- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Újabb koreai forrás ír Exynosra épülő Galaxy Z Flip7-ről
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
-
Mobilarena
HTC 10
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
ferob
őstag
-
pg1966
senior tag
válasz
MrPetya19 #4086 üzenetére
Nem zárja ki. A HTC 10-nél is működik, akár QuickCharge 3.0-val is tud tölteni, ami már fejlettebb az előző verzióknál, akár 0,2 Voltonként tudja emelni a feszültséget.
Van, hogy 12 Volttal tölt, és így nincs szükség olyan nagy áramerősségre, tehát pl. hogy 15 Wattot felvegyen a telefon, nem kell 5 Volt x 3 Amper, csak 9 Volt x 1,7 Amper, vagy mondjuk 10 Volt x 1,5 Amper, de ezt már a töltő és a telefon együtt szabályozza, a töltés folyamata alatt folyamatosan szabályozva az értékeket. -
Schanyee
senior tag
válasz
MrPetya19 #3189 üzenetére
Ha szeretnéd dobj egy PM-et és összefuthatunk valamikor a városban, megmutatom szívesen. Akár el is adom, erősen elgondolkodtam egy Huawei P9-re váltáson. A telefon nagyon szuper, egy csomó minden nagyon tetszik, de a Huawei felülete nekem otthonosabb, ott egyből tudok mindent mi merre van, hol keressem.
-
CptAdamica
veterán
válasz
MrPetya19 #3069 üzenetére
Persze tudom, hogy a nexus-nál is vannak csúszások, mi például 1 hónappal később kaptuk meg a nougatot nexus 6-ra, mint a 6P. Viszont azért vagyok türelmetlen, mert már használtam, van benne pár jó funkció, amit minden nap hasznát vennék, plusz reménykedek, hogy néhány alap játék szaggatását is megoldja.
-
TTTotya
senior tag
válasz
MrPetya19 #3045 üzenetére
Tudtam, hogy láttalak már valahol...
( Nexus 5 topic)
Mielőtt, megvettem a HTC 10-et egy pillanatra elgondolkoztam a Oneplus-on is. Nem rossz az sem, de ott voltak és ahogy hallom a nougaton is vannak azért bántó/idegesítő bugok. Azért a HTC még mindig kompromisszum mentesebb.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A tajvani gyártó leváltotta a One-szériát, és áprilisban bemutatta legújabb csúcsmodelljét, ami továbbfejlesztett UltraPixel kamerát, BoomSound hangszórópárt és felső kategóriás hardvert kapott.
- Milyen széket vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- NBA és kosárlabda topic
- Temu
- Nintendo Switch 2
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest