- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Újabb koreai forrás ír Exynosra épülő Galaxy Z Flip7-ről
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
HTC 10
Új hozzászólás Aktív témák
-
h4h01
senior tag
válasz
Ununqatrium #3876 üzenetére
Ez alapján szerintem nem kell aggódni emiatt..Enyém is több mint fél éves, szürke, de eddig semmi kopás (mondjuk én tokban hordom, és volt egy időszak amikor fólia is volt rajta)..Tehát én vigyázok rá, de nem tűnik olyan sérülékenynek ez a festés szerintem..
(#3877) jotzo: Jó kérdés! Egyelőre nem tudni..Ez a jelenlegi U széria ez nekem nagyon nem jön be..És maga az irányzat sem..Ez az U ez kevés lesz egy 2017-es csúcs HTC-hez szerintem..A sense az full csontra ugyanaz mint a 10-esen..Eddig azért évről évre javították, újították, de idén ezt nem nagyon látom..Szal kéne ezen kívül még valami az biztos, remélem ezt ők is érzik..
Amúgy egyedül a gomb alakja ami olyan samsungos..Többi egyáltalán nem..A 10-nek is volt egy korai prototípusa, amin kerekebb volt a home gomb..Az szerintem jobban nézett volna ki..
Új hozzászólás Aktív témák
ma A tajvani gyártó leváltotta a One-szériát, és áprilisban bemutatta legújabb csúcsmodelljét, ami továbbfejlesztett UltraPixel kamerát, BoomSound hangszórópárt és felső kategóriás hardvert kapott.
- Temu
- Nintendo Switch 2
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ford topik
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- További aktív témák...
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! AMD!
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest