- Samsung Galaxy Z Flip4 - tavalyi göncben flexelsz?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
-
Mobilarena
Mobilaréna teszt: Honor 9 - fény-másolat
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Honor 8 topik - A két telefon között egyelőre szinte csak hardveres eltérés van, ezért, ha kérdésed van, keress rá a Honor 8 topikban is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz bontabela73 #6644 üzenetére
Megy az csak lassan.
-
törölt tag
Ez a navigációs dokk lesz. A legördülő ikonok között lehet kikapcsolni.
-
törölt tag
válasz Gabonetta #5092 üzenetére
Ha annyira káros lenne a gyorstöltés, akkor gondolom teli lenne az internet az akku hibák miatti hírekkel. Eddig úgy tűnik, hogy hamarabb elavul a telefon, minthogy megfeküdjön az akku. Nekem sem az OPPO VOOC, sem a Huawei gyorstöltésével nem volt gondom. Amúgy gyári és BlitzWolf S6 töltőt használok.
-
törölt tag
válasz Laszlo733 #4074 üzenetére
Töröld azt a programot amelyiken elindul a lejátszás, majd rakd fel újra.
Ha nem akarod valamiért törölni, akkor tegyél fel egy bármilyen lejátszót. A fájlkezelőben társítsd, hogy mindig azzal nyissa meg a videót, majd töröld azt a programot. Nekem ilyenkor feldobja a választó ablakot. -
törölt tag
-
törölt tag
Végül is annyira nem izgat a dolog, csak a a zenelejátszó vezérlése miatt érdekelt volna. Kényelmes volt indítani, leállítani vagy léptetni kikapcsolt kijelzővel. Ráadásul nem erővel kellett csinálni, hanem szép finoman rajzolgatni.
-
törölt tag
Nézzél meg pár videót az OPPO Find 7 értesítési ledjéről és meglátod. Ahogy csökken a környezeti világosság , úgy kel életre a telefon. Szerintem mindent ver.
Az OPPO-nál nem bütyökkel kell kopogtatni, meg hasonló marhaságok. Itt már azt nem értem,hogy pl. miért kéne bekapcsolt kijelzőnél C betüt rajzolni a kamerához,amikor elég rábökni az ikonjára. (jó,esetleg elötte home gomb) Az OPPO-nál kikapcsolt kijelzőnél is elég szép finoman rajzolni a kijelzőre. Alkalmazás indításra és zenelejátszó vezérlésre rengeteget használtam.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Nálam egy OPPO Find 7A-t váltott és két nap után eddig elégedett vagyok vele.
Ami tetszik.
- Méret: Az ízületeim már elég öregek és az OPPO-t nem igazán tudtam stabilan tartani, az egykezes használat szinte reménytelen volt. Nagy méretkülönbség nincs, de jóval stabilabban tudom fogni és ugyanúgy két kézzel használom.
- Kézben annyira nem is csúszik. Ha a tenyeremre rakom akkor az OPPO hamarabb lecsúszik.
Minden más esetben tényleg olyan, mint az olajozott istennyila, vigyázni kell rá.
- Android 5.0 helyett 7.0 + ujjlenyomat olvasó. Ez hiányzott.
- A hang és a fotózás majd kiderül, de ezekben az OPPO is jó volt. Még nincsenek azonos helyen, azonos időben készült fotóim.
- Az EMUI-t eddig nem láttam közelről, de 2 év MIUI (XiaomiMi2a) és 2 év Color OS után elég barátságosnak tűnik. De biztos vannak olyan részei, amikről még halvány lila fingom sincs.
- Tetszik ez a kék szín. Honor 8-at nem láttam élőben, de a fotók alapján ez jobban tetszett és élőben nagyon jól néz ki. (Már untam a fekete telefonokat.)
- Akkuhasználat engem nem érdekel, de jobbnak tűnik az OPPO-nál. Nagyobb akku + kisebb kijelző. Én csak parasztosan használom, ha lemerül akkor feltöltöm. A VOOC töltőnél meg nem számított, hogy mennyi időm van a töltésre. A Honort melegebbnek érzem, de ez csak az üveg hátlap miatt van.Ja,és a dobozban volt egy gyári füles.. A tesztben mintha nem írtak volna róla.
Ami nem tetszik.
- Gesztusvezérlés? Nem tudtam, hogy sírjak vagy nevessek, amikor videókat néztem róla. Használni nem is tudom, csak néha sikerül. Az OPPO lazán körberöhögi az ilyen szerencsétlenkedést.
-Értesítő LED. Na, az van és ennyi. A Find 7A ledje nagyon fog hiányozni!Végül is azért vettem a Honor 9-et,mert nem akartam olyan márkát ami már volt vagy nem igazán érdekel(iPhone, Samsung, Sony, többi kínai). Kivétel lenne az OPPO Find 9 európai boltból! Tudom álmodik a nyomor.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest