a pár mega differencia.+lecseréltem a sense órát a flipclockos verzióra, mert nekem nagyon tetszik.Jah, becsomagolva a rom 124 mb, kicsomagolva 183 mb, szóval igen, a sense romok nagyok.
-
se87tet
tag
válasz
-Scarface- #7079 üzenetére
Szia!Ha a böngészés a fontos akkor gondolj a flash támogatásra is ami a Heroban tuti van (a HTC senben van), azt nem tudom hogy a Bladeben van-e.
Ha már itt járunk, a Cronos 2.1 senseben van Adobe flash Player 10.1, pedig én azt olvastam hogy nem lehet belerakni, nem támogatja a proci, de itt van a kezembenFilmet konvertálni szoktam rá, any dvd konverter 480*272 mp4-ben (sony psp-t kell kiválasztani benne), nagyon szép kép, tökéletes hang, és simán megy gyári lejátszóval.
Ha nem konvertáltam, az avit is vitte vmi lejátszóval, de szaggatott mint az állat. -
se87tet
tag
Sziasztok!Valaki meg tudta már oldani RCMix-ben az apps2sd-t?
Csak mert én próbáltam a hozzászólásokban leírt módon, sikerült is, de így nem működött a bluetooth.Szval akinek van vmi jó megoldása rá, az ossza már meg velem, velünk is.
Köszönöm -
se87tet
tag
válasz
werszomjas #7044 üzenetére
Tisztelt DigiWorld! Inkább a HTC hivatalos oldaláról tájékozódjon kérem. Higyje el,hogy ők jobban tudják Önnél,hogy mit gyártottak. - Yagamiii
Kár hogy nincs lájk gomb
-
se87tet
tag
válasz
Yagamiii #7031 üzenetére
Hát rákérdeztem a dologra, és a következő választ kaptam.
ÉN:
"Csak a félreértések elkerülése végett, ez a telefon nem azonos ezzel, ugye?
http://www.htc.com/www/product/hero/overview.html
Csak mert olyat hogy Htc G3 nem találtam a kínálatukban, és egyébként sem egyeznek meg a specifikációban sem.
Htc G3-mat csak klónban találtam, de azon meg win 6.1 fut.Akkor ez most hogy van?"Válasz:
Ezen a telefonon biztosan Android 2.1 van. Nem az enyémek, hanem ez egyik ismerősömé. Nagyon jó kis telefonok.
Abban sem vagyok biztos, hogy klón, mert a HTC weblapján beírtam az akkumlátor alatt található sorozatszámot és érvényesnek találta.Nekem nem az fáj hogy ő jó áron akarja eladni a heroját, hanem hogy valakit csúnyán át fog verni aki nem ért hozzá, még az is lehet hogy nem szándékosan, de akkor is, nekem ne mondja senki hogy egy clone ér ennyi pénzt.
Jah, és eltűnt az üzenetem a vateráról.
-
se87tet
tag
Ehez mit szóltok?
htc hero G3
Tényleg létezik, vagy valamilyen klón? -
se87tet
tag
válasz
kenny123 #6970 üzenetére
Szia!
Én mióta megvan a herom (kb fél éve) majdenm minden romot kipróbáltam, nekem 2.1 ből az rcmix jött be, 2.2 tasty froyo, 2.3-még nem született meg az a rom ami nekem jó lett volnaNem tudom, a tasty mintha dobálta volna a hálózatot nekem, de mióta frissítettem a radio romot azóta talán jobb lett, de lehet csak bemeséltem magamnak az egészet.
-
se87tet
tag
Megpróbálkoztam a sygic aura-val, hát nem nyert hangszórót, hiányolja a 3D-s gyorsítót.
-
se87tet
tag
válasz
Sly Bp. #6965 üzenetére
Én úgy emlékszem hogy nem tűnnek el a progik és a beállítások, de nem tuti.
Elvileg ugrik a gari, de sok szervizben nem is nézik hogy rootolva van e készülék, de elvileg vissza is lehet csinálni az egészet, nem tudom, nekem mindegy, nincs már garanciám, olvass kicsit vissza, sokszor volt már erről szó. -
se87tet
tag
válasz
Sly Bp. #6963 üzenetére
A Z4root rootloásra való.régebben a rootolás egy sokkal macerásabb folyamat volt, számítógépet igényelt, parancssorba kellett irkálni, ilyesmik.
Ez a program leegyszerűsíti a rootolás menetét, hiszen csak egy gombnyomás és máris rootolt a telefonod.
Ha már rootoltál akkor neked semmire sem jó. -
se87tet
tag
Felraktam az Elelinux-6.2.0-RC0-Hero-Speedmachine-t.
Akik szeetik a sense-t és 2.2-őt szeretnének, azoknak ajánlom, nagyon hasonlít rá. -
se87tet
tag
válasz
werszomjas #6952 üzenetére
Hát én nem láttam az 1.8-ban magyar nyelvű menüt, pedig jó lenne....
-
se87tet
tag
válasz
billywood #6908 üzenetére
A goldcard lényege pont ez, hogy miután azt megcsináltad (le is van írva hogyan kell, lapozz vissza), vissza tudod tenni a gyári hivatalos romot, el tudod tüntetni a root-ot, és olyan lesz a teló mintha nem piszkáltad volna, tehát lesz rajta gari.A leírásod jó, annyiban különbözik attól amit én írtam, hogy szájbarágósabb, ill. amit küldtem abban a rootolás menete is benne van, de miután nem először csinálod, gondoltam annyiból is be fog ugrani.
(Ha lusta vagy visszanézni pár oldalt, meg is érdemled hogy lassú legyen a telód, ill. hogy elússzon a garid
)
Más, felraktam a legújabb Cronost, hát mit ne mondjak, érzésre lassabb mint az előző, nekem nagyon akadozott, nem is élt meg a telefonon 1 óránál többet.
-
se87tet
tag
válasz
billywood #6905 üzenetére
Nem saját leírás, ha kicsit visszalapoztál volna, megtaláltad volna, 6617-es hozzászólás, köszönet érte BlackTreff -nek.
"1. UniversalAndroot-ot felrakod és nyomsz egy root-ot
2. Felrakod a ROM Managert
3. Flash Alternate Recovery-re katt ( wifi vagy mobilnet kell )
4. Felmásolod a memkarira a letöltött ROM-ot ( érdemes előre felrakni mert a recovery telepítése után egyből bedobja a rec menüt )
5. Ha mégsem raktad volna fel előtte akkor tedd meg, aztán teló kikapcs HÁZ + BEKAPCS gombot egyszerre nyomd meg
6. Nandroid-al backup készítése
7. Memkariról telepítés
8. Sok várakozás után rebootÍgy tudsz új ROM-ot felrakni!
( Ha még garanciális a telefonod, akkor gondold meg, mert gari vesztéssel jár! )"
Második kérdésedre válasz, kinek melyik rom jön be, én általában a tasty romokat ajánlom, de ha tényleg stabil rom kell, ott a gyári 2.1, elpusztíthatatlan, de keress az xda oldalán, rengeteg romot találsz hozzá.
Garis dologra is van megoldás, én csak olvasgattam utána, nem próbáltam, (kicsit visszalapozol ez is ott van) 6801-6850 hozzászólások között nézelődj, kulcsszó a goldcard, nem írok semmi pontosat, nem tudom mi hogy, a lényeg hogy megoldható a gyári állapot visszaállítása is.
-
se87tet
tag
Sziasztok!
Tudom hogy vannak itt Cronos "fanok", gondoltam szólok, itt a legújabb Gingerbreadje, tessék tölteni, tesztelni, visszajelzést írni róla itt a fórumban.
Hajrá HERO(K)
HTC Hero Cronos Ginger 1.2.0 -
se87tet
tag
Valaki írjon már a goldcardról, (mi az, hogyan kell, leírás, weblap ahol le van írva hogyan kell) ilyesmik.Előre is köszi
-
se87tet
tag
válasz
-FreaK- #6774 üzenetére
Még a RaduG Gingerbreadjét tuti megnézem (ma estére ígérte), azt mondta lesz olyan minőségű mint a tasty froyo, meglátjuk.
Ha valaki helyrepofozná végre a 2.2 sense kameráját, nem is próbálgatnám tovább a gingerbreadeket, nekem az tökéletes lenne.(Vagy a tasty-ba rakna egy magyar nyelvet, egy normális mail widgetet, egy normális agendát, meg egy jó képnézegetőt, nekem ezek hiányoznak.
-
se87tet
tag
Sziasztok!
Nekem a Cronos Gingerbreadje kb 4-5 óra alatt 3-szor fagyott le, vagy indúlt újra.
Először nem is foglalkoztam vele, másodszorra, már raktam fel egy setcpu-t és lehúztam (vagy épp fel?) a procit 630 mhz-re, újraindítottam, erre pár percre rá megint újraindult.
Most épp a Tasty Froyo-t rakom vissza, ez a 2.3-mas rom sem jött be, nagy kár. -
se87tet
tag
válasz
se87tet #6767 üzenetére
Mivel senki nem felel a kérdésemre, így megteszem én.
Szval, feltettem az új Cronos romot, és tényleg sokkal gyorsabb mint az előző volt, bár néha még ez is megakad.
Ami nagy előnye a Cyanogen romokhoz képest hogy ezzel a rommal lehet hívást kezdeményezni
A fényképezőgép, gps, minden működik, egyedül a led notifications nem megy, vagyis nem a trackball világít nem fogadott hívásnál hanem a zöld led, és az is folyamatosan., ez engem zavar.
benne vannak a CM témák, és CM Extra menü is.
Hát ennyi úgy 30 perc használat után.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A HTC legújabb androidos készülékén a gyártó Sense névre keresztelt felhasználói felülete fut. Nem kell több Windows Mobile.
- FÜGGETLEN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green / Zöld
- Iphone 12 Mini - 128GB - Vodafone függő - sötétkék - Akku 80% - védőfóliával
- Apple iPhone 12 // 128 GB // Kártyafüggetlen // 78% akku
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - gyári állapot - 40 ciklus- APPLE GARANCIA
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- TV beltéri egység / DVB-T tuner / set top box
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest