Hirdetés
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Beszáll a Vivo a Pro Max csatába
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A26 - csak a szokásos
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena

Mobilaréna teszt: Honor 9 - fény-másolat
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Honor 8 topik - A két telefon között egyelőre szinte csak hardveres eltérés van, ezért, ha kérdésed van, keress rá a Honor 8 topikban is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Heads Drago
veterán
Csak a displaymate tesztet ismeri el. A többi mind kamu, a felhasználók meg hazudnak még maguknak is. Nekem ezt írta. Ő eldőntötte hogy röccög és kész.

Halkan jegyzem meg: A sony topikban csak külön moderatori kérésre álltak le.Ettől lényegesen fontosabb:
Gondolkozol a váltáson? Én nem érzek benne annyi pluszt most mint amivel drágább. -
m1lan
őstag
Nem ferdítettem el semmit. A Honor 8-ról és az S7 Edge-ről volt szó, legalábbis én ezt a két típust hoztam fel. Előbbiért 140.000 forintot, utóbbiért 240.000 forintot kértek, amikor piacra kerültek. Most is pont ekkora a különbség, csak azóta nyilván vesztettek az értékükből. Az, hogy a Honor 9 árán van tavalyi csúcskészülék az S7 személyében, ami sok szempontból jobb nála, az nem vitás.
Nem volt célom, hogy vitát gerjesszek, szimplán annyit szerettem volna megjegyezni, hogy a kevesebb néha több, vagyis hogy a papíron erősebb vas sokszor alul marad a gyengébbel szemben, vagy legalábbis nincs akkora különbség, amit a számok mutatnak.
-
joey04
titán
A sebességtesztről leírtam a véleményem, az egy szempont. Újra ne menjünk bele, ha érdekel olvass vissza, vagy vitassuk meg a ring topikban. Az árakat viszont ne ferdítsük el, most egy árban vannak. Nem érdekes mennyi volt a nyitóár, ha egyszer valaki most akar választani.
-
m1lan
őstag
mert az app indításban jobb a samu
Itt egy összesített gyorsaság/akku/RAM kezelés/hő összehasonlítás, 25-14 eredménnyel győzött a Honor 8 az S7 Edge ellen.
Itt egy másik, ahol még a jelenlegi csúcs S8+ is elvérzett a Honor 8 ellen 27-53 eredménnyel, ebben a tesztben ráadásul pont az appok megnyitásának sebességét és a RAM-ból történő visszatöltést vették figyelembe.
Ez alapján pariban van a sokat emlegetett iPhone-nal, konkrétan egy 6S-sel, amin az iOS-t nem tudod úgy meghackelni, hogy lassabb legyen.Nyilván nem teljesen reálisak ezek a tesztek, és nem is mondom, hogy nincs olyan helyzet, amikor a Samsung nyer, de egy 140.000 forintos telefont hasonlítunk egy 240.000 forintoshoz, ha az újkori árukat nézzük. Nem egy kategória, de tulajdonképpen mégis.
-
Hubzsi
tag
Olvasom a külfőldi teszteket, a kamera nem nagyon kap lehúzást sőt általában jónak minősítik. A teszt képeket nézegetve en se latok különösebb nagy gázt. Nekem egy p9 lite (2016 ) ot váltana, ahhoz képest meg durva a különbség persze nem egy kategóriát képvisel a 2 vas.
-
Pystyke
tag
Tapasztalt Honor tulajként,
(Az megjelenés hetében vett H6,és
Nemrég vásárolt H8)
Szerintem a páros számú Honor-ok a jók...
Sem a 7-es, sem a 9-es kapcsán
nem kapott el a birtoklási vágy...
Nem mondom, hogy rossz telók, de... -
ThorsHUN
őstag
Tenyleg be lehetne fejezno ezt a szart.
Ha ttszik ha nem telot ketfelekeppen veszel.
Vagy azt mondod hogy ezt es ezt tudja hardveresen kameraban (specifikaciok es kepessegek alapjan) vagy aszondod higy ennyim van es ezert akarol telot.
Akarhogy is a piacon ossze fogod merni vagy az adott penzert kaphato telokat vagy az adott kepessegeket megugro telkkat ar ertek alapjan.
Van aki kizar bizonyos markakat van aki preferal markakat ezert vagy azert.
Lehet h nem tetszik es valoban teves egyetlen marka vagy telefon elonyet hangsulyozni folyamatosan offtopikkent, de jelenleg nem ez megy hamem egy ovodas musor.
Ignoraljatok hetfejut, tokfolosleges reagalni ra mert vagy nem erti meg vagy nem akarja megerteni.
Senki sem arrol beszel, hogy ez egy szar telo vagy ami ebben van az egy fos.
Csak annyi hogy a piacon van jobb megoldas is ennyiert (halkan hozzatennem, higy ha a vmallos francia kinalat lenne idehaza is kussolnek)Technikai dolgokon lehet vitazni de ha valakit nem lehet meggyozni hagyjuk ra. Pls.
Aryon:
A gsmarenan a H8nak a tesztkepei az elejen is sokkal jobbak lettek mint a H9e. Tehat a H8 korai verziojaban is jo volt ehhez kepest ezert nem varnek nagy eredmenyt az ido mulasatol -
joey04
titán
válasz
7Heads Drago
üzenetére
-
nrg_52
addikt
Komolyan, hagyjatok mar az eshetet meg az esnyocat. Szivbol orulok, hogy elegedettek vagytok vele, de szeretnek mar vegre a honorrol is olvasni valamit a sajat topikjaban, nem ezt az ertelmetlen farokmeregetest.😂
-
7Heads Drago
veterán
Nem tudom feltűnt a topik cím? Kérdezte valaki milyen kijelző van az S7-ben vagy az iphoneban? Nem érdekel a szálkád. Azt veszel amit akarsz. Ellenben én nem megyek át ócsárolni egy ólcsobb telo topikjába, hogy hú de gáz ez meg az. Nekünk jó ez is.
7S után nyilvánvaló hogy nem honor 9 az álmod. De akkor minek vagy itt? Simán csak trollkodni.
A kijelzőre annyit írtál hogy laggol rajta a játék. Én meg linkeltem neked a mate 8-at a játékkal. Sajnos én nem látom az általad említett lag-ot. De ennek ellenére én nem azt mondom hogy hazudsz, hanem hogy valótlant állítasz.
Főleg hogy a honor 9-ben jóval erősebb a gpu.
De persze aggas rám csak jelzőket. -
szkaroly
őstag
Egy moderátor igazán tehetne végre valamit hogy ez az értelmetlen offtopic szájkarate befejeződjön végre.
-
joey04
titán
válasz
7Heads Drago
üzenetére
a honort szarnak tartod játékra alkamatlan és csak samsung s7-től felfelé lehet játszani
nem írtam ilyet ne hazudj kérlek.A note 7 téma pont annyira trollkodás mint a huawei hátértár sztori
tehát te magad is úgy viselkedsz, mint azok akiket elítélsz.És persze megint miattam.
Miattad IS. Pont annyira vagy hibás a kialakult helyzetben mint a másik fél, trolkodsz, offolsz és minden egyéb, csak képmutató módon előadod, hogy ez milyen rossz dolog.Most direkt kínzod magad egy hulladék kijelzős telóval?
displaymate teszten a legjobb IPS kijelzős telefon lett az iPhone 7. De ez csak úgy mellékvágány. Látom szelektíven olvasol, de segítek: szebb a kijelző (nem amoled vs ips különbségről beszélek). ezt írtam.Én se adok neked tanácsokat ez ügyben.
Nem, te csak elítélsz. És itt sem a lényeget fogtad meg, mert az ez lett volna: mellesleg édes mindegy játszol-e, azonos áron jönnek, az egyiknek alkalmas a hardvere komoly 3d alkalmazások gond nélküli futtatására, a másiknak nem.A lényeget továbbra is tartom: Más szemében a szálkát is, a sajátodban a gerendát sem veszed észre, mert pont azt csinálod amit elítélendőnek tartasz, csak te képmutató módon elítéled az ilyesmit. De azért csinálod.
-
no more
veterán
válasz
7Heads Drago
üzenetére
Egy Honor és egy iPhone IPS-e között óriási a különbség! Főleg, miután láttam a H9 és P10 kijelzőjét...
-
no more
veterán
válasz
7Heads Drago
üzenetére
*khm* Azért az iPhone kijelzője eléggé brutálisan tökéletesre van kalibrálva. S8 után a 2. legjobb Displaymate szerint.
-
bedibazsa
senior tag
válasz
7Heads Drago
üzenetére
Hivatalos még nincs róla, de én úgy gondolom, lesz augusztustól. A H8-at kifutó modellnek írja az árlista. Remélem, lesz szép kék és akkor viszek egyet a dolgozói csomagommal.

-
bedibazsa
senior tag
válasz
7Heads Drago
üzenetére
Telenorban dolgozom, behozta a Huawei-es kolléga megmutatni, meg majd mini-tréninget tartani róla.
-
bedibazsa
senior tag
Most nyomkodtam meg a H9-et, fullra egyben van, nagyon tetszett. És, ami fontos számomra, alig csúszott.
Viszont a gyári műanyag tok szánalmasan karcolódik.
-
Bailey
senior tag
válasz
bedibazsa
üzenetére
A magyar Huawei ügyfélszolgálat azt mondta hogy valamilyen Gorilla van rajta, de elég bizonytalan volt, a Honor Uk pedig azt írta hogy nincs információjuk milyen üveg van rajta. Valamit nagyon sumákolnak, ha lenne rajta GG akkor nem így reagálnának. Így viszont nagyon gáz, mert a tempered glass kijelzővédők nem igazán passzolnak a 2.5D üveg miatt. Ha meg tényleg eljátszották egy 150 ezres telefonnál hogy sima üveget tettek rá az szégyen.
-
7Heads Drago
veterán
Én vagyok a troll és ott tartunk hogy a honort szarnak tartod játékra alkamatlan és csak samsung s7-től felfelé lehet játszani. Hát még érni fognak meglepetések az életben. A játék tudásod a való életben pont semmit se ér, és az azzal eltöltött időt pedig a saját szereteidtől veszed el.
A note 7 téma pont annyira trollkodás mint a huawei hátértár sztori. És ezt is te kezted. Senki se kérdezte.
És persze megint miattam. De ti akik olyan témát feszegettek aminek semmi köze sincs a témához az rendben van. Sőt mi több még jogos is, mert még kevés a user és ilyenkor egy fórumon lehet. Ezek után fáradj át egy másik topikba ahol a számok azt mutatják, hogy a huwei eladásai szépen nőnek, az apple meg a samsungé meg nem épp előre mutat. De persze nyilván ezt is meglehet magyarázni. Nyilván jobb szeretik az emberek a "real racingra alkalmatlan" telokat. De az is lehet, hogy van élet a fent említett játékon is túl.
Dehogy örüljél: [link] Ez még mate 8, kirin 950, 3gb ram. Szegény gyerek nem is értem hogy bír vele.
Ha almád van akkor az se amoled. Most direkt kínzod magad egy hulladék kijelzős telóval? Kész fakír vagy...
A saját időmet meg hagy oszam már be én. Én se adok neked tanácsokat ez ügyben. -
Aryon87
félisten
Emlekezz vissza a fotosban is ment a nyekerges a H8-al, mert az elejen nem remekelt a kamera. Nezd meg most hol van, plane raw kepessegeket illetoen. Mar nalam is nagyon jo volt marciusban.
Kb ez lesz a H9-el is, mire beszerzem, qrva jo lesz a mostani szinttol, amik szerintem jok. En pl a MA-s kepteszteket meg se nezem amiket betesznek..7headsdragon: Samusokkal kar vitazni. Hiaba probalod oket meggyozni arrol hogy az eg az kek, es nem lila.. nekik lila es punktum

-
Maffia91
aktív tag
Sziasztok. Mik a tapasztalatok, vélemények a telefonnal kapcsolatban? Filózom nagyon rajta. Kamera mennyire gyenge pont?
E között és a Oneplus 5 között vacilálok... De Oneplusnál a kamera a gyenge pont.
-
Ricardo
titán
válasz
7Heads Drago
üzenetére
-
ThorsHUN
őstag
-
Bailey
senior tag
Vajon ez a telefon milyen üvegből van? Ezt nem említik sehol a hivatalos Honor oldalakon. Az Android Authority tesztjében kiemelik hogy nincs védelem, a Corning oldala szerint viszont Gorilla Glass 3 van rajta. Ha jól emlékszem a Honor 8-nál olvastam azt hogy vagy GG3, vagy pedig valami hasonló japán megoldás védi, hogy melyik az régiófüggő. Vajon ennél mi a helyzet?
-
joey04
titán
válasz
7Heads Drago
üzenetére
Kár belemenni, de azért belemész. A Note 7 ügyét nettó trollkodás felhozni. Visszahívták, letiltották, cserét és ajándékokat ajánlottak fel. A Huawei is így kezelte volna vajon? Remélhetőleg nem lesz rá alkalom, hogy megtudjuk. A beégés amoled sajátosság ami felhasználás függvénye is. Az S8 rossz kalibrációjának nem olvastál utána ezek szerint, de még szarul kalibrálva is jobb a képe mint egy honor 8.nak. Na hasonló vagdalkozásokat én is tudok. Pedig még nem csak nem is vagyok samu párti, hiszen almám van. Na ebben viszont tényleg kár belemenni. Ja btw attól nem leszel komoly, hogy benyomod a jó neked, hogy tudsz játszani, én nem érek rá dumát. Ha csak annak az időnek a negyedét játékkal töltenéd amennyit fórumozásra szánsz, akkor hidd el zavarna, hogy akad a real racing.
mellesleg édes mindegy játszol-e, azonos áron jönnek, az egyiknek alkalmas a hardvere komoly 3d alkalmazások gond nélküli futtatására, a másiknak nem. Ja és a hab a tortán, hogy ez is a te megjegyzésedből indult ki, hogy vas nem minden mert csak az optimalizáció számít.Még nem tart ott a samu hogy hibátlan lenne.
Ezt nem is mondtam.A többit meg kitárgyaltuk a Sony topikban. Ha valaki véleményez és arra ellenvélemény jön, akkor abból vita lesz. A szereplők és a vehemenciájuk dönti el, hogy mennyire hosszan és milyen hangnemben. Miattad általában elég hosszan és elég csúnya hangnemben szoktak lezajlani ezek a beszélgetések.
-
7Heads Drago
veterán
Ebbe kár belemenni.
max kigyullad esetleg beég a kijelző vagy netán a színek el vannak húzva.
Eléggé gáz amikor egy 250-300k telora megjelenés után egyből update kell mert rosszul van kalibrálva. (S8)
Ha te játszol jó neked, én nem érek rá. Ha neked ez kell vedd meg, de felesleges ezt olyan helyen ajnározni ahol senkit se érdekel a samu. Örülök neki hogy tetszik. Ha érdekelni fog a samsung be fogok nézni az illetékes topikba. Érdekes hogy samsung topikokba én nem oltogatók senkit se hogy mik a hibái az adott telonak. Még nem tart ott a samu hogy hibátlan lenne. Pá-pá a samu topikban -
7Heads Drago
veterán
-
Ricardo
titán
válasz
7Heads Drago
üzenetére
A Honor vonal nekem is tetszik. Engem a hatossal fogtak meg. Volt, és nagyon szerettem használni. Mindenben hozta az általam elvártakat.
A 9 is bejön. Igazából a kamera az ami most érdekel (a többit kivesézték), hogy valóban visszalépés e a nyolcashoz képest, és ha igen mekkora. -
joey04
titán
válasz
7Heads Drago
üzenetére
Tehát az, hogy körönként (nem alkalmazásonként) kb 2.5 másodperces lemaradása van, az szerinted mérvadó? Az optimalizálás nem ennyiből áll, hanem pl abból, hogy egy összetett weboldal egy p9-en (így honor 8-on, de amúgy p10 pluson is) röcög, az s7-en vaj sima. Vagy pl a nyers erő ott számít, hogy ahol egy adott játék a honoron (8) röcög, ott a samun (s7) hibátlanul megy, magasabb felbontáson! Hogy jobb az üzemidő. Hogy szebb a kijelző (nem amoled vs ips különbségről beszélek). Hogy jobb a kamera. Hogy vízálló. Az alapvető különbségekről nem is beszélve, hogy típustól függetlenül ilyenbe a samunál nem futsz bele. De igen, az a 2.5 másodperces különbség az mindezt elmossa. Na erre mondtam, hogy egy dolgot kiragadni vagy fanatizmus vagy trollkodás. A 2.5 másodperc amúgy is messze van az elpicsázástól.
245: így aztán de, azonos áron egyértelműen nincs esélye.
-
7Heads Drago
veterán
Nekem teljes mindegy amúgy a sebesség. Nincs jelentősége 1-2 tizednek. Csak egyesek szerint a honor 9-nek még az s7 ellen sincs esélye miközben már a 8 is pariban van vele. Jó telo az s7 is. Sőt egy darabig úgy volt azt veszek a honor helyett, de végül csak ez lett. Nem bízok a samsung droidjában valahogy.
Egyenlőre a huawei rendszerre tetszik, ha marad ez a hozzáállásuk.
Persze lehet olyan szempont ami alapján valaki az s7-et választja. (pl vízállóság, vagy rossz fényviszonyok melletti fotózás) Viszont ezért a pluszért 30-40k adni sztem sok. És érdekes módon az aprón már hasonló áron is mozognak. Talán nem véletlenül. -
Ricardo
titán
válasz
7Heads Drago
üzenetére
Ez látványos, de nem pontos. Ott ahol másodpercek számítanak kicsit jobb módot kellene kitalálni, mint a "mindkettőt nyomkodom" verzió.
Nem hiszem el, hogy tized másodperc pontossággal ugyanúgy tud pötyögni a két készüléken.
Egyszer megnéznék kíváncsiságból egy olyan verziót, ahol két azonos készüléket "tesztel" így valaki.
Szerintem ott is lenne eltérés a két tesztalany között. -
joey04
titán
válasz
7Heads Drago
üzenetére
Erre szerintem semmit nem kell írniuk, mert az app indításban jobb a samu, az emlegetett tesztek arról szólnak, hogy mennyit tud a memóriában tartani a készülék. Szóval majd ha pontosan fogalmaznak, akkor lehet rá reagálni valamit. Ha van eszük, akkor pedig azt írják, hogy de hát ez csak 1 paraméter a sokból. Legalábbis iPhone topikban ezt szokták, mert ezeket nagyrészt az iPhone szokta nyerni, csak akkor nem, ha éppen kifutó készülékük megy neki a legfrissebb droidos csodának. Ja, és rakd offba, ha már korábban te magad írtad, hogy zavar ha nem a Huawei a téma.
-
no more
veterán
válasz
7Heads Drago
üzenetére
A válasz egyszerű: semmit.

-
ThorsHUN
őstag
válasz
7Heads Drago
üzenetére
Orulok, hogy celba ert a mondanivalo

/ironia off -
Sanki
addikt
Viszont, ezt olvasva: "Indítható alkalmazás a kikapcsolt képernyőre betűt rajzolva,..." még az is előfordulhat, hogy szoftveresen egy kis mókolással megoldható a duplakopp. Ugyanúgy, mint a P9 esetében (bár ott nem mindegyik készülék tudja, ugyanis eltérő komponensekkel lettek szerelve a telefonok és emiatt különbségek is vannak).
-
kislaci
senior tag
GSM boltokban 126-tol lehet kapni, azokkal van valami susmus? A szoftver garancia mit takarnak? Több helyen egy év teljes körű plusz egy év szoftver gari van.
-
törölt tag
Végül is annyira nem izgat a dolog, csak a a zenelejátszó vezérlése miatt érdekelt volna. Kényelmes volt indítani, leállítani vagy léptetni kikapcsolt kijelzővel. Ráadásul nem erővel kellett csinálni, hanem szép finoman rajzolgatni.
-
törölt tag
válasz
Dr. 444Hertz
üzenetére
Hát úgy aztán sok értelme van a gesztusoknak bakker
Kamera meg zenelejátszó...? Azok a zárképernyőn amúgy is kint vannak. Ráadásul nincs Jedi-trükk sem, vagy dupla kopp. -
mackoapo11
aktív tag
Az idén úgy látszik csak az LG és a Huawei tud megfelelő áron valami értelmeset lerakni az asztalra! Az S8 bő százezerrel többért nem tud semmi pluszt felmutatni,HTC-Sony is bőven túlárazza a termékeit. Egyedül az előlapi gombokat hanyagolhatnák és tökéletes lenne !!!
-
-
.Szaki.
addikt
válasz
üzenetére
"Az OPPO-nál kikapcsolt kijelzőnél is elég szép finoman rajzolni a kijelzőre. "
Biztosan nem lehet ezt megcsinálni a Honor9 esetén? Nekem anno volt Honor 4X-em, ami azért nem ez a kategória és nem is tegnap kiadott telefonja a márkának és ott kikapcsolt, lezárt kijelzőnél ment a gesztusvezérlés, lévén, hogy pont ez a lényege. Ha jól emlékszem C-t (Camera) kellett rajzolni a kamerához, M-et (Music) a zenéhez és W-t (WEB) a nethez. Ezekhez a betűkhöz pedig a Beállítások menüpontban azt társítottál amit akarsz, ami azért is volt jó, mert a gyári lejátszója botrányos volt (mondjuk a telefon zenei tudása is bántóan rossz volt) így egy JetAudio-t be tudtam állítani a zenéhez. Kódot ettől függetlenül ha jól emlékszem kért, utána megnyitotta a kért alkalmazást.
-
törölt tag
Nézzél meg pár videót az OPPO Find 7 értesítési ledjéről és meglátod. Ahogy csökken a környezeti világosság , úgy kel életre a telefon.
Szerintem mindent ver.
Az OPPO-nál nem bütyökkel kell kopogtatni, meg hasonló marhaságok. Itt már azt nem értem,hogy pl. miért kéne bekapcsolt kijelzőnél C betüt rajzolni a kamerához,amikor elég rábökni az ikonjára. (jó,esetleg elötte home gomb) Az OPPO-nál kikapcsolt kijelzőnél is elég szép finoman rajzolni a kijelzőre. Alkalmazás indításra és zenelejátszó vezérlésre rengeteget használtam. -
m1lan
őstag
válasz
üzenetére
Nem vitatom, hogy van nála jobb, mert a Honornál nyilván nem is volt az cél, hogy hangminőségben nagyot durrantsanak, mondjuk az olcsójános füleseimmel nekem tökéletesen megfelel, amit produkálni tud.

A kamerához: a Honor 8-nak is kellett pár frissítés, hogy elérje a mostani szintet. Amikor megvettem, kifejezetten nehéz volt jó képeket lőni vele, most viszont már tényleg korrekt. Valószínűleg a 9-est is kikupálják majd, kétlem, hogy az előd szintjét ne tudná hozni...
-
-
ThorsHUN
őstag
válasz
szkaroly
üzenetére
En is szeretem megtapizni a telefonokat vasarlas es velemennyilvanitas elott, de pont a huaweinel (is es a samsungnal is volt ilyen) elofordult mar, hogy egy adott termek eseten ketto ugyanolyan tipus kulonbozo adottsagokkal birt (kepernyoelszinezodes, adattar tipusa stb).
Nem amugy nem a milisecek dontenek, hanem az idotallosag.
A netes vasarlas meg... errefele megyunk. Megrendeled hazhozviszik, tetszik orulsz nem tetszik visszakuldod.
-
törölt tag
Nálam egy OPPO Find 7A-t váltott és két nap után eddig elégedett vagyok vele.
Ami tetszik.
- Méret: Az ízületeim már elég öregek és az OPPO-t nem igazán tudtam stabilan tartani, az egykezes használat szinte reménytelen volt. Nagy méretkülönbség nincs, de jóval stabilabban tudom fogni és ugyanúgy két kézzel használom.
- Kézben annyira nem is csúszik. Ha a tenyeremre rakom akkor az OPPO hamarabb lecsúszik.
Minden más esetben tényleg olyan, mint az olajozott istennyila, vigyázni kell rá.
- Android 5.0 helyett 7.0 + ujjlenyomat olvasó. Ez hiányzott.
- A hang és a fotózás majd kiderül, de ezekben az OPPO is jó volt. Még nincsenek azonos helyen, azonos időben készült fotóim.
- Az EMUI-t eddig nem láttam közelről, de 2 év MIUI (XiaomiMi2a) és 2 év Color OS után elég barátságosnak tűnik. De biztos vannak olyan részei, amikről még halvány lila fingom sincs.
- Tetszik ez a kék szín. Honor 8-at nem láttam élőben, de a fotók alapján ez jobban tetszett és élőben nagyon jól néz ki. (Már untam a fekete telefonokat.)
- Akkuhasználat engem nem érdekel, de jobbnak tűnik az OPPO-nál. Nagyobb akku + kisebb kijelző. Én csak parasztosan használom, ha lemerül akkor feltöltöm. A VOOC töltőnél meg nem számított, hogy mennyi időm van a töltésre. A Honort melegebbnek érzem, de ez csak az üveg hátlap miatt van.Ja,és a dobozban volt egy gyári füles.. A tesztben mintha nem írtak volna róla.
Ami nem tetszik.
- Gesztusvezérlés? Nem tudtam, hogy sírjak vagy nevessek, amikor videókat néztem róla. Használni nem is tudom, csak néha sikerül. Az OPPO lazán körberöhögi az ilyen szerencsétlenkedést.
-Értesítő LED. Na, az van és ennyi. A Find 7A ledje nagyon fog hiányozni!Végül is azért vettem a Honor 9-et,mert nem akartam olyan márkát ami már volt vagy nem igazán érdekel(iPhone, Samsung, Sony, többi kínai). Kivétel lenne az OPPO Find 9 európai boltból! Tudom álmodik a nyomor.

-
szkaroly
őstag
válasz
ThorsHUN
üzenetére
Azért az érdekelne, hogy az S8 idei hardvere valós körülmények között hol mutatja meg előnyét a H9 "tavalyi hardvere" ellen? Persze gyorsabb, az adott alkalmazás 0,6s helyett 0,55s alatt indul el. Huráá! Az is érdekes hogy más tesztekben teljesen korrektek a fényképek, persze gyengébb mint a s8 vagy U11 de nem is 275e vagy 250e az ára. A OnePlus 5-t pedig akkor emlegessük ha majd a boltba meg lehet kapni. Én ha veszek egy telefont megnézem hogy minden tartozéka meg van-e, bekapcsolom hogy működik-e, nem rózsaszín-e a kijelző (
), stb. Szerintem is lehetett volna pár ezerrel olcsóbb, de melyik idei modell nem drágább a tavalyinál? Engem speciel inkább az dühít hogy a dual active hiányzik. Ez volt a Honor modellek egyik erőssége (tekintve hogy nem sok dual active telefon van már a picon). -
Szép ez a telefon. Szerintem.
-
.Szaki.
addikt
válasz
7Heads Drago
üzenetére
Csodálkoznék, hogy ha a legelterjedtebb Androidos gyártó telefonjaira ne lenne speciális üvegfólia, ami nem jön fel. Nem a filléres vackokra gondolok nyilván, de pl az iPhone-okra is van minőségi üvegfólia, pl olyan is, ami oldalra is lehajlik, pedig köztudottan az Almának nincsen hajlított kijelzős készüléke. A felrakás miatt sem kell aggódni, ők felteszik, így az is elkerülhető, hogy buborékos legyen. Én is ezért rakattam fel, megőrültem volna, hogy ha buborékos lesz. Szóval emiatt szerintem nem kell "aggódni".
-
Hubzsi
tag
Sziasztok!
Én nagyon várom a már telefont használó userek véleményeit es persze a fotókat. Egy glamour nappos 15-20%os akcióban nagyon jó ajánlat lesz szerintem a telefon!
Samu vs Huawei témáról nekem annyi a véleményem hogy kicsit más a felhasználók köre, pl páromnak csak a samut szereti egy a3 2017 van neki es hogy oszinte legyek a p9 lite 2016 ot nagyjából alázza a telefon pedig nem vagyok samu fan. Az S széria meg mindig is a csúcs volt, de amíg nincs itthon dual simes addig sajna nálam nem játszik -
ThorsHUN
őstag
válasz
Dr. 444Hertz
üzenetére
Mobilarena Coelho
-
ThorsHUN
őstag
válasz
7Heads Drago
üzenetére
Oke, csak az a baj, hogy ugyanazon a piacon szerepel ez a telefon is mint a verdenytarsai.
Nem vagyok markafuggo vagy "hater". Van olyan marka amit vagy ezert vagy ezert nem kulonosebben szivlelek, de gondolom nem baj ha ezt most nem fejtem ki.
A lenyeg. A honor huawei letesz valamit az asztalra. Ez a cucc tud valamit. Ker erte a huawei valamennnyit.
Ezt velemenyezni lehet es szerintem kell is. Osszehasonlitani a tobbi piaci szereplovel.A samu mint androidos ellovas minden egyes android telefonos temaban jelen lesz. Mert az S szeriaja az etalon altalaban es megteheti, hogy negyedmillios keszulekeivel evente az asztalra b@sszon egy top keszuleket.
Az, higy a tavaly 240 K-s keszulek iden ujonnan 150Kba faj az egyreszrol az s7 tulajoknak szomoru, de szomoru a hazai piacon jelenlevo, olcsobb majdnemcsucs keszulekeket gyartok szamara is. Kulonosen akkor, ha az arazast elkurjak. Lasd Honor 9.
Szerintem olcso telefonokbol a Honor palyajan 3 telo versenyez.
Mi6, Oneplus5, Honor9. Csakhogy ezek arban eleg szeles skalan helyezkednek el. 120-155. Es itt kerul kepbe a samsung. Merthogy a tobbi versenyzo idei hardvert pakolt a gephazba. A huawei meg kb a tavalyi csucs teljesitmenyt hozza. Tetszik nem tetszik ez van. Nem gyenge, lehet jatszani is vele es megallja a helyet (ahogy egy tavalyi csucs is) de nem olyan eros mint az idei top.
Es itt cseszte el a huawei (itthon). Kulhonban a franciaknal bazi jo ajanlat a 400 euroerr Honor9 plusz egy band3.
Gyengebb olcsobb. Egy szavam nem lenne. De.
Idehaza annyiert kinaljak mint q samu tavalyi csucsmodelljet ami kameraban jobb es meg plusz (tudom kinek kell, de artani nem art) vizallo. Es ugyanennyiert ott figyel az idei csuccsal nagyobb kjjelzovel es plusz rizikoval rendelkezo Oneplus5.
Osszegezve. Ezeet a hardverert sokallom ezt az osszeget es sajnalom a kamerat. Ez nem jott be most. Nagy volt az elvaras a honor8 utan de nem sikerukt megugrani. Pedig eyecandy telo.
(Az edge meg a 2,5 D kijelzonek tobb a hatranya mint amit kulalakra kinezetre hoz. Egy baromsag.) -
nrg_52
addikt
válasz
Dr. 444Hertz
üzenetére
El kell ismerjem, jogos! 😁
-
joey04
titán
válasz
7Heads Drago
üzenetére
Ahogy a Sony topikban is le lett írva neked: Az elején véleményezés van, ebből adódóan lesznek nézeteltérések, és minél vehemensebben képviseli magát a 2 oldal, annál tovább fog húzódni. Például te is tehettél volna a nyugisabb hangulatért, ha a 12 kommented majd' fele nem az s7 fikázása lett volna, a maradékban meg nem hisztiznél hogy ez nem samu topik, miért van szó róla. Ahogy a Sonynál mondtuk: ez nem fan oldal, ide minden márka kedvelője/ellenzője fel szokott járni. Ezzel jár. Mekkora hisztit vágnál le ha almás lennél... Ott már 6x ennyi ember írta volna neked, hogy egy sznob hülye buzi vagy, ha Apple-t használsz.
Szóval ez még istenes. Nyilván fel fog jönni a topikban a többi konkurencia, pláne ha van értelmes Samsung alternatíva, hiszen a samu az utóbbi pár évben egyeduralkodó az androidos piacon, ha neki van ajánlata az adott kategóriában, akkor elkerülhetetlen az összehasonlítás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nagyrobogósok baráti topikja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Fogyjunk le!
- Gyúrósok ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Lenovo L14 Ryzen 5 4500U Refurbished - Garancia!
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 11 4/64GB szürke / 12 hónap jótállás
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX506I Gamer Notebook! R7 4800H / 1650Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BBK2/64 RAM
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

es jol tettem 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

mellesleg édes mindegy játszol-e, azonos áron jönnek, az egyiknek alkalmas a hardvere komoly 3d alkalmazások gond nélküli futtatására, a másiknak nem. Ja és a hab a tortán, hogy ez is a te megjegyzésedből indult ki, hogy vas nem minden mert csak az optimalizáció számít.