Hirdetés
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Honor Magic V2 - origami
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
-
Mobilarena

Mobilaréna teszt: Honor 9 - fény-másolat
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Honor 8 topik - A két telefon között egyelőre szinte csak hardveres eltérés van, ezért, ha kérdésed van, keress rá a Honor 8 topikban is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szkaroly
őstag
válasz
ThorsHUN
üzenetére
Azért az érdekelne, hogy az S8 idei hardvere valós körülmények között hol mutatja meg előnyét a H9 "tavalyi hardvere" ellen? Persze gyorsabb, az adott alkalmazás 0,6s helyett 0,55s alatt indul el. Huráá! Az is érdekes hogy más tesztekben teljesen korrektek a fényképek, persze gyengébb mint a s8 vagy U11 de nem is 275e vagy 250e az ára. A OnePlus 5-t pedig akkor emlegessük ha majd a boltba meg lehet kapni. Én ha veszek egy telefont megnézem hogy minden tartozéka meg van-e, bekapcsolom hogy működik-e, nem rózsaszín-e a kijelző (
), stb. Szerintem is lehetett volna pár ezerrel olcsóbb, de melyik idei modell nem drágább a tavalyinál? Engem speciel inkább az dühít hogy a dual active hiányzik. Ez volt a Honor modellek egyik erőssége (tekintve hogy nem sok dual active telefon van már a picon).
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) Intel Core i7-4790 4-Core 3.6GHz - LGA1150
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X570 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Zalman S2 TG ADATA 750W
- Microsoft Surface Laptop Studio 2in1 / i5-11300H 16GB RAM Érintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

), stb. Szerintem is lehetett volna pár ezerrel olcsóbb, de melyik idei modell nem drágább a tavalyinál? Engem speciel inkább az dühít hogy a dual active hiányzik. Ez volt a Honor modellek egyik erőssége (tekintve hogy nem sok dual active telefon van már a picon).