- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Újabb koreai forrás ír Exynosra épülő Galaxy Z Flip7-ről
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
-
Mobilarena
HTC 10
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferob
őstag
válasz
Shokkolo #4765 üzenetére
Erre a dologra kár ráindulni ennyire, mert a tapasztalt jelenség nem csak ennél a gyártónál vagy éppen ennél a panelnél, hanem az összes hasonló készülék és panel gyártójánál jelentkezik.
Mivel ezek a panelek vertikálisan polarizált fényt bocsátanak ki, így az ugyanilyen irányban polarizált napszemüveg lényegében használhatatlanná teszi, ha 90 fokkal elfordítjuk a készüléket.
Az oka annak, hogy az ilyen napszemüveg lencséjén csak a függőleges irányú fénynyalábok jutnak át, hogy így a visszaverődő fény nem juthat át rajta, ami a lényege napszemüveg lényege.
Léteznek olyan megoldások, ahol a panel 45 fokban polarizált, így mindkét irányból látható marad, viszont ebben az esetben csak fele annyira lesznek hatékonyak, ami ugyanúgy rontja a használhatóságot. -
-
Derrewyn
senior tag
válasz
Shokkolo #4698 üzenetére
Blitzwolf teljesen jó, és nem kell félni a netes rendeléstől, a Banggood.com-ról közvetlenül a gyártótól tudsz venni.
Ez pl. teljesen jó a gyári helyett: Blitzwolf BW-S5
Tud QC 3.0-át is, és 2328 Ft, viszont kb. 3 hét alatt kapod meg.
-
h4h01
senior tag
válasz
Shokkolo #4681 üzenetére
Elsősorban Ringke ONYX tok most le van árazva, így sztem nagyon megéri..Videó róla!
Amúgy én jelenleg Ezt használom! Eddigi kedvenc tokom! Nagyon jó a fogása, jól néz ki, eléggé védi a mobilt, de mégsem bumszli..Csak mostanában nem találni jó áron..A tavalyi spigen tokok nekem nem jöttek be..
-
Derrewyn
senior tag
válasz
Shokkolo #4684 üzenetére
Én is Rugged Armort használok. Neo Hybridnél olcsóbb, leheletnyivel kisebb is, de azért véd is ugyanannyira, és szerintem a polikarbonát keret elég sérülékeny lehet.
Fogásra nagyon jó, egyáltalán nem csúszik fél év után sem. Anyagminőség is rendben van, nem nyúlik vagy deformálódik. -
kekkola
senior tag
válasz
Shokkolo #4681 üzenetére
Üdv!
Elég sérülékeny sztem, főleg a karbon ami nem anyagában színezett.
Nekem nillkin nature van (szürke és víztiszta is), tökéletes, olcsó és vékony, a készülék formája megmarad. Jó a fogása és az usb portot is takarja egy kis dugó így nem megy tele zsebszösszel. Tok nélkül használtam egy hónapig, imádtam, de nagyon csúszósnak éreztem. El is ejtettem, meg is sérült picit, pedig csak a kocsi padlójára esett. Azóta többször repült és megvédte a készüléket. Van egy spigen tokom is, de eszméletlen méreteket ölt benne a telefon (vastag és nehéz lesz...), pedig slim armor... -
Kronk
őstag
válasz
Shokkolo #3500 üzenetére
Tudsz linkelni boltot?
Egyébként mobilcorner.hu
Új hozzászólás Aktív témák
ma A tajvani gyártó leváltotta a One-szériát, és áprilisban bemutatta legújabb csúcsmodelljét, ami továbbfejlesztett UltraPixel kamerát, BoomSound hangszórópárt és felső kategóriás hardvert kapott.
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- NBA és kosárlabda topic
- Temu
- Nintendo Switch 2
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4060Ti 8GB GDDR6X Videokártya
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest