- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Újabb koreai forrás ír Exynosra épülő Galaxy Z Flip7-ről
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
-
Mobilarena
HTC 10
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrPetya19
addikt
Ők nem mennek sokra a gyors tárolóval, mert nekik pl csak USB 2-es a csatlakozásuk a géphez, míg a HTC kihasználva az USB-C nyújtotta lehetőségeket USB 3-as portot rakott a telefonra, meg tud videó kimenetet is a csatlakozó.
Szerintem ilyen jól még a Google se használja ki az USB-C-t. -
kekkola
senior tag
Fizetett samsung boy és hivatalos htc hater.
itt a rendszer sebességére senkitől nem fogsz panaszt hallani, ugyanis ilyen szvsz nem létezik. Magyarán szólva gyors, mint g...ci.
Játékok megnyitási sebességéről nem tudok nyilatkozni, nem játszom rajta. Fejlesztői beállításokban kiveszed az animációt és pattog a rendszer mint a nikkelbolha.
-
Nekem jelenleg csak az bajom vele szóval ha nincs pebble órád akkor nincs gond, de ha van akkor lesz gond, a legújabb pebble ap ami 4.4 és már nem szerver függő amint frissítettem ki vette a gyári időjárást, akár mit csináltam mindig kivette, de másnál ahol ugyanez az android 7.0 van csak épp nem htc ott meg ott van, sőt i5sen is ott van, tehát a htc szoftverében van valami de nem tudom hogy mi.
Azon kívül az újra csatlakozása is maceráns valamikor egyből valamikor akár 20perc is eltelik, másnál ilyen nincs, eddig htc one m9-és a 10-nél csinálta ezeket. A pebble fórumon megerősítették hogy náluk jó.Ettől függetlenül maga a pebble óra nagyon is jó, szeretem.
Természetesen a telefont is -
marcarc
senior tag
- a DAC nagyon jo, a gyari fules is kivallo Bose fulessel qc20/qc35 meg jobb. Nem fogod megbanni, ha ez egy fontos szempont.
- Nougat hivatalason usaban novemberben startolt, EU ba mar csak januar vege februar elejen ert ide viszont akkor mar hibamentesen mig US tulajoknak volt vele szivas.
- van gyari app amivel minden szoftvert tudsz vedeni ujjlenyomattal.
-Akksi nalam per pill vegyes erzelmek, bar nem artana egy app reviziot tartani. Atlagosan 3 ora feletti SOT.
- nekem a Silver verzio van, vegig nilkin tokban volt, folia nelkul. Vigyaztam is ra, szval nekem tokeletes allapotban van. A speaker grill eleg sok zsebszoszt osszeszedett es nem igazan takarithato. A usb kornyeken kicsit karcos. A sotet szurke biztos, hogy serulekenyebb, tekintve h nem anyagaban festett.Ami reszemrol problema:
- A rezgo motor mas hangot ad ha fejjel lefele van mintha arcal felfele. Nem tudom az okat, annyira nem zavar.
- van egy ket app, mint a facebook ami valamiert nem tud rendesen mukodni nalam. Kepeket, galeriakat nem nyit meg, ez engem kimondottan felba`sz. Pardon my French.
- az nfc nem mukodik a bankom key card-javal (nexus 5-nel problema nelkul ment). Ez lehet h sajatossag, nem tudom.
- A wifivel meg Nougat elott volt bajom, azota nincs. -
kekkola
senior tag
nezegetek valami finomat 2 evig legalabb. szal 2 eves gari kell
Eu modelt vegyél, akkor lesz 2 év gyári garid, attól függetlenül, hogy hol vetted.az audio DAC/Amplifier valoban jo minosegu?
szakszerű elemzésbe nem fogok tudni bocsájtkozni, de sokkal jobb mint az utóbbi készülékeim bármelyike (SGS7, Honor7, BB Passport, Zenfone 2). Sima mp3 hallgatásnál érezni a különbséget, hangminőségben és hangerőben is.hogy megy naluk a frissitgetes metodusa?
Kb úgy tolja mint a többi gyártó, kapsz két főverziót (de a pixel is kettőt kap), közben pár biztonsági frissítést. Késés van, ha erre háklis vagy akkor csak Google modellt kell venni.
A htc-ben azt szeretem, hogy sok gyártóval ellentétben a frissítések nem rontják, hanem javítják a készüléket folyamatosan. (pl. a samunál tapasztaltam, hogy a frissítésekkel rosszabb lesz a készülék, bugos valamit kapsz...)akksija hogy birja a kikepzest/gyorstoltozest?
jól4-5 óra SOT (most 1 óra kijelzőidő van benne, és 83%-on áll az akksi) teljesen vegyes használattal, én nem várom meg míg csontra merül, este mindig töltőre rakom. Így viszonylag keveseket töltöm naponta (30-50 perc), tökéletes
vannak ismert minosegi problemak, akar hardveres, akar szoftveres? mittomen kijelzo gondok, lassulas, laggok, wifi/kamera gondok, akarmi...
jó vicc volt.
mennyire serulekeny? ertem itt leejtes, karc, ilyenek.
Eléggé, nekem carbon van, elejtettem tok nélkül és persze valami minimálisan belemart a hátlapba. Most kicsit kilátszik a nyers alu szín. Most egy nillkin nature-ben van, fólia nélkül. A kijelző eddig karcmentes (irodában dolgozom, szóval nem túl poros helyen), ebben a tokban is eldobtam párszor, de semmi baja nem lett. Az összeszerelés minősége hibátlan, nem egy s7: hogyha ránézel attól is bereped a hátlap...
Új hozzászólás Aktív témák
ma A tajvani gyártó leváltotta a One-szériát, és áprilisban bemutatta legújabb csúcsmodelljét, ami továbbfejlesztett UltraPixel kamerát, BoomSound hangszórópárt és felső kategóriás hardvert kapott.
- Milyen széket vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- NBA és kosárlabda topic
- Temu
- Nintendo Switch 2
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest