Új hozzászólás Aktív témák

• kekkola

senior tag

válasz Yeffy #4221 üzenetére

nezegetek valami finomat 2 evig legalabb. szal 2 eves gari kell
    Eu modelt vegyél, akkor lesz 2 év gyári garid, attól függetlenül, hogy hol vetted.

az audio DAC/Amplifier valoban jo minosegu?
    szakszerű elemzésbe nem fogok tudni bocsájtkozni, de sokkal jobb mint az utóbbi készülékeim bármelyike (SGS7, Honor7, BB Passport, Zenfone 2). Sima mp3 hallgatásnál érezni a különbséget, hangminőségben és hangerőben is.

hogy megy naluk a frissitgetes metodusa?
    Kb úgy tolja mint a többi gyártó, kapsz két főverziót (de a pixel is kettőt kap), közben pár biztonsági frissítést. Késés van, ha erre háklis vagy akkor csak Google modellt kell venni.
    A htc-ben azt szeretem, hogy sok gyártóval ellentétben a frissítések nem rontják, hanem javítják a készüléket folyamatosan. (pl. a samunál tapasztaltam, hogy a frissítésekkel rosszabb lesz a készülék, bugos valamit kapsz...)

akksija hogy birja a kikepzest/gyorstoltozest?
    jól :) 4-5 óra SOT (most 1 óra kijelzőidő van benne, és 83%-on áll az akksi) teljesen vegyes használattal, én nem várom meg míg csontra merül, este mindig töltőre rakom. Így viszonylag keveseket töltöm naponta (30-50 perc), tökéletes

vannak ismert minosegi problemak, akar hardveres, akar szoftveres? mittomen kijelzo gondok, lassulas, laggok, wifi/kamera gondok, akarmi...
    :DD :DD jó vicc volt.

mennyire serulekeny? ertem itt leejtes, karc, ilyenek.
    Eléggé, nekem carbon van, elejtettem tok nélkül és persze valami minimálisan belemart a hátlapba. Most kicsit kilátszik a nyers alu szín. Most egy nillkin nature-ben van, fólia nélkül. A kijelző eddig karcmentes (irodában dolgozom, szóval nem túl poros helyen), ebben a tokban is eldobtam párszor, de semmi baja nem lett. Az összeszerelés minősége hibátlan, nem egy s7: hogyha ránézel attól is bereped a hátlap...

Új hozzászólás Aktív témák