- A Honor 400-ak is beszállnak a számháborúba
- Egyes Galaxy A mobilokon is gombnyomásra indulhat az AI
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Futott egy kört a Geekbench 6 teszten az új Xperia
- iPhone topik
- Yettel topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android szakmai topik
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
HTC 10
Új hozzászólás Aktív témák
-
rendszergazd
csendes tag
válasz
kekkola #6105 üzenetére
nekem is sikerült megcsináltatnom ott az akksicserét, tegnap kaptam vissza, és a kijelzőmet is valahogy kiegyenesitették már nem púpos, én jószivvel ajánlom nektek a szervízt,az akksim szétfeszítette a készüléket mondták hogy az alaplapom is eléggé meghajlott, nemcsak a kijelzőm. ennek ellenére minden működik rajta, szinte csoda hogy nem repedt el a kijelzőm mivel 2-3 mm magasra kinyomta a akksim.
-
rendszergazd
csendes tag
sziasztok, amióta megvan a htc 10 em követem a fórumot (2 éve), és tegnap elérkezett az idő amikor a telefon akummlátora beadta a kulcsot és a készülék kijelzője 2-2,3 mm el kipuposodott és a ragasztó elengedte a kijelzőt látszik a telefon belseje kétoldalt 5-6 cm hosszan az oldalán, és 50% alatt folyamatosan ujraindult, amelyikőtök olvassa bárkitől jo tanácsokat elfogadok, mit tegyek? szeretem a telefont de ha 2 mulva ujra akksi cseréért 40e ft ot vagy többet kell rá költeni, lehet uj készülék után néznék hasonló kategóriában. leginkább 1080p streamnézésre haszálom napi 12 órában minimum, tetszik a nagy kijelzőfelbontása a készüléknek.
Máté
-
rendszergazd
csendes tag
holnap érkezik meg a htc 10-esem csatlakozok a klubhoz.
az előző okostelefonom htc Kaiser volt utoljára olyan 4 éve. egy kicsit félek a telefon okosabb lesz mint én
-
rendszergazd
csendes tag
régebbi htc 10 tulajdonosoktól kérdezném hogy az akkumulátor üzemideje menyivel csökkent nagyjából a gyári gyors töltővel használva a készüléket, esetleg volt-e szükség akkumulátor cserére elhasználódás miatt (drasztikus üzemidő csökkenésre gondolok )?
-
rendszergazd
csendes tag
-
rendszergazd
csendes tag
üdv, akinek van ilyen telefonja attól kérdezném: mennyire csúszik a telefon külömböző felületeken, és mennyire stabil a fekvése tok nélkül?
illetve amelyik készüléken van magyar nyel az mindig eu eladásra szánt termék?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A tajvani gyártó leváltotta a One-szériát, és áprilisban bemutatta legújabb csúcsmodelljét, ami továbbfejlesztett UltraPixel kamerát, BoomSound hangszórópárt és felső kategóriás hardvert kapott.
- Jogász topic
- A Honor 400-ak is beszállnak a számháborúba
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Eredeti játékok OFF topik
- Ukrajnai háború
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy XCover7 5G 128GB 6GB RAM Dual Mobiltelefon
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Apple TV eladó
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest