Hirdetés
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
james008bond
őstag
válasz racerx #20264 üzenetére
Én azt mondom, saját tesztjeim alapján, egyetértve PZoley.-val, hogy a Class 10-es karik nagyobb fájlok mozgatásában erősek, a Class 6 meg inkább a kisebbekben. Szerintem a teló működésében meg inkább az apró fájlok mozgatása az érdekes. Úgy, mint ssd-és-oprendszer viszonylatában.
Life's Good!/Samsung Galaxy S 6 Edge + Gold/Platinum/S 7 E/Fit 2/PowerBeats 2 wireless/Sony LX900
-
Hooper
őstag
válasz racerx #20274 üzenetére
Hát pedig ezeket a hibákat produkálta mindenkinél akiknél nem érte el a kártya az 1megás írást.
De okosabbak lettünk, és legyen ez tanulság > data2sd esetén a CL6 és CL10es kártya használható csak, de többen a CL6ra esküsznek.
Akik már feltették a 3.0t mesélhetnének hogy milyen, én valószínű már csak holnap tudom. -
fegaa
csendes tag
válasz racerx #20362 üzenetére
Néztem a linket, de pont a honlap készítője írta ezt a fórumon:
"Ha a cucc PVT-4-es, akkor a rootolásnál csak az AmonRa 2..0.0 Desire játszik, ha clockworkmod-ot használsz, a készülék végérvényesen tönkremehet.
Az enyém 20000-es, állítólag a 40000-eseknél ez sem működik"Szóval ezért kérdezek annyit. Kicsit drága mulattság lenne kinyírni...
-
llaszlo
veterán
válasz racerx #20561 üzenetére
Tudom, hogy csak a hozzá való fw-t tehetem fel. Ezért kell feltölteni az eredeti fw-t.
Most már tuti, hogy az utólagos moddal volt a gondja, mert feltettem egy szűz ROM-ot és minden működik rendesen a moddolt fw-vel is. Na akkor jöhet a saját fw készítése. Minden szükséges elem meg van hozzá. De most egyelőre nem foglalkozom vele. -
llaszlo
veterán
válasz racerx #20576 üzenetére
Oks. Köszi. Akkor ez kicsit megtévesztő. Ezek szerint az LD2.3 az Android Froyo.
Bootanimációkat hol találok Desire-hez? Amik az UOT-on vannak azok nem tetszenek. Modacon meg XDA-n még nem találtam, de biztos én kerestem rosszul.
Az normális, hogy az Aurax 8.3 A2SD+ már lassan 15 perce bootol? Még mindig a bootképernyőt látom. logcat-nél néha történik valami, de nagyon ritkán.
Akku ki-be és már bebootolt. Szuper
[ Szerkesztve ]
-
llaszlo
veterán
válasz racerx #20675 üzenetére
Nálam is megy minden rendesen, egészen addig amíg nem próbálok ki másik ROM-ot és nem teszem vissza restore-ral ezt. Utána csak úgy megy, hogy ha az eredeti fw-vel felülírom a moddoltat.
Egyébként ugyanazt csinálom amit te és ugyanúgy ha bele teszem a moddolt fw-t a ROM-ba akkor bootloop lesz.
Ezért is kérdeztem, hogy van-e másik ROM ami a Sense-t tartalmazza és stabil. Az Aurax-nál nem jött be minden nekem. Főleg a kék cuccok. -
llaszlo
veterán
válasz racerx #20678 üzenetére
CWM 2.5.1.8-bravo
De azt nem értem, hogy ennek mi köze lenne hozzá, hiszen csak felmásolja a fájlokat és a jogosultságokat. dd-vel is simán meg lehetne ezt csinálni. Gondolkoztam is ezen, hogy dd-vel csináljam.Illetve ha adb-vel flashelem akkor a recovery-nek semmi köze nincs hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
llaszlo
veterán
válasz racerx #20681 üzenetére
Nálam 2.5.0.7-tel is ment. Mert a ROM managerben véletlenül feltettem és nem volt gond.
De akkor miért csinálja akkor is, hogy ha adb-vel flashelem? Mert olyankor nincs köze a recovery-hez.
Majd próbálom még a 2.5.0.7-tel. Ha már S-OFF van akkor nem lehet gond.[ Szerkesztve ]
-
llaszlo
veterán
válasz racerx #20684 üzenetére
Most felteszem a 2.5.0.7-et. Azzal nem volt gond. De még próbálok mást is. A 2.5.0.7-tel mindig gond van?
Linuxhoz nincs ilyen flash-elő? Mert fastboot-tal mindig azt írja, hogy az img nagyobb, mint a partíció, ami azért fura, mert nem változtattam rajta semmit sem.
Ezt Pulse-al is csinálta.[ Szerkesztve ]
-
llaszlo
veterán
válasz racerx #20689 üzenetére
De ugye a PVT4 nem szereti azt. Bár ahogy xda-n olvastam lehet, hogy csak a 40000-es erase-el van a gond.
Most vissza raktam a restore-t és minden OK. Akkor most már jó lesz.
Nálam PVT4 erase 20000 és S-OFF, ezzel működik a clockwork 2.5.0.7.
Legalább most már tudjuk mi a gond. Köszi.
-
llaszlo
veterán
válasz racerx #20756 üzenetére
Az miatt tuti nem teszek fel vinfost. Másrészt az android commander is adb-vel operál. Az, hogy te írod be a parancsot vagy csak klikkelsz az a lényegen nem változtat.
Most még megpróbálom egy már mentett 2.2f-re feltenni amit zoley küldött.
zoley: A 2.3d fw moddolása menne? Notibar controllosra.[ Szerkesztve ]
-
sippet
senior tag
válasz racerx #20909 üzenetére
ez nem igaz, a herora elerheto egy ilyen alkalmazas, ami kicsit bugos, de azert mukodik.
van sokfele android policy, de epp erre talaltak ki az xda-t.
-
dombila
senior tag
válasz racerx #20938 üzenetére
Azt is lásd az eredeti hsz-emben: 20921
Semmi nem segített. Cache, data clear után újra jöttek a Market használati feltételei de nem működött. Próbáltam a cache wipe-ot is, hátha. Az sem jött be. Több reboot sem.
Nandroid restore igen. Szerencsére nem volt jelentősebb változás közben, de akkor is bosszantó.
-
-
llaszlo
veterán
válasz racerx #21059 üzenetére
Jaja én még a gyakran használt appjaimat is bele tettem és pont ilyen appot is kerestem. A felugró ablak meg nálam is van, de szerintem azt ki fogja venni a srác. Amikor rányomsz a notibaron akkor úgyis kapcsol.
A rezegtetésre csak azt találtam amit Ati is írt.
Desire-hez melyik MIUI romot kell letölteni? Ugyanaz jó hozzá ami az N1-hez? És még annyi, hogy Froyo-t akarok kipróbálni. Az xda-t már átnyálaztam, de nem lett egyértelmű, hogy melyik is jó ehhez a telóhoz.
Talán ez a jó.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Plus 128gb - Makulátlan, Apple garancia, Akku 100%, akár beszámítással
- Apple iPhone 11 64gb - Makulátlan, új kijelző, akár beszámítással
- Iphone 13 Mini 256GB Nagyon szép állapot, garanciával, üzletből
- Iphone 14 128GB fekete, Független 93%AKKU, Üzletből Garanciával
- iPhone 11 (product) RED 64GB 100% akkumulátor és hibátlan állapot
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest