-
Mobilarena
HTC 10
Új hozzászólás Aktív témák
-
csul1
tag
Végül is másodjára nem javították. Azt mondták edigitalban nem javítható hiba visszakaptam az árát. De mikor leadtam vettem másik telefont olcsobban, szóval jól jártam.De 2 hónapot volt szervízben.
Nem voltak jó tapasztalataim a htc 10zel sajnos. Elhagytam a márkát. Pedig az m7et imádtam. -
Janaboy
veterán
Köszönöm, szuper ezek az adatok megvannak.
Igazából nem az idő miatt kérdezem, hanem azért mert elég kacifántos volt a nyíregyházi MM-ban a helyzet, egyszerűen nem tudták, hogy kell rendezni, másnap kellett visszamenni és utána vettem észre, hogy elírták a mobilszámomat.
Azt viszont nem tudom, hogy az MM vagy a TMX fog értesíteni, de legalább tudom majd követni.Üdv,
-
bl4ze
veterán
Jó lenne egy custom 9.0 (Pie) ROM, azt olvastam több helyen is, hogy ezt most nagyon eltalálta a Google, több telefon használói is jelezték, hogy 30-50%-kal nőtt a SOT, sokkal jobb az akku kezelése.
Egy custom rom jó lenne ami 9.0, ha tényleg ennyire jó lett az energia gazdálkodás a Pie-on.
-
balu150
csendes tag
És ha nem működnek a Motion Launch gesztusok, olyankor mi van? Egyből küldhetem vissza, vagy ezt le kell nyelni?
Érdemes lehet inkább megpróbálni magamnak cserélni, vagy esetleg valamelyik szervízbe beadni? Keresgéltem és láttam jónéhányat, amik cserélnek 40ezer alatt. Ezekről mi a véleményetek? -
-
orosziem81
tag
Szia,
A Factory reset sem segített. A képernyö érintésérzékelése továbbra is "beragad" random módon.
Tárhely alig töltve.Szeretném az op rendszert újra feltenni de nem factory resettel, hanem tiszta installal. A telóm S-ON. Megfelelő firmware-t nem találtam a neten
Merre induljak a dolog kapcsán?
-
cajci
tag
Köszi, sajnos sejtettem...
2016 május óta megvan, de meg nem volt rá szükség.
Van valami javasolt mentés/visszállítás app, vagy a HTC backup már elég ügyes? Leragadtam anno a Heliumnál.Ha modul hiba, akkor mennyi lehet a javítás? És hol javítanak normálisan ilyet, ha mar nem garis?
-
csul1
tag
Mint ahogy másoknál is az oreo frissítés után lett nagyon rossz a kepernyő idő. Amit linkeltem abban azt a lehetőséget írják, hogy az akunak az optimalizációval van a probléma. Persze közel sem biztos, hogy ez tényleg így is van csak kérdeztem hátha mar vki megprobalkozott ezzel a módszerrel.
-
PTomi92
aktív tag
Nem találtam választ rá sem az összefoglalóban sem a keresőben. Mondjuk nyilván nem néztem át az összes létező hozzászólást, de azt hiszem nem ezért van a fórum...
ahogy neten megtaláltam (sajnos nem vagyok otthon, hogy a garanciafüzetet megnézzem) 1 év vonatkozik a tartozékokra, ebben gondolom a töltő+kábel+akku is benne van, jól gondolom?
Lehetséges, hogy akku hiba volna? Én azért zártam azt ki, mert egyébként más anomáliát nem tapasztaltam, nem kapcsolgat ki, nem esik le a töltöttség hirtelen, másfél napot kibír 3-4 óra SOT-val.
Másnak esetleg volt ilyen? Ezt az akku, benne egy piros x ikont még sosem láttam. -
benete
tag
-
-
-
Ne haragudj de nem egy 500ft-os foliát vettem rá, ilyennel nem szoktam spórolni, de aki rárakta nem tudta szebben rárakni, és a neten beírod ezt akkor látni fogod, hogy ez az ilyen lekerekített kijelzőn ezek szoktak lenni, ebayan árulnak is hozzá folyadékot.
Nem olyan mennyiségű olaj került rá ami bármilyen féle kárt tudna okozni, nem ragad semmi tőle és nem is látszik. -
Integrale
veterán
-
-
hétalvó
addikt
persze. aztán 6-nál nem működött. talán frissíteni kéne éppen az aktuálissal. lehetne linkeket is berakni a legfrissebről. nem csak kiosztani aki beír. képzeld megnéztem az összefoglalót.
de ha esetleg belinkelnéd amit most én . esetleg lefordítanád. nem hiszem, hogy óriási probléma lenne. -
A gyári beállításokat megpróbáltad visszaállítani? - Nincs értelme, mert más fejhallgatókkal-headsettel működik tökéletesen a telefon.
A headset mikrofon része másik készülékkel működik? - Igen működik, semmi baja, stereoban szól és a mikrofonja is jó.
Ha nem segít, akkor esetleg érdemes lenne valaki másnak az ugyanilyen eszközével kipróbálni a headsetet, valamint fordítva is. - Írták utánam, hogy ugyanez a jelenség volt, igaz nem 10-el, hanem 7-el.Sebaj, pénteken lezúzok a Media Marktba a számlával és legariztatom. Ennyi.
-
-
-
milkabrams
őstag
Szükségem van egy gyors stabil telefonra, amin van értelme a .flac-nak, amin lehet egyszerre navigálni és zenét hallgatni, ahol nem kell attól tartani, hogy 4-6 chrome lap és annyi a multitaskingnak. Kb ennyit szeretnék, de ha majd ott tartok, hogy megveszem újra megkérdem lehet azt, hogy szükséges-e az újabb csúcsmodell megvásárlása.
-
Derrewyn
senior tag
Gondolkodtam, hogy inkább porszemet írjak homok helyett, az általánosabb lett volna.
Igen, tudom, hogy minden festett készülék ilyen, nem is tulajdonítok neki nagy jelentőséget.Irodában dolgozom, de acélüzem szomszédságában. Az üzemi dolgozók telefonjaiból rendszeresen kell mágnessel kiszedni a fémport, a hangszórók rendesen gyűjtik. Nálam szerencsére azért sokkal jobb a helyzet.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A tajvani gyártó leváltotta a One-szériát, és áprilisban bemutatta legújabb csúcsmodelljét, ami továbbfejlesztett UltraPixel kamerát, BoomSound hangszórópárt és felső kategóriás hardvert kapott.
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy XCover7 5G 128GB 6GB RAM Dual Mobiltelefon
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- iPhone 12 Mini 64GB Vodafone/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4224
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest