- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Egy óra, két rendszer
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
celf
őstag
válasz
beyruth82 #658 üzenetére
Itt nem erről van szó. Hanem intellectual property lopásról és felelősségre vonhatóságról. De nem csak IP, hanem mindenféle patent lopásról, amit Kína nyílt színen csinál. Mit gondolsz, mit művel az adataiddal?
Nyugaton akkor is van egy bizonyos szintű felelősségvállalás. Kínában nincs, vagyis az állami gépezet szépen benyel mindent.Másrészt meg who the hell are you?
Már bocs.
-
celf
őstag
Tök igazad van, csak annyit tennék hozzá, hogy a biodata az next level shit szerintem. Ugyanis ez az óra konkrétan megmondja a kínai gazdáknak, hogy Gipsz Jakabnak extra systoléja van percenként 3x. Vagy, hogy alvászavarai vannak, éjszaka szívritmus zavarral, stb.
Nyílván egy google search-ből, vagy gyógyszertári számlából, online rendelésből, e-mail visszaigazolásból is lehet következtetni, viszont az már data mining, extra melóval, erőforrásigénnyel. Az extra systole konkrétan kész adat, vagy már inkább diagnózis egy adott emberről.
A kínaiak meg nem az etikai, morális elveikről híresek. Más nyugati nagycégek legalább megpróálnak úgy tenni, mintha lenne felelősségük. -
celf
őstag
Közben rákerestem a Mi Bandre és realizáltam, hogy ez meg Xiaomi, és szerkesztettem feljebb
Szóval akkor ezek a kínai brandek vannak csak, amik olcsók, és jók hardware-ben?
-
celf
őstag
Nem ~15k az Honor Band 4?
vagy online/kinai online shoprból való rendelésre gondolsz?beyruth82: köszi a tippet.
Nekem az lenne a lényeg, h. a telefonos appról ne menjen biodata direktbe alami olyan helyre, ahol tutira kilóra eladják. Tudom, valószínű minden cég ezt csinálja, a Google, az Apple, a Samsung, stb. De a Huaweiről valahogy sokkal jobban tartok. De a Xiaomitól is. Kína az Kína.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest