-
Mobilarena
HTC 10
Új hozzászólás Aktív témák
-
nordzsi
csendes tag
válasz
kekkola #6109 üzenetére
Azt hittem a 10-esben kell akkut cserélni, mert hát attól is sok helyen óckodnak rendesen... Hát az racionálisan nem éri meg ha annyi a csere mint a telefon aktuális ára, kivéve ha érzelmileg nagyon ragaszkodik hozzá mint én a HTC HD2-esemhez amely már lassan 9 éves és kifogástalanul működik eredeti akkuval -persze mert abban könnyen megoldható a csere
- csak hát szegényke felett szoftveresen is elhaladt az idő
-
rendszergazd
csendes tag
válasz
kekkola #6105 üzenetére
nekem is sikerült megcsináltatnom ott az akksicserét, tegnap kaptam vissza, és a kijelzőmet is valahogy kiegyenesitették már nem púpos, én jószivvel ajánlom nektek a szervízt,az akksim szétfeszítette a készüléket mondták hogy az alaplapom is eléggé meghajlott, nemcsak a kijelzőm. ennek ellenére minden működik rajta, szinte csoda hogy nem repedt el a kijelzőm mivel 2-3 mm magasra kinyomta a akksim.
-
bl4ze
veterán
válasz
kekkola #5665 üzenetére
Igen, TMX gyökér, tudok róla.
Ma reggel írtam a HTC HU-nak a sztoriról, kértem válaszukat+állásfoglalásukat.Én is attól félek, hogy számla+gari hiányában a TMX nem javítaná, lehet át sem venné.
A telefon dobozában van "warranty" de az full üres, azzal nem megyek semmire.
Meglátjuk a HTC Magyarország válaszol-e. FB üzenet nem megy, csak email, egy gmail címre....
-
Lacko32
tag
válasz
kekkola #5665 üzenetére
Ezt leveleztem le a HTC-vel, igaz nem magyarul, de ez volt a lényege.
Bemásolom ide is, csak hogy megmaradjon:
Jess: The only warranty is on the phone is the manufacture warranty and will end on 2019-05-08
You: Yes, that's it! It's goin to expire on 2019.05.08?
Jess: Yes that is true
You: ooo nice to know it!
You: And I have another question... If I lost all of my papers about the warranty and buy, can I send it to a repair? Without the papers?
Jess: Yes you will send it and we will follow the manufactures warranty which will end on the 2019-05-08Ebből azt merem kiszűrni, hogy igen, lehetséges papirok nélkül is, hisz IMEI szám alapján tájékozódnak. Ami rajta van a dobozon, a dobozban lévő matricán, a telefon hátlapján, stb.
Mellesleg egy M9-et, ami le volt tiltva, alaplap hibás volt, papirok nélkül küldtem el javitani. 2 hét, és jött vissza Győrből a telefon -
bl4ze
veterán
válasz
kekkola #5662 üzenetére
Akitől vettem egy nagyon korrekt eladó, leellenőríztem. A készülék másod készülék volt, tényleg szinte vadi új állapotban vettem meg.
Számla, garancia nincsen meg hozzá, noha a HTC Support írásban azt jelezte, hogy ezek NEM kellenek hozzá, mivel IMEI alapján javítanak, és ellenőrzik a garanciát, mely a készülék esetén 2019.05.08-ig szól.
A chat-ról a másolat : [link]
Ti hogyan, hová adnátok le a telefont erre hivatkozva ??
-
válasz
kekkola #5505 üzenetére
Mivel sok tulajnak gyengélkedik így valószínű hogy programozási vagy konstrukciós hiba van az akkuban vagy a töltő szabályozásában. Nekem is gyenge, de energia takarékos módban sokat javul.
OFF
A Google lenyúltja a szakikat, szerintem ez nem tesz jót a minőségnek, és a HTC-nek ez nem a legjobb. Bár jó kérdés hogy pontosan ki felel a stabil szoftverért és a minőségbiztosításért.
Bár a pixel sem a legjobb minőségben, és a hőn szeretett M7 se volt tökéletes, de a 4.4.2 legalább jó volt. -
ferob
őstag
válasz
kekkola #5384 üzenetére
Az előbbiekben írta, hogy független európai régiós szoftver van a készüléken, így ez a lehetőség nem jön szóba, de már csak azért sem, mert szinte azonos időben megkapták azok a készülékek is a frissítést.
(#5382) benete: Azért, mert nem tudsz módosításról, nem jelenti, hogy nem történt ilyesmi.
Ha használtan vásároltad a készüléket, akkor akitől vásároltad, nem tudta, hogy hogyan kell megfelelően visszaállítani, ezért jelentkezhet most a probléma. -
-
-
ferob
őstag
válasz
kekkola #5207 üzenetére
Nem fogja tudni megmondani, mert ahogy te is láthatod, az csak egy példa volt, a képernyőkép pedig valójában egy másik amerikai oldalról való egy több éves cikkből.
(#5206) Janaboy: A BlitzWolf-nak van ezer forintért olyan kábele, amit érdemes lehet megnézni, de részletesebben az adatait itt megtalálhatod.
-
válasz
kekkola #5186 üzenetére
A BT füles csak a külvilág zajának elfedésére jó, valódi zenehallgatásra nem. A minősége sokkal gyengébb, mint a vezetékes füleseknek; ha kihasználod a vezeték nélküli lehetőséget hallgatási távolságban, könnyen felléphet zavaró tényező a vételben - ha pedig nem használod ki, mi értelme van? Saját erőforrásra szorulnak, amik a legrosszabbkor szoktak lemerülni, emellett jelentősen súlyosabbak, ergo nehezebben pozicionálhatók és tarthatóak ideális pozícióban a fülben, mint passzív társaik. (A fejhallgatókra ez persze nem vonatkozik.)
Kb. egy éve használok egy RHA fülest a 10-esemmel, és végigfut a hátamon a hideg, ha arra gondolok, hogy akármilyen mondvacsinált hype miatt esetleg le kellene cserélnem egy BT-s típusra. -
pg1966
senior tag
válasz
kekkola #5085 üzenetére
Rákérdeztem a szervízben, azt mondták, hogy a hibás fülhallgatóval együtt a készüléket is le kell adni.
Ez normális, hogy a bármilyen jack-csatlakozós eszközzel ellenőrizhetően hibás fülhallgatóval együtt hetekre a telefonról is le kell mondani? A töltő hibájánál is csatolni kell a készüléket is? -
CptAdamica
veterán
válasz
kekkola #5060 üzenetére
Nekem is. Nagyon miniőségi kis tok, plusz az imak és most rendeltem egy ilyet, bár még nem jött meg, de egyik kollégám Honorján megtapiztam, nagyon kellemes volt. Igaz leejtésektől nem véd, inkább csak a mindennapi használat karcaitól.
Ami még mocskosul tetszik, az ez a gyári tok de még mindig annyira drága, egy vagyont kell érte kipengetni sajnos.
-
Gabbbb
senior tag
-
-
-
-
Yeffy
veterán
válasz
kekkola #4245 üzenetére
nna, ez tetszik! egesz kellemes, szerintem rendben leszunk mi egymassal HTC-cskevel
koszi mindenkinek a fules ajanlasokat, majd ranezek ezekre is. bar en elsosorban erosen melyorientalt vagyok, szeretem a duborgo, szobat/ fules eseten hallojaratokat/csontokat/ megremegteto, telt melyeket. mint pl a mennydorges.
persze a tobbi sav is fontos, de egy kicsit legyen felettuk a mely. de ne nyomja el, termeszetesen!
na de ez itt OFFfingerprinterrol kerdeznek meg olyat, mivel meg sosem volt ilyenem, hogy ha rogzitem pl a huvelykujjamat, kesobb fel tudom ugy is oldani a telefont azzal az ujjammal, hogy "oldalasan helyezem ra az ujjam", nem "allo" modon? nem tudom, ertheto-e, amit mondani akarok. ahogy probalgattam ma a boltban a telot, jottem ra, h nekem igy allna kezre.
tehat nem igy, hanem mondjuk igy. mukodik igy is nagy hatekonysaggal? fontos lenne. -
Yeffy
veterán
válasz
kekkola #4222 üzenetére
koszonom szepen mindharmotoknak a gyors es kielegito valaszokat, nagyon sokat segitettetek!
Eu modelt vegyél, akkor lesz 2 év gyári garid, attól függetlenül, hogy hol vetted.
UK-ban elek, itt veennem meg, 2 opcio van, az egyik legnagyobb angol phone retailer forgalmazza, vagy kozvetlen a HTC UK-tol szerezheto be. szoval akkor a 2 ev adott. zsir!szakszerű elemzésbe nem fogok tudni bocsájtkozni, de sokkal jobb mint az utóbbi készülékeim bármelyike (SGS7, Honor7, BB Passport, Zenfone 2).
nem si vartam ilyesmit, de ennek mar orulok, foleg, ha:
Sima mp3 hallgatásnál érezni a különbséget, hangminőségben és hangerőben is.Kb úgy tolja mint a többi gyártó
ok, bar elonyosebb lenne, ha Pixel/Nexus szinten jonne, de ki tudom birni, plane, ha
sok gyártóval ellentétben a frissítések nem rontják, hanem javítják a készüléket folyamatosan.
sajnos olvastam es tapasztaltam en is ilyet.4-5 óra SOT
na, az franko! nyilvan mindig lehetne tobb, de azert ezzel mar el tudok lenni egy "power useresebb" napon is ugy, h kibirja a nap vegeig.jó vicc volt.
jovanna, csak erdeklodtem, mint tudjuk, vannak helyek, ahol elofordulna ilyenek.Eléggé
igen, ez mondjuk fog hianyozni a mostani telkomrol, h nem igazan serulekeny, de ugyis tok+foliaba fogom burkolni. van bevalt folia ra? akar gyari, akar mas? tokokbol az atlatszo TPU vagy mi a neve tokokat preferalom, szal bar pofas, de szerintem ilyen Spiegen vagy hasonlot nem fogok ra venni. ha csak nem azt a dbski-t vagy mit, amit szinten a napokban fedeztem fel, es eleg allatul neznek ki! bar gondolom, ha azt valaki felapplikalja, kb alig jon le, nem? -
kbadam83
senior tag
válasz
kekkola #4170 üzenetére
Nem hasznaltam HTC 10-et sosem! Amit tudok, h en sokat fenykepezem a kisfiamat es a HTC Ultra ha csak gyorsba lefotozom a fiamat, akkor joval gyengebb kepet csinal mint az iPhone csinalt. Kameraba nem eros legalabb is az automatikus kep keszitesbe, lehet manualis allitassal jot csinal.
-
kbadam83
senior tag
válasz
kekkola #4167 üzenetére
Hát eléggé lehúzták szegénykét a teszteken!
Nekem nagyon tetszik, annyi h iPhone 7-rol valtottam es a fenykepezoje az iPhone-nak merfoldekkel jobb sajnos :-(
Amugy a tobbi resze eddig nagyon bejovos szamomra.
A masodlagos kijelzot egy nagy baromsagnak tartottam eddig, de igy 2 nap utan nagyon imadom ezt benne! -
-
ferob
őstag
válasz
kekkola #3961 üzenetére
Javításra való leadás után a szerviznél vagy visszaérkezéskor a munkalapon levő adatok között sehol nem tűnik fel a Telemax mint partner, de még náluk érdeklődve se lesz nyoma a készüléknek.
Bár nem volt szolgáltatóval dolgom mióta a cseh szerviz lecserélése miatt a románoknál javítják a készülékeket, de nem valószínű, hogy ez változott volna.
Mellesleg egy ügyintézőnek nem sok fogalma lehet róla, hogy hova és hogyan küldik a készülékeket, mert ők is csak továbbítják házon belül.
A lehetőség bárkinek adott volt és ez a mai napig megvan, hogy valaki közvetlenül a szervizhez juttassa el a készülékét javításra, ehhez nem feltétlen kell igénybe venni a Telemaxot, mivel ők csak logisztikai partnerek, akik főként a független forrásból származó készülékeknek egyfajta átvevőhely hálózatként működnek, hogy országon belül megoldott legyen a garanciális javítás lehetősége.
Ez pontosan olyan partnerség, mint a Telemaxnak a GSM boltok/szervizek, akik konkrétan az átvevőhelyek, ehelyett adott a lehetőség bárkinek, hogy akár közvetlen Budaörsre vigye.
De ezt továbbvíve, szóba jöhet a Budaörsi közvetlen leadás helyett, hogy netán a romániai utazása során valaki a gyártói szerviznél adja le. -
Ununqatrium
aktív tag
válasz
kekkola #3875 üzenetére
Köszi a választ. Lepattogás, lehámlás gondolom nem jöhet szóba... bár lehet, ehhez még elég friss a készülék. Szívtam már meg így HTC-vel. Fél év után elkezdett az éleknél vedleni. Az M7-em 3 év után is makulátlan volt, amíg össze nem törtem. Keresem a méltó utódot 150 ezer alatt, és most sem szeretnék csalódni
-
karldergroße
senior tag
válasz
kekkola #3855 üzenetére
Igen. Van egy hTC 10-em és megvan még a kifogástalan hTC M8-am is egy mobilnetes kártyával. A 10-en az ügyeimet intézem, a 8-on netezek és zenét hallgatok. Így csak háromnaponta kell feltöltenem mindkettőt általában. Mind a kettőhöz van 2-2 tokom, fóliám és 2 vezetékes+1 bluetoothos fülesem. Ez így egy jó felállás, meg vagyok elégedve a márkával. Nem tervezek cserét egészen addig, amíg az M8 akksija be nem döglik, mert azt cseréltetni egy 2014-es készüléknél már nem lenne értelme. Kérdés az, hogy mennyire dobogtatja meg a szívem a következő modell. Az M9 pl. csalódás volt. Majd meglátjuk. De az biztos, hogy a "halott" topic két dolgot is jelenthet: vagy nagyon kevés tulajdonos van - vagy minden ok a készülékkel. Vagy mindkettő...
-
-
törölt tag
válasz
kekkola #3837 üzenetére
tetszik a sallang mentesseg...s7 edge telefont dobtam el miatta...nem tudtam megszeretni...ezt mar korabban venni szerettem volna,mert mikor egyszer kezbe fogtam,s probalgattam vmelyik nagyaruhazba,megfogott...eloben sokkal meggyozobb ez a telefon,mint a neten... erzem,h jo lesz ez nekem....raadasul,most csak 105 penzembe kerult,s meg egy 5.000.-ft os tokot is hozzza kaptam... eddig pozitiv... :-)
-
viera
őstag
válasz
kekkola #3736 üzenetére
Én ezért is vásárolok telót a Telekom-tól.
Nekem nincs velük rossz tapasztalatom.
HTC 10-et is szerettem volna venni tőlük,de lemondtam róla mert csak fehérben van.Pedig függetlenként árulják.Amúgy akkor a Sony-nál is lazábbak mert oda is visszaküldtem kb.2 éve egy tabletet.
Monjuk én 2 hétig semmi tartozékot nem bontok ki,meg vigyázok rá mint a hímestojásra. -
válasz
kekkola #3720 üzenetére
Akkor ez bukta.
Én viszont ezt olvastam erről ezek szerint ha használtam ha nem vissza kell fizetni az árát.
14 nap elállási és visszaküldési idő a nem üzletben vásárolt (interneten, telefonon vagy csomagküldő szolgálattól rendelt) termékek esetébenAz Európai Unióban a vásárlóknak joguk van ahhoz, hogy 14 napon belül visszaküldjék a nem üzletben megrendelt árucikkeket, és visszakapják a teljes vételárat. A visszaküldés oka bármi lehet – akár az is, hogy a vásárló egyszerűen meggondolta magát.
A 14 napos gondolkodási idő nem vonatkozik többek között a következő árucikkekre:
repülő- és vonatjegyekre, koncertjegyekre, szállodafoglalásra, autóbérlésre és konkrét időpontokra megrendelt étkeztetési szolgáltatásokra;
rendszeresen házhoz szállított árucikkekre és italokra – például a tejesember által hozott tejre;
egyedi megrendelésre készült, egyértelműen a vevő egyedi igényeinek megfelelően előállított termékekre – pl. méretre szabott öltönyre;
az olyan hang- és képfelvételekre, illetve számítógépes szoftverekre, például DVD-kre, amelyek lezárt csomagolását Ön átvételkor felbontotta;
az olyan online digitális tartalmakra, amelyeket Ön már elkezdett letölteni vagy streaming révén megnézni vagy meghallgatni;
a nem cégtől, hanem magánszemélytől vásárolt termékekre;
a sürgős javítási és karbantartási munkákra kötött szerződésekre – ha például csőtörés elhárításával bízott meg egy vízvezeték-szerelőt, és megállapodott vele a vállalási árban, már nem mondhatja vissza a munkát. -
Új hozzászólás Aktív témák
ma A tajvani gyártó leváltotta a One-szériát, és áprilisban bemutatta legújabb csúcsmodelljét, ami továbbfejlesztett UltraPixel kamerát, BoomSound hangszórópárt és felső kategóriás hardvert kapott.
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- Aktiválatlan Apple IPhone 16 Pro max 256GB kártya független 1Év hivatalos apple garival
- Samsung Galaxy XCover7 5G 128GB 6GB RAM Dual Mobiltelefon
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- Beszámítás! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest