- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A Honor 400-ak is beszállnak a számháborúba
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
-
Mobilarena
HTC 10
Új hozzászólás Aktív témák
-
kekkola
senior tag
nezegetek valami finomat 2 evig legalabb. szal 2 eves gari kell
Eu modelt vegyél, akkor lesz 2 év gyári garid, attól függetlenül, hogy hol vetted.az audio DAC/Amplifier valoban jo minosegu?
szakszerű elemzésbe nem fogok tudni bocsájtkozni, de sokkal jobb mint az utóbbi készülékeim bármelyike (SGS7, Honor7, BB Passport, Zenfone 2). Sima mp3 hallgatásnál érezni a különbséget, hangminőségben és hangerőben is.hogy megy naluk a frissitgetes metodusa?
Kb úgy tolja mint a többi gyártó, kapsz két főverziót (de a pixel is kettőt kap), közben pár biztonsági frissítést. Késés van, ha erre háklis vagy akkor csak Google modellt kell venni.
A htc-ben azt szeretem, hogy sok gyártóval ellentétben a frissítések nem rontják, hanem javítják a készüléket folyamatosan. (pl. a samunál tapasztaltam, hogy a frissítésekkel rosszabb lesz a készülék, bugos valamit kapsz...)akksija hogy birja a kikepzest/gyorstoltozest?
jól4-5 óra SOT (most 1 óra kijelzőidő van benne, és 83%-on áll az akksi) teljesen vegyes használattal, én nem várom meg míg csontra merül, este mindig töltőre rakom. Így viszonylag keveseket töltöm naponta (30-50 perc), tökéletes
vannak ismert minosegi problemak, akar hardveres, akar szoftveres? mittomen kijelzo gondok, lassulas, laggok, wifi/kamera gondok, akarmi...
jó vicc volt.
mennyire serulekeny? ertem itt leejtes, karc, ilyenek.
Eléggé, nekem carbon van, elejtettem tok nélkül és persze valami minimálisan belemart a hátlapba. Most kicsit kilátszik a nyers alu szín. Most egy nillkin nature-ben van, fólia nélkül. A kijelző eddig karcmentes (irodában dolgozom, szóval nem túl poros helyen), ebben a tokban is eldobtam párszor, de semmi baja nem lett. Az összeszerelés minősége hibátlan, nem egy s7: hogyha ránézel attól is bereped a hátlap...
Új hozzászólás Aktív témák
ma A tajvani gyártó leváltotta a One-szériát, és áprilisban bemutatta legújabb csúcsmodelljét, ami továbbfejlesztett UltraPixel kamerát, BoomSound hangszórópárt és felső kategóriás hardvert kapott.
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 10W töltő nem használt
- PS3 Slim 4.92 HEN, Telepített játékokkal - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest