Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
-
Mobilarena
HTC 10
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
lamazonia
tag
válasz
Derrewyn
üzenetére
Mondhatni hogy szélsőséges a használat nálam: rengeteget használom a telefont, cserébe 3-4 óránként töltőn van.( ez se tesz neki jót)
Mondhatni hogy nagy htc fogyasztó voltam, de szerintem a következő nem htc lesz.másik hogy maradiként ragaszkodnék a jack kimenethez, ez is megnehezíti majd a dolgom
-
PTomi92
aktív tag
válasz
Derrewyn
üzenetére
Sikerült kipróbálnom másik kábellel. Ezzel is egy idő után kiírta, hogy nem kompatibilis töltőt használok. Megmozgatva a kábelt, a telefon USB csatija kontaktos. Ami furcsa, hogy nem mindig, van, hogy hiába "ráncigálom", rendesen tölt.
Vicces, hogy pont azért váltottam erre a telóra, hogy remélhetőleg az USB-C strapabíróbb, mint a micro USB. Most jöhet a kb 1 hónapos javítási procedúra a 8 hónapos a telón..:\ -
PTomi92
aktív tag
válasz
Derrewyn
üzenetére
Köszönöm a tippeket, kipróbálom ezeket!
ferob: Nyilván nem azon csodálkoztam, hogy tűző napon melegszik. Voltam hidegebb, esős időben is biciklizni, telefon végig táskában és akkor is melegedett. Nem tűzforró volt, de olyan mint pl amikor töltöm a telót.De lehet, hogy az erdőben folyamatosan kereste a hálózatot és azért..?
Olyan beállítás esetleg van, ami a hálózatot kikapcsolja(tehát nem tudok telefonálni), de a GPS-t nem? (Ha jól tudom a repülő módnál nem működik a GPS)
-
kekkola
senior tag
válasz
Derrewyn
üzenetére
Igen tudom, csak a f...cking telekom szerint az alapcsomagom kiegészítéseként rendelt netemet (3Gb) nem tudom felhasználni, csak a csomag eredeti net tartalmát (200Mb). Ha kifutok a keretből akkor kellene valami offline. Köszönöm a tippeket. Here + google offline lesz a dologból.
-
gaboka130
tag
-
ferob
őstag
válasz
Derrewyn
üzenetére
A hagyományos üvegfóliák hajszálra pontosan a tényleges kijelző látható területéig takarnak a széleken, így ez lényegében az üveg szélétől körbe 2 millimétert jelent, viszont ezeknek annyi az előnye, hogy bármilyen vastag és bombabiztos tokot fel lehet velük együtt rakni a készülékre, mivel azok a tokok pontosan illeszkednek és adott esetben egy teljes fedésű üvegfóliát felszednének.
-
nikkor
aktív tag
-
-
rendszergazd
csendes tag
-
baliga
tag
válasz
Derrewyn
üzenetére
Határozottan kijelentették, hogy nincs rajtuk semmilyen gyári garancia ("olyat már nem tudunk hozni"), csak forgalmazói. Általában azzal érveltek, hogy Mo.on nincs HTC szerviz. Bár a kettő között szerintem nincs semmi összefüggés.
Alapvetően nem érdekel a garancia, csak nem tudom, akkor milyen telefonokat árulnak a gsm boltokban... -
válasz
Derrewyn
üzenetére
Igen, csak eddig sose taapsztaltam ilyet. Se Sonyn, se LG-n, se Huawei-en... Mindegyiken ugyanazok a beállítások voltak.
Állati zavaró, hogy miután ma már ugye letiltottam gyakorlatilag minden elérhető szinkronizációt, előveszem a zsebből a telefont, érzem, hogy igen meleg, és az akksi töltöttség is esett 10 százalékponttal 30 perc alatt, kikapcsolt képernyő mellett. Valami itt nem frankó szerintem...
-
ferob
őstag
válasz
Derrewyn
üzenetére
Feltéve, ha nem valamilyen kedvezménnyel veszi, mert olyan kedvező az előfizetése.
Ettől függetlenül itt egy kép, hogy nagyjából hogyan nézne ki az ezüst készülék, ha valaki mindenképp feketében szeretné látni és zavarja a fehér keret.
Az ujjlenyomat olvasóra még lehet rakni fóliát, ha valaki nem használja, akkor egész tűrhető lesz, de a hangszóró és az érzékelők körül kissé látszik, valamint mivel ez nem hajszálvékony, ezért oldalt az éleknél némileg érezhető a lekerekített típusnál is, amit ki lehet küszöbölni, ha valaki tokot használ, de abból sem jó az a típus, amelyik túlságosan benyúlik a kijelző felé.
Többfajta kapható ezekből, van amelyik a szenzoroknál is egybe van kivágva a hangszóró nyílásával, ott jobban előtűnik a fehér szín, valamint van olyan típus, amelyiknél az alsó kapacitív gomboknak nincs áttetsző helye, így nem olyan feltűnő, viszont a gombok világítás sem jut nagyon át rajta. -
ferob
őstag
válasz
Derrewyn
üzenetére
Mivel a kijelzőre általában sokan raknak fóliát, így az célszerűbb választás.
A készülékház összeragasztása idővel nyomot hagy, míg a kijelzőre a fóliák nem ragasztva kerülnek felhelyezésre, arról nem is beszélve, hogy ezek a skinek nem teljes fedésűek és így egyenlőtlenül kopik a készülékház, ami utólag elég csúnya lesz. -
Tiger.
nagyúr
válasz
Derrewyn
üzenetére
Én most megnéztem csutkára raktam a hangerőt akkor is csak az alsóból jön a hang majd pár másodperc múlva kezd iszonyat erősödni a felső és ezzel a hangerő is. Lehet hogy olyankor a felső is szól picit az alsó meg elnyomja de alig észrevehető utána meg sokkal erősebb lesz.
-
ferob
őstag
válasz
Derrewyn
üzenetére
Tekintve, hogy európai régiós készülékhez akár az említett árnál 30 ezer forinttal kevesebbért is hozzá lehet jutni, egyáltalán nem éri meg vállalni még pluszban 2 év hűséget, netán új előfizetést vásárolni.
Főleg nem úgy, hogy a DIGI tervezett mobilpiaci indulása jövő március. -
-
-
ffodi
veterán
válasz
Derrewyn
üzenetére
Na igen, de tulajdonképp amint kihozod az üzletből a telefont, máris buktál rajt, nem is keveset, ilyesformán inkább használom "rendesen" és eladom végül 10k-val kevesebbért mert van 2 hajszálkarc a kijelzőn és 5 perccel kevesebbet bír az akksi. Lehet az említett dolgok nélkül is megfelelően vigyázni rá.

DeathAdder:
Erről van szó.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC! Ultra 7 265 / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 750w Gold / BeszámítOK !
- LG 65EU961H 4K OLED 65" TV! 3840x2160
- iPhone 15 Pro Max 256GB 89% (1év Garancia)
- AKCIÓ! Intel Core i5 8500 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A52 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest