- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Újabb koreai forrás ír Exynosra épülő Galaxy Z Flip7-ről
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
-
Mobilarena
HTC 10
Új hozzászólás Aktív témák
-
istnag
addikt
válasz
bakosszabolc #5499 üzenetére
Nyomd 15 másodpercig a bekapcs gombot.
Ha így sem megy akkor a bekapcs gomb és hangerő le amíg nem rezzen. -
istnag
addikt
válasz
Litván Zongora #3948 üzenetére
Elméletileg amikor állítottad be a Google fiókodat, rákérdezett, hogy szeretnél-e adataidról biztonsági mentést készíteni. én itt mindig "Nem" -et mondok. Aztán megkérdezi, azt is, hogy szeretnéd-e áthozni adataidat egy másik készülékről , én itt is mindig Nem" -et mondok. Kikapcsolni nem tudom hol lehet, sosem kerestem. De nagyon sokaknak okozott ez drasztikus merülést, onnan gondolom, hogy ez lehet (80%-ra mondom).
-
istnag
addikt
válasz
Litván Zongora #3946 üzenetére
Általában a Google Biztonsági mentés csinálja ezt.
-
istnag
addikt
válasz
CHAOS AD 76 #3886 üzenetére
Partnerogsm -et hívd fel és kérdezz rá mennyiért tudna szerezni gyári garisat.
-
istnag
addikt
Nyilván.
Ugyanis a csúszka másként viselkedik, akkor amikor manuális és másként, maikor auto fényerőt használsz.
Manuális fényerőnél a csúszka határozza meg a fix fényerőt, ilyenkor nincs bepipálva az auto fényerő.
Auto fényerőnél: kiveszed a pipát az auto fényerő mellől és beállítod a csúszkád egy Neked tetsző szintre, utána visszateszed a pipát, akkor a csúszkától végpontjától tér el gyengébb és erősebb fényerő irányába. magyarul az egyfajta támpont lesz a fényerő szabályozásban. Ilyenkor auto-n van, azért nem érzékel a csúszka.
Remélem nagyjából érthető, kicsit sietnem kellett. -
istnag
addikt
válasz
Jeanne d'Arc #2922 üzenetére
Én tavaly adtam le egy M8 at Fehérváron, semmilyen papír nem kellett, csak a telefon. Azóta mar hallottam, olyat, hogy csak szàmlàval veszik át. Hívd fel a ahová le szeretnéd adni és megmondjàk elméletileg nem kell.
-
istnag
addikt
válasz
karldergroße #2757 üzenetére
Tényleg amúgy miért akkora kaland, ha tölteni kell, minden este?
Azért van a telefon, hogy használjuk, ha használjuk merül.
-
istnag
addikt
-
istnag
addikt
-
istnag
addikt
A sok kényszerített leállítás, fagyasztgatás és hasonlók tuti több kárt csinálnak mint hasznot, ami nem kell és letiltható tiltsd le, de előtte olvass utána mi micsoda. Greenify és ilyen típusú szofverek meg szerintem baromságok.
A GSAm Battery monitor elég jól mutatja mi eszi az akksit, pl páromnak az M9-én valami instagrammos videó szerkesztő járatta egyfolytában a gps így fél nap alatt lemerült, szóval ezt így nem lehet megmondani, neked kell rájönni. -
istnag
addikt
-
istnag
addikt
válasz
BenHans #1032 üzenetére
Szerintem lesz. Tavaly érdeklődtem, hogy lesz-e náluk HTC A9, egyértelműen mondták, hogy nem, tehát nem volt elterelő szöveg, hogy nem tudjuk bla, bla,hanem mondták, hogy nem tervezik a forgalmazást. Aztán mikor megvettük az M9-et utána rövidesen megjelent a kínálatban az A9.
-
istnag
addikt
válasz
ForRedGlory #296 üzenetére
Csak megjegyezném, mint fan:
"I can make it easy for those who aren't quite sure what words like crosstalk or harmonic distortion mean — the HTC 10 audio hardware scores as good or better than the LG G5 with the B&O HiFi audio module installed, and there is little discernible difference when compared to the LG V10 — a product that most agree offers some of the best audio hardware available in a phone. On the hardware side, the HTC 10 will satisfy almost anyone, and the RightMark Audio Analyzer studio gives every category an "excellent" rating. So do I."
ForrásMost akkor vagy az téved, aki tesztelte a telefont, vagy te,akinek nincs HTC 10:
"Atlagos mobilok kozott lehet jo a HTC hangzasa, de mas ligaban jatszik ami a V10-ben van. Az egy olyan DAC, ami hangzasban megkozeliti a tobb szazezer forintos celeszkozok szintjet."
Forrás
Új hozzászólás Aktív témák
ma A tajvani gyártó leváltotta a One-szériát, és áprilisban bemutatta legújabb csúcsmodelljét, ami továbbfejlesztett UltraPixel kamerát, BoomSound hangszórópárt és felső kategóriás hardvert kapott.
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen széket vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- NBA és kosárlabda topic
- Temu
- Nintendo Switch 2
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest