- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Újabb koreai forrás ír Exynosra épülő Galaxy Z Flip7-ről
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
-
Mobilarena
HTC 10
Új hozzászólás Aktív témák
-
kekkola
senior tag
A Telekomnál lazábbak, van ahol nem.
Én az utóbbival értek egyet: egy nem online bolt esetén ezt mikor tudnád megcsinálni? Elviszed, használod aztán nem tetszik és visszaviszed
kiröhögnek. A 3 nap csere is csak műszaki hiba esetén vagy nem tetszik, de bontatlan az állapota. Online shop esetén azért van a 14 nap, mert a terméket nem veszed kézbe, nem nézed meg személyesen. Ez így jogos is.
#3735 Tiger: kapsz egy másik készüléket, pl. egy olyat amit más vitt vissza valamilyen oknál fogva... vagy visszakapod ugyanezt, mintha másik lenne
-
-
janeszgol
félisten
Pontosan. Akik megvették, azok is arról beszélgtnek, hogy micsoda prémium, nincs belőle hibás, HTC forever, innen-onnan olcsóbb. Inkább prezentálják a telefont. Milyen az új sense, rendes fotókat tegyenek be és ne utómunkált vackokat. Arra nem vagyok kíváncsi, nem vagyok egy művész lélek.
A szoftver apró finomságaira (kezelés) vagyok kíváncsi. Miért? Azért, amit fentebb írt valaki. Hardveresen dögunalmasak már a telefonok, minden kategóriában.Oké a cikkben is van, de azon felül is lehetnek, amire az ember később bukkan rá. Meg vegyük figyelembe, hogy az olvasók többsége lehet nem ismeri annyira a rendszert, mert kevesen használnak HTC-t. Ez nem is fog megváltozni akkor, ha nem is demózzák rendesen a telefont.
-
ForRedGlory
félisten
Egy pillanatig se zavarjon, hogy az LG V10-ben 32bites DAC van.
Bar a kommenteid alapjan fogalmad sincs, hogy ez mit jelent. Megismetlem: a V10 es a tobbi gyarto kozott hangazban olyan kulonbseg van, mint egy Nokia 3210 es egy Iphon 6S us kozott. Menj el fuleszhez, ha a V10 hangzasa rossz es van tole jobb.
Varoz: ugye megvan, hogy en nem a hangszororol beszeltem, hanem arrol, ami a jack dugon kijon?
Kezdem azt hinni hogy itt technologiai kulturnarbarok vannak. Olvsssatok mar utana egy kicsit is annak, hogy micsoda is pontosan az a 32 bites Hi-Fi DAC.
Tema reszemrol lezarva. Evidens dolgokon felesleges vitazni, aki meg kepes akkora blodsegeket irmi, hogy van barmilyen osszehasonlitasi alap is egy 32 bites dac valamint egy szaros noname dac kozott, az mindent elarul arrol mennyire halvan lila fogalma sincs rola.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A tajvani gyártó leváltotta a One-szériát, és áprilisban bemutatta legújabb csúcsmodelljét, ami továbbfejlesztett UltraPixel kamerát, BoomSound hangszórópárt és felső kategóriás hardvert kapott.
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- NBA és kosárlabda topic
- Temu
- Nintendo Switch 2
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1350W Thermaltake Toughpower GF3 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest