Hirdetés
- MWC 2025: Ez a béka nem nagyon ugrált
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Kamerában erősíthet a Pixel 10
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
shinodas
tag
Sziasztok!
CM10.1_VJ_4.2.2_V6.3_May24 rom van fenn, és nagyon királyul működik minden, kivéve, hogy a netes videók csak töltenek és töltenek de nem indulnak el. Van erre valami ötletetek? -
r4z
nagyúr
válasz
klambi #42992 üzenetére
Próbáld ki a Light Flow-t, a Nexus One támogatva van benne, így Desire-rel is működnie kell.
-
klambi
addikt
még 1 hülye kérdés...
ugye desire tud több fajta színű értesítési ledet... namármost ebben a romban van rá lehetőség állítani a színeket, csak csuszkával lehet, de a kiválasztott színt nem tudja beadni.. az a gyanúm, hogy csak a megfelelő kódú színt képes kijelezni... pl a zöld a 00ff00 de a többinél nem tudom a színkódot.. valaki esetleg megtudja mondani..
(csak azért merült fel bennem ez mert miui romban szépen lehetett ezeket állítani) -
r4z
nagyúr
-
klambi
addikt
tud valaki helpelni hogy a programjaim az ext particióra legyenek instalálva, mert amiket eddig csináltam egyik sem működött..
-
dani3l
őstag
válasz
klambi #42981 üzenetére
En CM7-en S2E-t hasznaltam, az frankon müködött, esetleg probald meg azt. Ki lehet valasztani, mit linkeljen ki az ext particiora, igaz nekem csak a cache meg a dalvik volt kiteve, mert volt 300+ mega helyem az meg eleg volt az appoknak, de ugyan igy a data-t is ki lehet.
Szerk.: Ahogy nezem nagyjabol ugyan az, mint a Link2SD.. Mindenesetre egy probat meger.
[ Szerkesztve ]
-
klambi
addikt
szevasztok!
4.2.2 feldobtam a telefonra, miden jól működik, csak ugye eléggé sok helyet foglal, link2sd vel átraktam sdre de az a gond ha újraindítom a telefon elhasalnak a linkelt cuccok, hogy tudom megoldani, hogy az összes program az sd-re az ext particióra vagy a fat32-esre legyenek rakva és ne az internalra? -
senki11
aktív tag
válasz
senki11 #42974 üzenetére
Még jó, hogy benéztem a recovery-be. Ott vettem észre, hogy a teló teljesen le van merülve. Szóval töltőre raktam és voila -- minden hasít. Bár azért így is fura. Este legalább 70%-on volt az aksi, reggelre meg 0-án. Mind egy majd odafigyelek rá. Lehet, hogy most halt meg az utángyrtott akku.
-
senki11
aktív tag
Üdv!
Ma reggelre kikapcsolt a telefonom. Szeretném újraindítani, de a miui logótól nem jutok tovább.
A teló s-off-olt rootolt készülék és pzoley egyik miui verzuója fut rajta. Tud valaki segíteni? Kicsit meg vagyok lőve a készülék nélkül -
r4z
nagyúr
válasz
klambi #42968 üzenetére
Találtam magyar leírást
Szerintem a kihagyott frame-ek azért voltak, mert tömörítetted a PNG-ket. Ha kész, és visszacsomagolod, WinRAR-nál Store metódust kell választani, hogy ne tömörítsen.
[ Szerkesztve ]
-
klambi
addikt
válasz
dani3l #42963 üzenetére
hát nekem teljesen jól működik, 1-2 nagyobb játéknál pl észrevehető hogy nem szaggat (mi sd volt és néhányszor laggolt), amúgy én is olvastam, hogy telefonokhoz jobb a c6-os, hiába írják play-ben oda hogy ajánlott a c10...
na de térjünk vissza a problémára
miért nem megy a bootanimációm ha kicserélek benne 6 képet...
-
dani3l
őstag
válasz
klambi #42962 üzenetére
A cl10-es kartya nagyobb fajlokhoz valo inkabb (fenykepezö, föleg) es olyan fajlokkal is hozza a megadott sebesseget, viszont az ext particiora - attol függöen, hogy mit pakolsz ki - joval kisebb fajlokat fog irkalni a rendszer es ott bizony könnyen lehet, hogy alul marad sebessegben egy cl6-os kartyaval szemben..
Desire sajnos eleg valogatos ilyen szempontbol, meg a cl6-os kartyakbol sem müködik rendesen mindegyikkel..[ Szerkesztve ]
-
klambi
addikt
na már megint ügyes volt, bár a probléma nem nagy csak engem zavar...
kicseréltem a bootanimációban 6 képet, ugye 2 mappa van 1 ilyen zipben, de az elsőbe ahol kicseréltem nem lép bele csak a 2. ba, vagyis a az animáció végét adja be... ötlet valakinek ezt miért csinálja? -
klambi
addikt
-
-
utgyuru
aktív tag
Sziasztok!
Az miért van, hogy néha, mikor telefonálok, és megmozdítom a telefont, nem kapcsol vissza a kijelző? Akármit nyomok, fekete marad. Kikapom az akksit, akkor utána jó egyből, szóval nem kijelző hiba.
-
klambi
addikt
-
Skillet
addikt
válasz
dani3l #42935 üzenetére
gondolom valahol max 25e körül lehet az ára. magamból kiindulva nem jelent semmit a fólia és a tok. sőt, én igazából nem is vennék ilyen telefont használtan, gari nélkül. bár igazából semmilyen telefont se vennék garancia nélkül.
kb 6 hónapja, hogy kicserélték a hangerő gombokat. 1 hónapra rá már érezhetően nehezebb volt nyomkodni őket. mostanra persze még rosszabb a helyzet. de mi másképp látjuk. nekünk már 2,5 éve ilyen telefonunk van. viszont sokan meg épp ilyet akarnak....szóval, passz.
20-25 körül lehet az ára.[ Szerkesztve ]
-
dani3l
őstag
Jo reg nem jartam mar erre, de lenne egy gyors kerdesem: Mi az a realis ar, amiert el lehet passzolni egy kb 2,5 eves Desiret? Független, egy-ket apro karcolastol eltekintve nagyon szep allapotban van. Gyari cuccain kivül van hozza egy 16 gigas kartya, invisible shield rajta, meg van egy szilikon tok is hozza, ha ez szamit valamit..
-
cajci
tag
Sziasztok,
egy app2sd+ rom van a telefonon, mégis elfogy a memóriám.
Ez valahogy helyrehozható, vagy újra kell raknom a romot?
Eddig sosem volt ilyen gondom, mindig jól működött az ext partíció.[ Szerkesztve ]
-
tototos
addikt
Sziasztok!
Valahogy meg lehet állapítani hogy AMOLED vagy SLCD kijelző van a készülékben a vásárlás időpontjától függetlenül?
Köszi
-
llaszlo
veterán
válasz
klambi #42915 üzenetére
Nálam ilyen CM7-el sosem volt, meg a legutolsó 2.3.7-es MIUI-val sem. Kivéve, hogy egy olyan játéknál fagyott le ami alapból nem is támogatott ezen a készüléken.
(#42919)
A MIUI-hoz minek a titanium? Abban alapból benne van egy backup. Miért nem azt használod?[ Szerkesztve ]
-
Skillet
addikt
a backup erejét kihasználva újraraktam azt a két sense3 romot. most sem működött a hub. viszont nagyon gyors a rendszer. kipróbáltam két másik sense3 romot is (acesmod & pyramidmod) de kegyetlen lassúak.
így a sense3 romok is kilőve. marad az IC 1.1.4.
nem bánom, csak kíváncsi voltam és kellett a megerősítés.
egyébként asszony kapott szülinapjára egy zte blade 3-at. tudom, hogy nem a szíved csücske...de nem rossz fón. korrektül teszi a dolgát. a villlanó nekem hiányozna, de amúgy faja. 2 év gari. olcsó. gyors. ezen az áron nem találtunk jobbat.
-
klambi
addikt
ja lehet hogy ez lesz, mert most cyanogen van fent és ma 2x fagyott meg 1x nem tudtam letenni telefont 1x simán megfagyott és egy rakás rendszer hiba volt, amit újra kellett indítania szegénynek, 1 hetes a rendszer...
ja és még1 kérdés, nem a lehet a miui-t átállítani hogy legyen benne menü, ne az asztalra pakoljon ki mindent...
[ Szerkesztve ]
-
r4z
nagyúr
válasz
klambi #42913 üzenetére
Fél évet nem használtam, mert eladtam a telefont kb 3,5-4 hónap 2.2.10 használat után, de nem úgy tűnt, mint ami lassulna. Ugyanúgy ment, mint amikor felraktam. Jó, pici különbség azért volt az appok miatt, de abszolút nem lehetett észrevenni, csak ha nagyon kerestem az akadást. De egyébként rá kell engedni egy Titaniumot, újrahúzni, fontos appok vissza, és megint hasít.
-
klambi
addikt
na meguntam, rakás romot kipróbáltam de az összesnek van valami baja
...! ki mit mond melyik a legstabilabb rom?
-
Skillet
addikt
nandroid backup-pal lehet lementeni az egész rendszert későbbi visszaállításra?
rizikós? nem olyankor szoktak megmakkanni a telefonok? (brick stb.) -
Lasy
veterán
basszus.
kitool jott a masik akku ami nem erkezett meg?
majus 7.en adta fel elsobbsegivel, es maa jott meg. -
Skillet
addikt
gondolod?
tehát, ha most visszaraknék egy sense 3 romot az előzőek közül, akkor menne a hub?
én nem hinném. valami más gebasz volt ott. a rom nem tudott fellépni. passz.
itt az IC alatt még egy plusz ablakot feldobott, amikor bejelentkeztem a htc profilommal... ez az ablak nem volt az előző két romnál. már nem tudom pontosan, de valami olyasmi volt, hogy szeretném-e ha hozzárendelné ezt a telefont a profilomhoz...vagy mittudomén. mindegy.
most minden fasza.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Bravo fejlesztői néven futó készülék végül a Desire, azaz Vágy nevet kapta a keresztségben.
- Dell notebook topic
- Horgász topik
- oriic: Google Translate helyett: DeepL Translator
- AliExpress tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mikrotik routerek
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- LED világítás a lakásban
- Teljes szoftveres megújulás vár az Apple iPhone-okra és Macekre
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Akku: 92%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Akku: 87%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A72 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest