Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• pzoley

őstag

válasz premete #18162 üzenetére

Sziasztok !
    Akkor egy pár szót én is mondanék !!
    1. A rom főzéssel kapcsolatban, csak annyit, hogy linkelj már nekem egy olyan HD rom-ot ami full nand / tehát ext3 nélkül is megy / , ami használja a cache-t programok tárolására, vagy amiben olyan script van ami külön kezeli az a2sd és az Internal storage memóriát !!
    Ezek mind egyediek, akár hiszed akár nem, de én írtam őket. De a scriptek működéséről elbeszélgethetünk itt a fórumon, sokan tanulnának belőle, főleg a nem rég publikált hogyan tegyünk be működő a2sd romban a data2sd scriptet.Amikor te akartad megcsinálni a saját romodat, hogy ne is foglalkozzon az ext memóriával azt már elfelejtetted ki segített ugye ?

2. Nekem megvan a saját készített rom-om ami állandó, tehát akár felejtős is lehetne az hogy ki mit akar, de mint írtam ez a hobbim és élvezettel csinálom, és bár volt aki felajánlott még pénzt is, hogy csináljam meg neki, még sincs senkinek a számlaszáma a zsebemben, de elmondhatják egy páran, hogy segítettem saját ízlésre szabni a rom-ukat.
    A legfontosabb pedig soha nem mondtam, hogy ezt a romot használjátok, mert villám gyors, meg hasonló "parasztvakító tesztek" amint írtad nekem. Azóta viszont tele van a fórum a Te tesztjeiddel !!

3.Ami pedig a script-et illeti ami a nand sebességét megnöveli, az ha elolvastad volna rendesen, "és megértetted volna" akkor nem azt írtam hogy egy script gyorsítja meg, hanem azt hogy egy script-tel formatáltam meg a nand-ot, és azért sokkal gyorsabb az írás, olvasás.Ezt a scriptet nagyon szívesen odaadom neked is, ha tudsz garanciát adni arra, hogy te meg elküldöd érte az ezért járó fizikai nobel díjat. Az elve hasonló az I/O-t gyosrító scripthez.

És végül,de nem utolsó sorban, a Te állandó piszkálódásod, hitetlenséged, erőszakosságod az egyetlen oka, hogy nem szólok itt a fórumon, viszont olvasom !!!
    Az pedig amit te csináltál állítólag az oldaladdal / csak hallottam / az egyértelműen mutatja a hozzáállásodat ehhez az egész közösséghez !!!

Tőlem nem kell elnézést kérned, ilyen vagy ezt valaki vagy elfogadja, vagy nem. Én inkább dolgozom, próbálok olyan dolgokat csinálni amit más nem csinált még, vagy amit mások kérnek, vagy szeretnék ha lenne.

Új hozzászólás Aktív témák